Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(kriisti @ 2018 03 08, 16:44)
taip neiseina per daug rupesciu ten, bet pas daktare neina, tai pamaniau gal yra kokiu preparatu, kad ta itampa nuiimt  unsure.gif Nes nu baisu, kad kas nepasidarytu
Papildyta:
ne tai ne darbo itampa, o emcinе, pergyvenimas didelis del artimo zmogaus ir kai kitas artimas zmogus vis "gruzina" tas negerai anas ir pan...

Tai gal B grupės vitaminai praverstų 4u.gif Ypač B1, B2, B6 skirti nervų sistemai stiprinti, tame tarpe ir kai patiriamas didelis stresas, įtampa. Galit pasiskaityt daugiau apie tai, bet patarčiau imti net ne paskirus, o gal visą B grupės vitaminų kompleksą - kad ir iš šių kažką: https://www.iherb.co...tamin-B-Complex

Pati esu pirkusi ne sau, bet vaikui skirtą B vitaminų kompleksą - tiesiog profilaktiškai, nes realiai maniškė visai nebevalgo mėsos.Bet iš tiesų akivaizdžiai matau poveikį ir emociniam stabilumui. Anksčiau, ypač pervargus vakarais vis užplaukdavo tokie nerimo priepuoliai. O dabar kažkaip ėmė ir baigėsi tokie nepaaiškinami nerimai - sakyčiau, pradėjo jaustis kur kas blaiviau ar net optimistiškiau (nors realiai įtampos šaltinių pastaruoju metu jai ne tik nesumažėjo, bet net padidėjo - labai čia intensyviai ruošėsi konkursui) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 08, 10:41)
Ar yra iherbe kas nors veiksmingo nuo karpų? Dukrai po baseino ant pėdos išdygo didžiulė

Mano sūnus ant pėdos turėjo didžiulę karpą. Nepadėjo jokie vaistai iš vaistinės. Internete perskaičiau, kad galima panaikinti su acto esencija. Išbandėm. Poveikis thumbup.gif Pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 03 08, 13:41)
Pieno produktų beveik nevartoju, kiaušinių tik nemažai, bet kad man tie spuogai giluminiai atsiranda savaitę prieš mm, tada gyja 1,5 sav ir paskui nei vieno spuogelio iki sekančio ciklo. Sakot, vistiek kiaušai gali būt? Nors ką čia...beveik visame kame maistas turi įtakos :/

QUOTE(Hopeidea @ 2018 03 08, 13:51)
Nebūtinai. Aš kiaušinių labai daug vartoju ir neberia. Bet visai nuėmiau cukrų ir glitimą. Spuogų nebebūna. O anksčiau būdavo kaip jums - susiję su ciklu, giluminiai.

Na čia priežastys gali būti skirtingos... Galima bandyti eksperimentuoti ir žiūrėti, padeda, ar ne. Jei nevalgytumėt kiaušinių mėnesį ir vis tiek bertų, tada būtų aišku, kad ne nuo jų. biggrin.gif Tada galima mėnesį bandyti nevalgyti glitiminių produktų. Mano sesei paauglystė, beria spuogais, sakau, nevalgyk pieno produktų. Ji sako, aš jų beveik nevalgau. Bet prie mano akių kemša visokius sūrelius, ledus ir pan... biggrin.gif Mane pačią paberdavo pūlingais spuogais - visada vienas kitas pimpokšlis ant veido išdygdavo. Bet perėjau rudenį prie veganinės mitybos ir visiškai veido oda susitvarkė... Tiesa, kaip ir hopeidea, cukraus nevartoju ir praktiškai gluten-free, nes vyras netoleruoja...
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 08, 15:44)
taip neiseina per daug rupesciu ten, bet pas daktare neina, tai pamaniau gal yra kokiu preparatu, kad ta itampa nuiimt  unsure.gif Nes nu baisu, kad kas nepasidarytu
Papildyta:
ne tai ne darbo itampa, o emcinе, pergyvenimas didelis del artimo zmogaus ir kai kitas artimas zmogus vis "gruzina" tas negerai anas ir pan...

