Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2018 03 08, 19:40)
Pažiūrėkit pas mane pirkta yra Calm Thoughts, tikrai stiprus kompleksiukas, kažin ar ką geriau stipriau rasit
https://www.iherb.co...mp;rcode=JAK307

Monteverte, o ar esate bandžiusi tą Turmeric iš krepšelio? Ar efektyvus?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 09, 01:08)
Whaaaat? Ką jie konkrečiai daro? Nieko nesupratau, atsilikusi nu, iš viduramžių biggrin.gif

Kiek supratau, tai kultūrizmo ir fitneso varžybų dalyvėms skirta. bigsmile.gif Visa ta nuolaidinė kategorija tam skirta: aliejai, savaiminio įdegio kremai, diuaretikai, na ir klijai, kuriais bikini priklijuoji prie kūno, kad rodant pozas jis nepajudėtų.
Papildyta:
[quote=nieko_sau,2018 03 09, 00:42]
[quote=Hopeidea,2018 03 08, 23:27]
biggrin.gif Sužinojau, ko nežinojau. Bikinio klijai:https://www.iherb.co...-oz-89-ml/75676
geras lotuliukas.gif ką klijuosim? biggrin.gif
[/quote]
Bandau sugalvoti, kur čia pritaikyti, juk tokia gera nuolaida, ale nesugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 09 kovo 2018 - 00:06
QUOTE(Shalimar @ 2018 03 08, 21:57)
Kiek metu jusu mergaitei? Maniskei sesi, kasnakt ateina i mano lova, kai klausiu ko bijo - tai vagiu ir vagiu.. Nezinau is kur tie vagys nuolat pas ja galvoj unsure.gif

7 m. dukrai, as ir sali aguliu kol uzmiega, bet vistike nakti tai pas mus ateina, tada ve;l nuvedam pas save, tai finale buna atsiduru brolio lovoje, jai baisu ir viskas, va isikale i galva, kad ja grobs ir vagys namie....ir kalbam ir viska, nes iki tol miegodavo nebuvo jokiu bedu ir baimiu ci ataip jau 3 men pas ja...
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 09, 08:18)
7 m. dukrai, as ir sali aguliu kol uzmiega, bet vistike nakti tai pas mus ateina, tada ve;l nuvedam pas save, tai finale buna atsiduru brolio lovoje, jai baisu ir viskas, va isikale i galva, kad ja grobs ir vagys namie....ir kalbam ir viska, nes iki tol miegodavo nebuvo jokiu bedu ir baimiu ci ataip jau 3 men pas ja...

Vaikai neprisiziuri televizorisus? Kriminalu per zinias?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 03 09, 00:02)
Maniskei 8, tai tamsos ir visokiu prigalvotu reikalu turi. Uzmiega man salia esant, bet apie 4 ryto atsiranda mano lovoje biggrin.gif

mano biski mazenes 7 m. bet iki tol viskas ok, o va dabar uzejo
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2018 03 09, 09:25)
Vaikai neprisiziuri televizorisus? Kriminalu per zinias?

is mokyklos grize tikrai ziuriu, bet multikus....ziniu nelabai kada yra klausyt kai pareinam, nes bureliai pamokos....uz tai ir keista is kur tokia fantazija iskilo....
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2018 03 09, 00:04)
Monteverte, o ar esate bandžiusi tą Turmeric iš krepšelio? Ar efektyvus?

Sunku pasakyti, šiaip firma iš prastesnių, tiesiog kitas jau netilpo pagal muitinės politiką. Žodžiu, jei bėdos nėra didelės ir norisi pigiau, tai gerai, bet jei bėda rimtesnė, tai kitą tikriausiai rinktis reiktų
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 09, 09:18)

As tai saviske paguldau jos kambary, atsibuciuojam, nespeju iseiti, ji begte pas broli, ten uzmiega, tada ateinu, nunesu vel ja i savo lova, po valandeles kitos jau ziurek pas mane su visais zaislais.. Kiek bandziau ipratinti, jokiu sansu. Ant tiek ipratau, kad nebesuprantu kada ji ateina, nenubundu. O jei kartais suprantu ir pabaru, kad eitu pas save, atsakymas buna - as ne pas tave, o pas tete atejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 09 kovo 2018 - 09:54
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 09, 11:13)
Sunku pasakyti, šiaip firma iš prastesnių, tiesiog kitas jau netilpo pagal muitinės politiką. Žodžiu, jei bėdos nėra didelės ir norisi pigiau, tai gerai, bet jei bėda rimtesnė, tai kitą tikriausiai rinktis reiktų

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2018 03 08, 23:27)
Ar čia geros sudėties C vitaminas? bigsmile.gif

Firma gera, vit C dalis is askorbo rugsties tai irgi gerai
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2018 03 09, 01:09)
Bandau sugalvoti, kur čia pritaikyti, juk tokia gera nuolaida, ale nesugalvoju  biggrin.gif

rusiskai vercia, kad для закрепления одежды - tipo drabuziams pritvirtinti smile.gif
Atsakyti
Užsakymas sesės probleminei veido odai
Mano užsakymas
Tą aromaterapinį garintuvą pirkau prieš daug metų iš iherb'o, bet šį rytą sudužo. cray.gif Stebiuosi, kad per tiek metų nelabai ir pabrango...
Moteriškiems vitaminams taiko 10% nuolaidą su kodu WDAY2018.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 09 kovo 2018 - 11:35

Gavau vasario 5 d. Siuntinuka. Buvo uzstriges kaip ir kai kurioms cia :)  tai nepraraskit vilciu :) 

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 03 09, 10:51)
As tai saviske paguldau jos kambary, atsibuciuojam, nespeju iseiti, ji begte pas broli, ten uzmiega, tada ateinu, nunesu vel ja i savo lova, po valandeles kitos jau ziurek pas mane su visais zaislais.. Kiek bandziau ipratinti, jokiu sansu. Ant tiek ipratau, kad nebesuprantu kada ji ateina, nenubundu. O jei kartais suprantu ir pabaru, kad eitu pas save, atsakymas buna - as ne pas tave, o pas tete atejau biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
Cia geras komentaras. Bandykit vakare pasikalbeti kas per diena gero nutiko, kas blogo, gal paaiskes kokios baimes kyla is ko.
Maniske bijojo vilko nuo 5 iki7 metu, kartais net giliau i miska bijojo eiti unsure.gif vagys irgi saugumo trukumas, tai bandykit gal daryt, kad miegotu salia jusu lovos ant kokio ciuzinio, savarankiskai, bet ne viena, nes maniske irgi su broliu miegojo pora metu, ale kai brolis visai supaauglejo 17 metu atsisake eiti miegot 10 vakare (nes sesei tokiu metu miegot jau reikia) tai prasidejo klajojimas eina pas teti papiesti ir uzmigti, eina pas mane, nu zodziu klajojo iki 23 vakaro, ryte atsikelti neimanoma ir t.t. tai dabar su sirupasi nuraminau.
As jums isulau gauti kokios nors apsaugos firmos libduku, uzklijuokit ant lango, ant duru, kad vaikas zinotu, jog jus saugo ir vagys zino ir bijo tokiu butu/namu, kur idarbintos saugos sistemos 4u.gif gal suveiks
Atsakyti