Gavau iš pašto laišką, kad pateikčiau papildomus dokumentus muitinimui. Bendra suma buvo 21,75 eur, neturėtų apmuitinti. Ar užtenka prisegti jiems tik Order Summary is iHerb, ar reikia dar kokių dokumentų?
QUOTE(vestaj @ 2018 01 30, 13:31)
Gavau iš pašto laišką, kad pateikčiau papildomus dokumentus muitinimui. Bendra suma buvo 21,75 eur, neturėtų apmuitinti. Ar užtenka prisegti jiems tik Order Summary is iHerb, ar reikia dar kokių dokumentų?
dar galite banko išrašą prikabinti.
QUOTE(vestaj @ 2018 01 30, 12:31)
Man keliskart užteko išrašo iš iherb, niekada neteikiau banko išrašo.
Išbandžiau vakar naują Giovani šampūną, tai labai fainas ir kvepia ir nedaug reikia, kad gerai išsiplautų. O šitą šampūną kažkada kaip siuntimo kainą mažinantį nusipirkau, tai paskutinis š... jau mano plaukai sausi, tai po kelių savaičių naudojimo riebaluotis pradėjo plauti reikia mažiausiai du kartus, kad išsiplautų plaukai.
Ar gavot laišką, kad iki 31 d. (January 31st at 10:00 A.M. Pacific Standard Time (PST) .) duoda 10 proc. Loyalty kred.? Jei kažką planuojat pirkti tai geriau netemti gumos nes dar ir 5 proc. nuo referalinių kodų duoda, tai 15 proc. iš viso, o kas nuo vasario 1 d. bus neaišku...
Ar gavot laišką, kad iki 31 d. (January 31st at 10:00 A.M. Pacific Standard Time (PST) .) duoda 10 proc. Loyalty kred.? Jei kažką planuojat pirkti tai geriau netemti gumos nes dar ir 5 proc. nuo referalinių kodų duoda, tai 15 proc. iš viso, o kas nuo vasario 1 d. bus neaišku...
Merginos, o kada būna tas stebuklingas laikas, kai galioja ir praėjusios savaitės ir naujos nuolaidos?
Man kažkodėl duoda dvi prekes užsisakyti su trial kaina. Ar jums taip būna?
QUOTE(Hopeidea @ 2018 01 30, 14:40)
Merginos, o kada būna tas stebuklingas laikas, kai galioja ir praėjusios savaitės ir naujos nuolaidos?
trečiadienį kažkur nuo 18 val. iki 20 val.
QUOTE(Jurgitakar @ 2018 01 30, 16:47)
trečiadienį kažkur nuo 18 val. iki 20 val.
Ačiū
QUOTE(vestaj @ 2018 01 30, 12:31)
tikrai užtenka orderio
QUOTE(AuroraBO @ 2018 01 30, 15:26)
Išbandžiau vakar naują Giovani šampūną, tai labai fainas ir kvepia ir nedaug reikia, kad gerai išsiplautų. O šitą šampūną kažkada kaip siuntimo kainą mažinantį nusipirkau, tai paskutinis š... jau mano plaukai sausi, tai po kelių savaičių naudojimo riebaluotis pradėjo plauti reikia mažiausiai du kartus, kad išsiplautų plaukai.
Tai gal DPD all inclusive atstatys Nepykit, juokauju, nematyt jau man savo kruopų
Būsimos nuolaidinės savaitės kategorijos
Sunshine Vitamin Special -20%
BSN Special -20%
Immunity Special -10% GGN brando
QUOTE(nieko_sau @ 2018 01 29, 09:38)
Sunshine Vitamin Special -20%
BSN Special -20%
Immunity Special -10% GGN brando
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 01 30, 17:18)
tikrai užtenka orderio
o tu velnias pas mane 25 eurai jauciu uzmuitins, ka manote
QUOTE(georgiana @ 2018 01 30, 19:38)
o tu velnias pas mane 25 eurai jauciu uzmuitins, ka manote
čia subtotal tokia suma?
tada panašu, kad neužmuitins, bet užpėvėemins