QUOTE(Maja Di @ 2018 02 15, 13:16)
Iš visokių parduotuvių perku, bet prie ebay dar nedaaugau. Kažkodėl man ji atrodo kaip turgus, kuriame niekas nekontroliuojama, bile ko gali prisipirkti
Prisiminiau sovietinį darželį, kur per prievartą iki vėmimo tą pieną sugirdydavo . Kai kas įsigudrindavo išpilti, jau geriau per šikną gauti, nei vemti
Papildyta:
Užsisakiau ir aš pabandymui
Prisiminiau sovietinį darželį, kur per prievartą iki vėmimo tą pieną sugirdydavo . Kai kas įsigudrindavo išpilti, jau geriau per šikną gauti, nei vemti
Papildyta:
Užsisakiau ir aš pabandymui
Del ebay tai turbut reika iprasti. As labai ji megstu, ten yra ir individualiu pardaveju, ir parduotuviu, svarbu atsiliepimus paskaityti ir tiek.. dar nesu nusivylusi Ir kas labai patinka, kad ten simtai rusiu meginuku, visada drasiau isbandyti maza kieki, nei pirkti iskart dideli indeli, ypac jei oda jautri.
Taip, man is sovietinio darzelio laiku tas kompleksas yra.. Pamenu mama begdavo i darzeli su dovanom aukletojom ir maldavimu neversti to pieno gerti, nes as naktim per sapnus saukdavau, kad negersiu ir verkdavau. Bet vistiek versdavo. Jau sitiek metu praejo, o neisgaravo is atminties nei to pieno vaizdas, nei kvapas, nei skonis. Dar dabar kai gaminu ir reikia verdancio pieno, tai daznai nosi uzsikemsu