Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Kirisama @ 2018 03 15, 12:31)
Mielosios, ar jūs irgi ištisai "žaidžiat" su prekėmis, kad nunulinti arba sumažinti siuntimo kainą? Kelios valandos jau duodu duodu, nu kosmosas kažkoks... ir be Sierra Bees lip balms ir dar vitamin C daugiau jokių kitų pasiūlymų nėra, ar aš ieškoti nemoku  unsure.gif ???

Aš pabandau pažaisti iš to ko man reikia, atskiriu kas būtina (be ko neužsakyčiau), o ko galbūt dabar nereikia, bet reikės ateityje, nes naudoju. Bet jei nieko gero neišeina su tuo kas būtina, tai ir nebandau toliau žaisti. Aš kadangi dažniausia perku kosmetiką ir paprastai į priekį, tai nėra to, kad jau labai labai būtina, tad neišėjus pasidaryti siuntimo už "normalią" kainą, iš vis neužsakau.
Atsakyti
Kaip gaila unsure.gif as taip norejau tu twinnings arbatu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 03 15, 11:06)
Sveikos, as vis su savo siuntom.
Vasario 20 d. Nuo vasario 25 yra Vilniuje. Pastas nieko apie ja nezino. Kur man kreiptis?
Vasario 19d. Siunta vis rode nuo vasario 25 Frankurte, o dabar is viso dingo "tracky package" nuoroda. Tai ka su juo daryt?

O ar nebandet teirautis, gal muitine uzlaike ir laiskelio neissiunte. Paskambinkit numeriu 870055400 ir paprasykit konsultanto jusu vardu paziureti ar nera sulaikyta siunta muitineje.

Mano siunta irgi nuo vasario 18d. neateina,bet muitineje nera. Vis dar laukiu,kol terminas pristatymo pasibaigs,jei negausiu rasysiu iherb'ui.
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 03 15, 16:22)
Kaip gaila  unsure.gif as taip norejau tu twinnings arbatu verysad.gif

Maximoj bent jau šita 4,99 eur. Kai prisipirkau, pamačiau biggrin.gif . Kai būna arbatoms 30 proc nuolaidos visai pigiai galima nusipirkti. Kai kada mes permokam ir čia pirkdamos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(deluxe @ 2018 03 15, 17:06)
O  ar nebandet teirautis, gal muitine uzlaike ir laiskelio neissiunte. Paskambinkit numeriu 870055400 ir paprasykit konsultanto jusu vardu paziureti ar nera sulaikyta siunta muitineje.

Mano siunta irgi nuo vasario 18d. neateina,bet muitineje nera. Vis dar laukiu,kol terminas pristatymo pasibaigs,jei negausiu rasysiu iherb'ui.

Ir skambinau ir rašiau. Atsirašinėjimai buvo, kad siunta neregistruota ir pan. Atgavau iš iherbo pinigus, bet tik vieną kartą, daugiau siūlė rinktis registruotą siuntimą.
Atsakyti
Dienos preke: Optimum Nutrition Opti-Women €6.52 nuolaida -64% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 15, 16:50)
Maximoj bent jau šita 4,99 eur. Kai prisipirkau, pamačiau biggrin.gif . Kai būna arbatoms 30 proc nuolaidos visai pigiai galima nusipirkti. Kai kada mes permokam ir čia pirkdamos ax.gif

Kadangi šitas arbatas geriu kasdien gal 5 metai, žinau, kad daugybės rūšių maximoj ar rimi nėra. Aš būtent kitas išbandyt norėjau biggrin.gif
QUOTE(deluxe @ 2018 03 15, 16:06)
O  ar nebandet teirautis, gal muitine uzlaike ir laiskelio neissiunte. Paskambinkit numeriu 870055400 ir paprasykit konsultanto jusu vardu paziureti ar nera sulaikyta siunta muitineje.

Ačiū, mėginsiu pasiskambinti.

