Angliskos tik jei neklystu.. Kosmetikos, kelioniu agenturos, lektuvu bilietai, aliexpress net yra ir visa kita. Amazon.co.uk man atrodo neduoda nieko, ebay tik
Angliskos tik jei neklystu.. Kosmetikos, kelioniu agenturos, lektuvu bilietai, aliexpress net yra ir visa kita. Amazon.co.uk man atrodo neduoda nieko, ebay tik
PATARKITE PRAŠAU. gavau iš Lietuvos pašto laiška, kad siunčiamos europos sąjungoje prekių statuso neturinčios prekes. Reik pateikt dokumentus. Kas čia per nesamonė........ ten 3 dėžutės papildų ir muilas....
tai tiesiog susiūsti dokumentus ir viskas? ar reikia dra kažką gudriau parašyti
J.R. Liggett's, Old-Fashioned Bar Shampoo, Herbal Formula, 3.5 oz (99 g)
Doctor's Best, High Absorption Magnesium, 120 Tablets
Now Foods, Vitamin D-3, 1,000 IU, 180 Softgels
Natural Factors, Papaya Enzymes, 120 Chewable Tablets
Sveikos. Aš irgi pirmą kart gavau laišką iš muitinės. Aš jiems prisegiau orderį, banko apmokėjimo išrašą ir lietuviškai išvardinau prekes (pas mane ten pagrinde korėjietiška kosmetika buvo). Čia vakar buvo. Žiūrėsiu kaip praeis...
<div>
<p>PATARKITE PRAŠAU. gavau iš Lietuvos pašto laiška, kad siunčiamos europos sąjungoje prekių statuso neturinčios prekes. Reik pateikt dokumentus. Kas čia per nesamonė........ ten 3 dėžutės papildų ir muilas....
tai tiesiog susiūsti dokumentus ir viskas? ar reikia dra kažką gudriau parašyti
J.R. Liggett's, Old-Fashioned Bar Shampoo, Herbal Formula, 3.5 oz (99 g)
Doctor's Best, High Absorption Magnesium, 120 Tablets
Now Foods, Vitamin D-3, 1,000 IU, 180 Softgels
Natural Factors, Papaya Enzymes, 120 Chewable Tablets</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Sveikos. Aš irgi pirmą kart gavau laišką iš muitinės. Aš jiems prisegiau orderį, banko apmokėjimo išrašą ir lietuviškai išvardinau prekes (pas mane ten pagrinde korėjietiška kosmetika buvo). Čia vakar buvo. Žiūrėsiu kaip praeis... </p>
nevarkit su banko išrašu, užtenka orderio.
o kaip jus orderi issaugot, nes man tik spausdinti leidzia? nebet kopijuoti i worda, bet butu geriau pdf formatu.
mano kolege irgi gavo toki laiska. abi pirkom tas pacias prekes (korietiska kosmetika), man be problemu, as gavau, o koleges uzkliuvo muitinei
Paprasčiausia kopijuokit į Paint'ą ir išsaugokit kaip .jpg ar .jpeg formatą
mano kolege irgi gavo toki laiska. abi pirkom tas pacias prekes (korietiska kosmetika), man be problemu, as gavau, o koleges uzkliuvo muitinei
taip, aš elementariai Print Screen į word'ą kopinu ir siunčiu prikabinus. Bet koks skirtumas ta forma...
o kaip jus orderi issaugot, nes man tik spausdinti leidzia? nebet kopijuoti i worda, bet butu geriau pdf formatu.
As irgi kelias siuntas su korejetiska kosmetika laukiu.
O jus uzsakinejote i namu adresa ar LP express pastomata, gal nuo to kazkaip priklauso. Nes prekes tai skirtingos, is esmes LT ne viena preke is iherb nebus uzregistruota, tai visos gali kliuti.
https://www.iherb.co...43911_CGN-01158
Batonėliai nerealiai skanūs, kas mėgsta skrudintus riešutus, labai patiks. Tiek, kiek reikia sūrumo ir saldumo, šokolado, o pagrinde skrudinti įvairūs riešutai. Brangoki, bet pirksiu dar. Plaukų juosta nunulino siuntimą, bus dovanų paauglei, dar ne visas aprūpinau šiuo mielu aksesuaru.
Žiūriu operatyviai šįkart muitinė sukasi. 01.29 siuntinys pasiekė LT, vakar 02.01 gavau registruotą laišką, vakar deklaravau siuntinio turinį, o šiandien - 02.01 jau gavau email'ą, kad viskas OK tuoj gausiu savo siuntinuką.