Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Baiginejasi akcija Wellness formulei, o nezinau ar galima imti maitinanciai... Monteverte! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2018 02 09, 14:55)
naturalus vitaminas c acerola
vaikams toki duodu , noriai valgo Carlson-Labs-Kids-Chewable-Vitamin-C
kitos toki labai giria ir pastoviai perka American-Health-Ester-C

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete patarti kuo pastiprinti imunine 5 metu vaikui. Laukia 14 dienu antibijotiku. Plauciu uzdegimas. Norisi, kad labai nenusilptu organizmas. Gripo komplikacija gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 02 09, 16:48)
Baiginejasi akcija Wellness formulei, o nezinau ar galima imti maitinanciai... Monteverte! unsure.gif

o kodel jus neskaitot aprasymo?

Warnings
Do not use if you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding.

Предупреждения
Не используйте, если вы беременны, можете забеременеть или кормите грудью.

google vertejas:
Įspėjimai
Nenaudokite, jei esate nėščia, pastojote ar maitinate krūtimi.

gamintojo puslapis http://www.sourcenaturals.com/
Atsakyti

Gautas siuntinys https://www.iherb.co...42&rcode=QNL824, siuntimas nemokamas. 

Lyzinas nuo puslelines, sampunas kartojamas, nes tiko visai seimai, greipfrutu seklu koncentratas imunitetui ir nuo persalimo, taip pat jis labai mazina arba nunulina siuntimo kaina.

04511_ZFySnVt48Bwh8QJHoJR34Qg3.jpeg?1151

Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 02 09, 17:34)
o kodel jus neskaitot aprasymo?

Taip, bet idomu kodel, kuri ten zole negera.. Internete mamos sako, kad geria ji po tablete. Sako, kad kazkuri sudedamoji dalis gali apmazinti pieno gamyba, bet toli grazu ne visada..
Zodziu atkrito jis. Epicor saugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 09 vasario 2018 - 16:48
Nu va, kaip gerai, kad esu iš seniau nusipirkus du pakelius vienus iš šitų: probiotikų dabar buvo prireikę, ir yra namie, ir yra. O dabar gripo epidemija ir kiekvieną dieną vaikams po 1 duotu. Su puse kapsulės :kordicepso. Ir neserga epidemijos metu. Vienus ryte, kitus vakare. Kordicepsą vaikas geria su kefyru. Patogiau išgerti nei kažkaip suvalgyti. Suberiame į šaukštelį su kefyru. Aš patenkinta.
Atsakyti
Mes nesergam, nors jokių papildų nevartojam biggrin.gif . Aš patenkinta biggrin.gif . Pinigų sutaupau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Meduka @ 2018 02 08, 19:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Riešutinė" data-cid="71982216" data-time="1517334581"><div><p>Mano siunta irgi greičiausiai bus dingusi. Nuo 21 d LT , buvau pašte, paštininkės patikimos, kažkaip netikiu, kad vogtų...</p></div></blockquote><p>Ar sulaukėte siuntos? Ar taip ir pradingo? Aš taip pat nesulaukiu savo siuntinuko  huh.gif jau sausio 23 d. siunta atvykusi į LT, o prapuolė lyg į vandenį. Nežinau nei kur kreiptis ,nei kur dar ieškoti...</p>

Ne, deja, nesulaukiau. Buvau darkart nuėjusi į paštą ir nieko nerado. Labai gaila, prekių labai laukiau ir še tau. Bandžiau dar tiesa skambink į rodunios kelio paskirstymo punktą, bet nepavyko prisiskambint. Kažin ar ten ką nors peščiau. Nieko nelieka, rašysiu į iherb kad negavau ir kad grąžintų pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2018 02 09, 20:46)
Ne, deja, nesulaukiau. Buvau darkart nuėjusi į paštą ir nieko nerado. Labai gaila,  prekių labai laukiau ir še tau. Bandžiau dar tiesa skambink į rodunios kelio paskirstymo punktą, bet nepavyko prisiskambint.  Kažin ar ten ką nors peščiau.  Nieko nelieka,  rašysiu į iherb kad negavau ir kad grąžintų pinigus.

Man grąžino iherbas, bet sakė kitą kartą negrąžins, pasiūlė rinktis kitą pristatymo būdą. Paštui raštiškai rašyti neapsimoka, trafaretinį raštą atsiųs ir tiek. Mano tai laiškininkė galėjo nukosėti, tokia keista buvo, nešiojo į namus siuntinius, pusmetį tedirbo ir kaip tik tuo laiku kai turėjau gauti siuntą, iš darbo išėjo. Mano irgi prekės buvo labai lauktos, arbatos per akciją pirktos, ne kokie mažai kam nereikalingi papildai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 09, 22:11)
Man grąžino iherbas, bet sakė kitą kartą negrąžins, pasiūlė rinktis kitą pristatymo būdą. Paštui raštiškai rašyti neapsimoka, trafaretinį raštą atsiųs ir tiek. Mano tai laiškininkė galėjo nukosėti, tokia keista buvo, nešiojo į namus siuntinius, pusmetį tedirbo ir kaip tik tuo laiku kai turėjau gauti siuntą, iš darbo išėjo. Mano irgi prekės buvo labai lauktos, arbatos per akciją pirktos, ne kokie mažai kam nereikalingi papildai ax.gif

Tai va, kad man jau vieną kartą maždaug prieš metus jau yra gražinę, bet tada siunta buvo frankfurte užstrigus ir tracing'as tą rodė. I dabr rodo kad siunta jau seniausiai lt. Kažin ar grąžins. Bet vis tiek bandysiu jiems rašyt, nes siuntos šiaip ar taip negavau.
Atsakyti
Kokios gerosios bakterijos tiktų 12 metų vaikui po antibiotikų vartojimo? Ir aplamai, kaip sustiprint vaiko imunitetą? Kaip tik atvėsta orai, taip ir prasideda ligos doh.gif
Atsakyti