Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 22, 19:21)
cola ir probiotikai! kaip jie susije?

Rašiau, kad probiotikus verta kelionėje turėti, kad nepasigauti žarnyno infekcijos. Tą patį kelionėje atlieka koka kola. Bet turbūt jums sunkiai tekstas suprantamas.
Atsakyti
Kartą nuo vėmimo vaikui kolą man rekomendavo vaistininkė. Buvau irgi nezinojusi tokio metodo. Situacija - kai 3 metų vaikas be perstojo vėmė. Ir reikėjo kažką daryti staiga. Sakė nuima pykinimą ir pagerina virškinimą ekstriniu atveju kai nėra kaip kitaip padėti.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 22, 19:35)
Kartą nuo vėmimo vaikui kolą man rekomendavo vaistininkė. Buvau irgi nezinojusi tokio metodo. Situacija - kai 3 metų vaikas be perstojo vėmė. Ir reikėjo kažką daryti staiga. Sakė nuima pykinimą ir pagerina virškinimą ekstriniu atveju kai nėra kaip kitaip padėti.

Man sanatorijoje gydytojas buvo šitą sakęs. Nes jis stažavosi nemažai užsienio šalių, tai ten priėmimo skyriuose dažnai su tokiom problemom duoda vaikams kolos išgerti jei nemato rimtesnių simptomų.
Todėl šiltuose kraštuose mums atsidūrus ir siūlo- vaikams kola, o suaugusiems - alkoholio biggrin.gif .Nors aš su vaikais kolą vartojau.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 22, 18:42)
Todėl šiltuose kraštuose mums atsidūrus ir siūlo- vaikams kola, o suaugusiems - alkoholio biggrin.gif .Nors aš su vaikais kolą vartojau.

Vienas pažįstamas armėnas visada prie pietų taurelę padaro, mažytę mažytę. Sako - mikrobams užmušti. Galima šaipytis, bet jie tikrai taip daro. Apie kolą tai net negirdejus buvau, vaistinėje pasakė. Tikrai, kas nežinote šio metodo, paieškokite. O tą paprotį su alkoholiu, ypač visokių kaukaziečių, žinojau. Tam jie ir itin aštrius prieskonius vartoja.
Atsakyti
Jurgitakar, akivaizdi jusu antipatija. Galite ignoruoti erzinancias nares. Jums niekas neprivalo aiskintis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 22, 19:05)
Jurgitakar, akivaizdi jusu antipatija. Galite ignoruoti erzinancias nares. Jums niekas neprivalo aiskintis.

linamog man istiesu buvo idomus coca cola poveikis, nes tikrai naujove. Visur apie ja raso, kad tai totali blogybe.. o cia zmones kaip vos ne vaista naudoja.. del to ir domiuosi..
Atsakyti
Dėl colos, tai net gydytojai rekomenduoja jos išgerti sustojus skrandžiui ar pradėjus vemti/viduriuoti. Išbandyta-tikrai veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 01 22, 19:24)
Dėl colos, tai net gydytojai rekomenduoja jos išgerti sustojus skrandžiui ar pradėjus vemti/viduriuoti. Išbandyta-tikrai veikia ax.gif

rimtai? reikes savo vaiku gydytojos paklausti, nes vyresnis daznokai turi tokiu prbl..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 sausio 2017 - 19:29
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 22, 19:13)
linamog man istiesu buvo idomus coca cola poveikis, nes tikrai  naujove. Visur apie ja raso, kad tai totali blogybe.. o cia zmones kaip vos ne vaista naudoja.. del to ir domiuosi..

Daug kur girdejau rekomendacijas ja gerti profilaktiskai nuo galimo apsinuodijimo maistu arba jau apsinuodijus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 sausio 2017 - 19:34
Nežinau ar gydytojai rekomenduoja, bet cocacola tikrai veikia, kazkada isbandziau, kai vyrui nei kasnis jau skrandyje negalejo užsilaikyti, sustabdė viską greitai. Na ji tikriausiai naikina viską kas gyva t.y. ir bloga ir gera ax.gif , kaip nenaikins, jei net vinis per naktį užpylus coca suvirškina, dar kanalizacijos vamzdžius gerai pravalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 22, 19:39)
Nežinau ar gydytojai rekomenduoja, bet cocacola tikrai veikia, kazkada isbandziau, kai vyrui nei kasnis jau skrandyje negalejo užsilaikyti, sustabdė viską greitai. Na ji tikriausiai naikina viską kas gyva t.y. ir bloga ir gera  ax.gif , kaip nenaikins, jei net vinis per naktį užpylus coca suvirškina, dar kanalizacijos vamzdžius gerai pravalo biggrin.gif

apie kanalizacijos vamzdzius panasiai girdejau biggrin.gif , bet vaikams duoti.. eina sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 sausio 2017 - 19:44
Mes darbe kartais pasidarome kokia visuotine picu ar kebabu diena, tai visada pasiimame kolos kartu, nes po tokio maisto gerai pravalo "vamzdzius" biggrin.gif
kai kriaukle uzsikisa darbe nuo kavos tirsciu, ir tuos vamzdzius pravalome su kola.
Uzsienyje daug kur gydytojai rekomenduoja kola arba sprite prie virskinimo sutrikimu, sunku tuo patiketi, bet tikrai tai tiesa ax.gif
Atsakyti