QUOTE(Maja Di @ 2018 03 15, 16:50)
Ir skambinau ir rašiau. Atsirašinėjimai buvo, kad siunta neregistruota ir pan. Atgavau iš iherbo pinigus, bet tik vieną kartą, daugiau siūlė rinktis registruotą siuntimą.

Net nepagalvojau, kad gali negrąžinti pinigų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 03 15, 19:30)
Net nepagalvojau, kad gali negrąžinti pinigų  blink.gif

Kodel jie turetu grazinti, jei uzsakyma issiunte jusu psirinktu siuntimu?
Atsakyti
Gal kas Kaune turi Welness Formula perkeist? A.Ž. Tik naujas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 03 15, 19:36)
Kodel jie turetu grazinti, jei uzsakyma issiunte jusu psirinktu siuntimu?

Nes jie siuntėjai, o siuntimo paslaugą perku ne savarankiškai, o per juos ax.gif Taip, draudimo nėra, bet kelyje siunta vis tiek ore nepakabinta. Ar paštu siunčia, ar ne paštu, vis tiek tai yra tik siuntimo būdas. Kitu atveju ir dhl pradanginti siuntas galėtų, o mes neturėtųme priežasčių reikšti priekaištų.
Reta firma turi vairuotojus, juk visos siunčia per kitus juridinius subjektus (ar tai būtų paštas, ar kurjerių tarnyba). Jei dingtų siunta iš kokios kitos parduotuvės, juk pretenzijas reikštumėte, tai kodėl iherbas išskirtinis?
P.s. tikrai nesidomėjau dar, gal kažkur užsakyme yra žvaigždutės, kad jie nusiima visą atsakomybę, bet prieš reiškiant pretenzijas, būtinai pasidomėsiu smile.gif
Atsakyti
Vaikiška omega https://iherb.co/4g24Sw6C nemokamai perkant bet kurią vaikišką prekę. Galiojimas trumpas, bet kiek žinau atsiunčia su kiek ilgesniu laiku nei nurodyta iherb. Galima duoti ne tik vaikams, bet gerti patiems, tik dozę padidinti.
Atsakyti
Sveikos, o kur rasti visas prekes, kurios mažina siuntimą? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 03 13, 12:52)
https://www.iherb.co...1-oz-28-g/55865

zinokit tas serumas visai geras dalykas, todel nesigailekit jeigu daugiau nusipirksit smile.gif tingiu versti i LT kalba, kas nesuprantat tai per verteja issiverskit:

Сыворотка с довольно редким в косметике и очень ценным ингредиентом - пикногенолом.
Пикногенол - в косметологии это очень ценный ингредиент. Это экстракт коры французской приморской сосны.
Стимулирует синтез гиалуроновой кислоты и коллагена, укрепляет кровеносные сосуды и капилляры (в частности, для куперозной кожи хорошая вещь). Помогает бороться с темными кругами под глазами. Есть даже удивительная информация, что пикногенол вплетается в структурные волокна кожи, восстанавливая ее эластичность.

turejau, naudojau, poveikio jokio unsure.gif
QUOTE(Jolancike @ 2018 03 14, 21:24)
Gautas vasario 27 dienos siuntinkas, siuntimas nemokamas https://www.iherb.co...00516_FDS-33641
Sea Mussel naudosiu sąnarių ligų profilaktikai, na o Hurraw balzamas nunulino siuntimą. Labai patinka man jie, lūpas puikiai drėkina, skaniai kvepia.

vartotojo įkelta nuotrauka

Pirkau sutuos mamai, nes jai su ciurnos sanariais budavo skausmai lipant laiptais, arba tiesiog "atimdavo"koja, vos ne griudavo, po situ isgerimo, viskas tvarkoj, nebeskauda net keiciantis orui. Vyrui pamazu girdau ne pilna doze po ciurnos traumos metai praejo, o sanarys vis patinsta, tai irgi padeda
Atsakyti