Acure-Organics gausiai pasipildė naujomis prekėmis (pakeitė pakuotes): veido kaukės, kremai, šampūnai, kondicionieriai, kūno losjonai, dušo želės , geros sudėties, šampūnai, kondicionieriai buvo pastoviai perkami, kokybė be priekaištų, kremas veidui taip pat labai patiko
Sveikos merginos, gal pagelbesit... Pirma karta is lietuvos pasto gavau laiska, kad mano mano siunta siunčiamos Europos Sąjungos prekių statuso neturinčios prekės, todėl jas būtina deklaruoti.
Ar yra kam taip buve?
Prašo pateikti reikiamus duomenis apie šia siunta atsiųstas prekes.
Gal galėtumėte pakomentuoti dėl ko galėjo būti ta siunta sulaikyta ir kaip elgtis?
Būčiau dėkinga
Ar yra kam taip buve?
Gal galėtumėte pakomentuoti dėl ko galėjo būti ta siunta sulaikyta ir kaip elgtis?
Būčiau dėkinga
QUOTE(jovita2014 @ 2018 02 08, 11:23)
tiesiog nusiunciau krepselio uzsakyma worde ir viskas
QUOTE(ra2ga @ 2018 02 08, 11:37)
tiesiog nusiunciau krepselio uzsakyma worde ir viskas
O kaip del sumos? Mano subtotal 21,29eur , bet order total rodo beveik 23,60eur...
Turbut reikia kad order total nesimatytu?
QUOTE(jovita2014 @ 2018 02 08, 10:58)
O kaip del sumos? Mano subtotal 21,29eur , bet order total rodo beveik 23,60eur...
Sulaikyti gali bet kokios vertes preke, tiesiog profilaktiskai. Jusu suma neapmokestinama, tiesiog nusiuskit uzsakymo israsa.
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 08, 11:06)
gaunasi man Subtotal:21.86 ...ne rizikinga sumele? taip gerai susikroviau, butent ko reik....
ne, nerizikinga. Iki 22 eurų nerizikinga.
Papildyta:
QUOTE(jovita2014 @ 2018 02 08, 10:58)
dėkit normalų orderį, ten matosi atskirai subtotal ir shippingas, kuris neįeina į 22 eu. sumą
QUOTE(jovita2014 @ 2018 02 08, 12:23)
Sveikos merginos, gal pagelbesit... Pirma karta is lietuvos pasto gavau laiska, kad mano mano siunta siunčiamos Europos Sąjungos prekių statuso neturinčios prekės, todėl jas būtina deklaruoti.
Ar yra kam taip buve?
Būčiau dėkinga
Ar yra kam taip buve?
Būčiau dėkinga
Sveiki,
turiu ir aš panašią situaciją tik skirtumas tas, kad man atėjo kelios suntos tuo pat metu, abiejų siuntų sekimo nuoroda pašto atsiųstam laiške yra viena, užsakymai daryti skirtingom dienos (vienos dienos skirtumu) bet atvykę tą pačią dieną, sumos siuntų subtotal neviršyja 22 Eur., išsiunčiau jiems dokumentus tik iškilo klausimas ar jie jas vertins atskirai ar kartu, ar neprikibs dėl mokesčių? Gal turėjot kuri praktikos, pasidalinkit informacija, ačiū!
QUOTE(Braske 76 @ 2018 02 08, 12:47)
Sveiki,
turiu ir aš panašią situaciją tik skirtumas tas, kad man atėjo kelios suntos tuo pat metu, abiejų siuntų sekimo nuoroda pašto atsiųstam laiške yra viena, užsakymai daryti skirtingom dienos (vienos dienos skirtumu) bet atvykę tą pačią dieną, sumos siuntų subtotal neviršyja 22 Eur., išsiunčiau jiems dokumentus tik iškilo klausimas ar jie jas vertins atskirai ar kartu, ar neprikibs dėl mokesčių? Gal turėjot kuri praktikos, pasidalinkit informacija, ačiū!
Vertins atskirai, nes du atskiri uzsakymai.
QUOTE(jovita2014 @ 2018 02 08, 11:23)
ir aš gavau tokį pat laišką. Muitinė darbuotis pradėjo?????
Per kiek laiko paleidžia prekes, nes siunta iki 22 eur. Vakar nusiunčiau orderi
o jie atsiunčia kokią info, kad paleido siuntą, ar trūksta kokių dokumentų?
o ka perkat jei reikia micelinio vandens, randu servereles net : https://www.iherb.co...owelettes/78036