Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Pasidariau ir aš, bet kaip tyčia su pirmu atėjimu ir siuntinys mano užkliuvo doh.gif

Kai buvo nuolaidos korejetiskai kosmetikai, uzsakymus dariau kasdien ir kaip tycia visi 5 siuntiniai suplauke i Vilniu praktiskai vienu metu, dienos ar dvieju skirtumu. Tai tik viena siunta jiems neuzkliuvo.

Kitos keturios buvo uzlaikytos muitineje ir gavau irgi tuos laiskelius, kad reikia pateikti duomenis.

Tiesa, gavau tik du laiskus, vienas buvo nukreiptas per lpexpress i pasto skyriu ir atejo kaip registruotas, o kitas buvo idetas i pastomata, irgi su 0.00 kaina.

Del kitu dvieju siuntu laisku as negavau ir teko pavargti, kad issiaiskinti kur gi jos dingo. Tiesa laiskus gavau mazdaug tik po 5-6 dienu nuo siuntu fiksavimo LT.

Bet viska issiaiskinau, supildziau ka reikia, ir jau kita diena nuo uzpildymo muitine paleido tas siuntas, o dar kita diena jas jau idejo i pastomata, kiekviena siunta i atskira dezute.

Jei kam dingo siunta ir pasto skyriuje pastininkes neranda, yra tikimybe, kad ji buvo sulaikyta muitineje, bet del kazkokiu priezasciu jie neissiunte atitinkamo laisko. As skambinau i Lietuvos pasta tel. 8700 55400  ir prasiau, kad paziuretu ar mano vardu nera sulaikyta siunta muitineje. Rezultatas priklauso nuo konsultanto ant kurio uztaikysite  skambucio metu. As kalbejau su trim konsultantais, nes pirmas negalejo padeti, sake, kad gali paziureti tokia informacija, tik jei suteiksiu siuntos numeri su MT raidemis pradzioje. Tada jie mato tos siuntos statusa. Problema tame, kad toki numeri priskiria siuntai muitine ir jus negalite jo zinoti, jei negavote atitinkamo laisko is muitines. Skambinau iki tol, kol uztaikiau ant konsultanto, kuris netingejo paeiskoti ir pagal varda-pavarde. Man is trecio karto tik pavyko uztaikyti ant tokio, kuris mokejo tai padaryti skirtingai nuo pirmu dvieju. Taip suzinojau kitu dvieju siuntu, kurioms negavau laisku MT numerius. Ivedziau tuos numerius i post.lt paieskos sistema ir supildziau dokumentus muitinei.

Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2018 02 16, 10:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Bj*" data-cid="72002214" data-time="1518722801"><div><p>Pasidariau ir aš, bet kaip tyčia su pirmu atėjimu ir siuntinys mano užkliuvo vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p></p><p>Kai buvo nuolaidos korejetiskai kosmetikai, uzsakymus dariau kasdien ir kaip tycia visi 5 siuntiniai suplauke i Vilniu praktiskai vienu metu, dienos ar dvieju skirtumu. Tai tik viena siunta jiems neuzkliuvo.
</p><p></p><p></p>