Pažiūrėkit pas mane pirkta yra Calm Thoughts, tikrai stiprus kompleksiukas, kažin ar ką geriau stipriau rasit
https://www.iherb.co...mp;rcode=JAK307
Atsakyti
Ačiū patarusioms dėl streso 😚
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 08, 10:20)
Noriu pagirti šį kremą . Pirkau raumenų skausmui malšinti. Veiksmingas. O prieš kelias dienas vaikas susitenkė smarkiai koją, galvojau mėlynė bus didžiulė. Neturėjau nieko kito po ranka, tai šiuo patepiau, atslūgo sumušimas, spalvos beveik neliko ir skausmą nuimė tuo pačiu. Bus kartojamas.
Papildyta:

Su arnica visi taip veikia, aisku uo jos kiekio priklauso tepale, ji neleidzia susidaryti melynems, skusytina krauja, delto maziems vaikams negalima tepti dideliu plotu, pas mus Traumeel, dar esu pirkusi irgi bandomuka is iherb arnica cream dezuteje
QUOTE(kriisti @ 2018 03 08, 16:44)
Papildyta:

B grupes vitaminai, ziurekit ar D3 netruksta, nes irgi nervine sistema veikia, ir dukrai naudojau Bacho lasus, kuriuos irgi is iherb siunciausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 08, 15:30)
o gal zinot kas padetu, kai moteris turi daug streso, nerimo, visa jo net purtyt pradeda ir nervines itampos:(

jei reikia greitesnio poveikio gerai, švelniai veikia pasifloros lašiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 03 08, 16:58)
Mano sūnus ant pėdos turėjo didžiulę karpą. Nepadėjo jokie vaistai iš vaistinės. Internete perskaičiau, kad galima panaikinti su acto esencija. Išbandėm. Poveikis  thumbup.gif Pabandykit.

Dėkui, išbandysiu. Turėjom labai gerų vaistų iš Lietuvos, bet pasibaigė
Papildyta:
O gal kas žinote, kaip galima išsigydyt nagų grybelį? Vyrui dešinės rankos nagai visi paveikti, atrodo tragiškai, bijau kad mes su vaikais neužsikrėstume unsure.gif Buvo pas daktarą, prirašė tepalo, jau 2 mėnesius maliavojasi, poveikio jokio. Gal iherbe ko yra, kas padėtų? Pau d'arco aprašyme skaičiau, kad padeda, tai kiek reikėtų jo gerti?
Atsakyti
Aciu mergaites, d3 2000iu geria ir omega tik va nervų neramina tiek, tiediog daug itampos emocinės labai
Atsakyti
Tai salia tu D3 reikia tokiu, kurie padeda greitu budu, as savo dukrai girdziau Neuro sirupa, nes ji vakarais niekaip uzmigti negaledavo, nuo emociju kiekio, po buteliuko jau dabar uzmiega per 10 min, bet manau, kad susidare reflekas jau atsipalaiduoti. Nors Bacho lasai tikrai gerai veikia, bet gert reikia 3kart per diena, ramina bent jau tuo metu esanti nerima ir itampa 4u.gif (kai ka sokoldas padeda nuo streso, bet jei didelis, tai tara reik darbinti sokolado fabrike unsure.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 08, 18:30)
O gal kas žinote, kaip galima išsigydyt nagų grybelį? Vyrui dešinės rankos nagai visi paveikti, atrodo tragiškai, bijau kad mes su vaikais neužsikrėstume unsure.gif Buvo pas daktarą, prirašė tepalo, jau 2 mėnesius maliavojasi, poveikio jokio. Gal iherbe ko yra, kas padėtų? Pau d'arco aprašyme skaičiau, kad padeda, tai kiek reikėtų jo gerti?

O ar tikrai grybelis? Ar nustatė su tyrimais? Būna ir nagų psoriazė...
https://www.google.l...s...271&bih=932
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 03 08, 19:50)
Tai salia tu D3 reikia tokiu, kurie padeda greitu budu, as savo dukrai girdziau Neuro sirupa, nes ji vakarais niekaip uzmigti negaledavo, nuo emociju kiekio, po buteliuko jau dabar uzmiega per 10 min, bet manau, kad susidare reflekas jau atsipalaiduoti. Nors Bacho lasai tikrai gerai veikia, bet gert reikia 3kart per diena, ramina bent jau tuo metu esanti nerima ir itampa 4u.gif  (kai ka sokoldas padeda nuo streso, bet jei didelis, tai tara reik darbinti sokolado fabrike unsure.gif  biggrin.gif )

Mano dukra ir neuzmiega viena, prisigalvoja, kad ja grobs, kad o namus vagys lys.....gal jai paduot nupurkus unsure.gif
Atsakyti