QUOTE(Jolancike @ 2018 02 19, 16:13)
Kol dar iherb brandams nuolaida, įsimečiau astaxanthiną į krepšelį, siuntimas nemokamas. Be nuolaidos niekaip netilptų į 22 eur sumą. Užteks net keturiems mėnesiams. Tai labai stiprus antioksidantas, karotenoidas. Labai naudingas akių sveikatai ir ne tik.
https://www.iherb.co...pcodes=CGN-0110
Papildyta:
Ir aš nesutikčiau, siųsčiau banko išrašą, pirkimo printscreen, kad matytų prekių nuotraukas ir kainą, kurią mokėjau. Aš ką tik irgi deklaravau siuntą, mokėjau 21,48 eur, pateikiau pirkimo dokumentą. Gavau laišką el.paštu, prašė patikslinti, ar tikrai tą siuntą deklaruoju, nes ant dėžės nurodyta suma virš 27 USD. Patvirtinau, kad tikrai ta, nusiunčiau printscreen, kur matosi prekių nuotraukos, išvardinau, kas dėžėje. Po paros gavau laišką el.paštu, kad siunta paleista.
gerai, kai LT dar praso atsiusti pirkimo dokumentus dar praso prekes patikslinti, dziauktes, nes Belgijoj niekas nieko nepraso, niekas ju nedomina. Pirkau dvi MIzon prekes: gialurona ir krema paakiams ir purskala gerklei su griefrutu seklu esktraktu, suma nesieke 22 euru. Gavau jau is pasto laiska, kad jei noriu atsiimti siunta turiu sumoketi dar 29,98 eurus. Tipo muitines mokesciai, nusiunciau savo pirkimo dokumentus, kad nieko draudziamo nesiunciau jokiu reikalavimu nepaziedziau..o jie apsimeta kad nieko nenutuokia, tipo preke issiusta Vasario 6 diena ir jie daugiau jokiu duomenu neturi. Nezinau ka man daryti, nes moketi nesiruosiu...gal laukti kol atgal preke issius ir prasyti, kad pinigus grazintu, nes ten beprasmiska ka nors aiskinti:(
PO tokiu nesamoniu atkrito noras ka nors daugiau is IHERB pirkti:(nes gali prie bet ko prisikabinti...