gali ir mano tas pats būti, nes užsakiau krepšelius vieną, kitą paskui sekančią dieną ax.gif Vakar vėl tą patį padariau, dar pagalvojau kažkaip gal dėl to užkliuvo, bet užsakiau. Kaži, kaip čia baigsis. O Jūs , kai dokumentus įdėjote ar atėjo koks pranešimas, kad tvarkoje ar pan.? Nes aš įdėjau užsakymą su prekėm ir suma, tai atėjo, kad reikia banko išrašo, pridėjau ir tą, ir dabar nieko, tylu. Tai galvoju ar čia viskas tiko, ar tiesiog dar neperžiūrėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2018 02 16, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Bj*" data-cid="72002214" data-time="1518722801"><div><p>Pasidariau ir aš, bet kaip tyčia su pirmu atėjimu ir siuntinys mano užkliuvo vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p></p><p>Kai buvo nuolaidos korejetiskai kosmetikai, uzsakymus dariau kasdien ir kaip tycia visi 5 siuntiniai suplauke i Vilniu praktiskai vienu metu, dienos ar dvieju skirtumu. Tai tik viena siunta jiems neuzkliuvo.
</p><p></p><p>Kitos keturios buvo uzlaikytos muitineje ir gavau irgi tuos laiskelius, kad reikia pateikti duomenis.
</p><p>Tiesa, gavau tik du laiskus, vienas buvo nukreiptas per lpexpress i pasto skyriu ir atejo kaip registruotas, o kitas buvo idetas i pastomata, irgi su 0.00 kaina.
</p><p>Del kitu dvieju siuntu laisku as negavau ir teko pavargti, kad issiaiskinti kur gi jos dingo. Tiesa laiskus gavau mazdaug tik po 5-6 dienu nuo siuntu fiksavimo LT.
</p><p></p><p>Bet viska issiaiskinau, supildziau ka reikia, ir jau kita diena nuo uzpildymo muitine paleido tas siuntas, o dar kita diena jas jau idejo i pastomata, kiekviena siunta i atskira dezute.
</p><p></p><p>Jei kam dingo siunta ir pasto skyriuje pastininkes neranda, yra tikimybe, kad ji buvo sulaikyta muitineje, bet del kazkokiu priezasciu jie neissiunte atitinkamo laisko. As skambinau i Lietuvos pasta tel. 8700 55400  ir prasiau, kad paziuretu ar mano vardu nera sulaikyta siunta muitineje. Rezultatas priklauso nuo konsultanto ant kurio uztaikysite  skambucio metu. As kalbejau su trim konsultantais, nes pirmas negalejo padeti, sake, kad gali paziureti tokia informacija, tik jei suteiksiu siuntos numeri su MT raidemis pradzioje. Tada jie mato tos siuntos statusa. Problema tame, kad toki numeri priskiria siuntai muitine ir jus negalite jo zinoti, jei negavote atitinkamo laisko is muitines. Skambinau iki tol, kol uztaikiau ant konsultanto, kuris netingejo paeiskoti ir pagal varda-pavarde. Man is trecio karto tik pavyko uztaikyti ant tokio, kuris mokejo tai padaryti skirtingai nuo pirmu dvieju. Taip suzinojau kitu dvieju siuntu, kurioms negavau laisku MT numerius. Ivedziau tuos numerius i post.lt paieskos sistema ir supildziau dokumentus muitinei.
</p><p></p><p></p>


Aciu, kad pasidalinot, mano viena siunta senaI dingusi, sausio pradzioje jau lt buvo ir dingo kaip I vandenį. Bet ar galejo muitine sulaikyti kai siuntos kaina vos 18 eur buvo?
Atsakyti

gali ir mano tas pats būti, nes užsakiau krepšelius vieną, kitą paskui sekančią dieną ax.gifVakar vėl tą patį padariau, dar pagalvojau kažkaip gal dėl to užkliuvo, bet užsakiau. Kaži, kaip čia baigsis. O Jūs , kai dokumentus įdėjote ar atėjo koks pranešimas, kad tvarkoje ar pan.? Nes aš įdėjau užsakymą su prekėm ir suma, tai atėjo, kad reikia banko išrašo, pridėjau ir tą, ir dabar nieko, tylu. Tai galvoju ar čia viskas tiko, ar tiesiog dar neperžiūrėjo unsure.gif

 

As iskart buvau viska pridejus, tai man lygiai po paros atejo el. laiskelis, kad viskas tvarkoje ir siuntos perduotos kurjeriui. O kita diena jas jau idejo i pastomata.

 

Aciu, kad pasidalinot, mano viena siunta senaI dingusi, sausio pradzioje jau lt buvo ir dingo kaip I vandenį. Bet ar galejo muitine sulaikyti kai siuntos kaina vos 18 eur buvo?

 

As nezinau kokiu principu jie gali sulaikyti. As visada siunciuosi pagal maximuma, tai yra niekad nebuna maziau nei 21.20 ir daugiau nei 21.80. Ant siuntos uzrasyta suma TOTAL yra doleriais. Neatkreipiau demesio, ar tas total buna su shippingu. Nes as uz siuntima sumoku iki 2 euru, jei nesigauna nemokamo padaryti. Tai pvz and dezuciu buna suma 25-28 USD total. Gal skaicuojant muitines kursu i eurus ir gaunasi, kad siuntos virsija 22 eurus. Todel jiems ir reikia tu visu dokumentu ir israsu, kaip patvirtinimas, kad isties moketa iki 22 euru.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 16 vasario 2018 - 11:54
QUOTE(Riešutinė @ 2018 02 16, 11:28)
Aciu,  kad pasidalinot, mano viena siunta senaI dingusi,  sausio pradzioje jau lt buvo ir dingo kaip I vandenį.  Bet ar galejo muitine sulaikyti kai siuntos kaina  vos 18 eur buvo?

Profilaktiskai sulaikyti gali bet kokia siunta, kad ir uz 1cnt pirkta.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 02 15, 09:48)

be to viskas aplink mus yra chemija - vanduo, oras. mes patys is chemijos - kalcis, calogenas ir t.t. magnis musu organizme dalyvauja 350 procesose. jeigu jo truksta tai organizmas vistiek is kazkur turi ji gauti. jeigu truksta kalcio, tai ims is kaulu, o kiek mes papildom su maistu?
trumpai tiek  biggrin.gif  4u.gif


Draugė besidominti holistine medicina, rekomendavo paugliams duoti cinko, bet is Tianshi firmos laaabai brangus. Gal koki naudojate ir galite rekomenduoti is iherbo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2018 02 16, 16:12)
Draugė besidominti holistine medicina, rekomendavo paugliams duoti cinko, bet is Tianshi firmos laaabai brangus. Gal koki naudojate ir galite rekomenduoti is iherbo?  4u.gif


Man gydytoja sakė, kad paaugliams reikia cinko, ypač berniukams. Aš savo dvyniams duodu šį https://www.iherb.co...Zinc-60-Tablets, šios kompanijos produkcija puikios sudėties, vienam vaikui buteliuko užtenka dviems mėnesiams. Jei per brangu, anksčiau vartojom šį https://www.iherb.co...-mg-180-Tablets, jis gerokai pigesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 16 vasario 2018 - 16:53
QUOTE(Jolancike @ 2018 02 16, 17:51)
Man gydytoja sakė, kad paaugliams reikia cinko, ypač berniukams. Aš savo dvyniams duodu šį https://www.iherb.co...Zinc-60-Tablets, šios kompanijos produkcija puikios sudėties, vienam vaikui buteliuko užtenka dviems mėnesiams. Jei per brangu, anksčiau vartojom šį  https://www.iherb.co...-mg-180-Tablets, jis gerokai pigesnis.


Ačiū 4u.gif aš buvau nusižiūrėjusi va toki, gal apie jo sudeti pakomentuosite? https://www.iherb.co...-Capsules/18460

Kokius papildus dar duodate? Kazkaip nieko neduodavau, bet dabar 12-13m, tai manau kad reikia papildyti stipriai auganti organizma.
Atsakyti
Idomiai.. Issirinkau korejietiska akiu krema, kuri noreciau pabandyti. 20 ml originalus indelis apie 150 euru, to pacio kremo 20ml meginukuose (20 vnt po 1ml) apie 8 eurus.. Aisku maloniau naudoti indeliu, bet uz toki malonuma sitoks skirtumas? Uzteks ir meginuku man biggrin.gif
Atsakyti
Palieku atsiliepima apie siuos henna dazus:

https://www.iherb.co...3?rcode=SAT3706

Emiau red spalvos, man tinka siek tiek ryskesne spalva smile.gif

Konsistensija puiki, labai gerai jie issimaise, kiekis tikrai pakankamas (mano plaukai is ilgesniu), kvapas standartinis - zoliu smile.gif
Pakuoteje - pirstines ir milteliai. Plius instrukcija.

Standartiskai pries dazyma kremu issitepiau veida, kakla, ausis (kad dazai pateke ant odos lengviau nusivalytu). Pasidenge plaukai greitai gan, koses gavosi pakankamai, net siek tiek daugokai. Taciau po dazymo nuemus pirstines pastebejau, kad rankos vienos pirstai nudazyti (dazymo metu gal mikro iplisimas pirstinej atsirado, nes nepajauciau ir vizualiai nepamaciau jo). Pradejau plauti muilais ranka - nieko. Neatsiplauna. Oranziniai pirstai. Jofana kaip isigandau. Bandziau ranka atgremzti visokiais budais - niekaip nesigavo. Po penkiolikos minuciu kazkaip pries veidrodi pradejau galva tyrinetis. Lyg pasirode, kad ir galvos oda stipriai dazo. Zodziu persigandau ir lindau i dusa plaut plauku. Kol visa kose isploviau uztruko, dar sampunu issiploviau galvos oda. Viskas ok, nebuvo ta galva oranzine, bet spalva vos vos buvo ant galvos odos. Siaip ir plaukai spejo per toki trumpa laika igauti spalvos (pati spalva grazi). Bet eksperimentas sukele streso smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 02 15, 18:08)
Sveikos
Ar gavot sausio 25 d. siuntinukus?
Miniškį rodo,kad nuo vasario 4 d. Vilniaus pašto paskirstymo centre. Ar ne per ilgai? Gal jau laikyti dingusiu?...


Mano nuo sausio 31 d. tupejo Vilniuje(uzsakymas darytas 19d.). Pranesima gavau po dvieju savaiciu vasario 13d.
Atsakyti
Aš tai kažkaip pradėjau pirkti šios firmos papildus. Labai patenkinta

My Webpage
Atsakyti