Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 22, 18:49)
Nežinau su kuo ten dedate į krepšelį smile.gif kad išdidina siuntimo kainą.
Mano nurodyti man patinka todėl, kad ten daugiau gerųjų bakterijų sudėta. Ir užtenka mėnesiui. Neduosite vaikui ištisai. Maniškėm to buteliuko užteko 10 dienų. Ir pilnai užtenka. Nereikia ištisai farširuoti probiotikais, nebent yra didelės žarnyno bėdos  pas vaiką.
  Dar buteliuką nusipirksiu, kad turėti jei kokie antibiotikai bus arba keliausime kur nors. Tada tikrai gerai jų turėti. Nes kai vykome  Maljorką, teko vaikams koka kolos duoti po kiekvieno pavalgymo. Kad jau pabaigoje atostogų, per prievartą jau siūiau kola. Va tada tikrai irgi reikia turėti.

Neketinu duoti istisai unsure.gif
O krepselius ivairiai delioju is man reikalingu daiktu, bet situ siuntimas visais atvejais man siuntimo kaina didina 4 eur daugiau nei Mrm.
Siaip man idomiausia buvo, ne kuo kiti geri, bet ar mano ideti blogi ir jei taip, kuo biggrin.gif
Tad busiu dekinga, jei atsilieps bandziusios
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2017 01 22, 18:56)
Neketinu duoti istisai  unsure.gif
O krepselius ivairiai delioju is man reikalingu daiktu, bet situ siuntimas visais atvejais man siuntimo kaina didina 4 eur daugiau nei Mrm.
Siaip man idomiausia buvo, ne kuo kiti geri, bet ar mano ideti blogi ir jei taip, kuo  biggrin.gif

Taigi parašiau kad mažai gerųjų bakterijų. Argi to mažai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 22, 17:49)
Nežinau su kuo ten dedate į krepšelį smile.gif kad išdidina siuntimo kainą.
Mano nurodyti man patinka todėl, kad ten daugiau gerųjų bakterijų sudėta. Ir užtenka mėnesiui. Neduosite vaikui ištisai. Maniškėm to buteliuko užteko 10 dienų. Ir pilnai užtenka. Nereikia ištisai farširuoti probiotikais, nebent yra didelės žarnyno bėdos  pas vaiką.
  Dar buteliuką nusipirksiu, kad turėti jei kokie antibiotikai bus arba keliausime kur nors. Tada tikrai gerai jų turėti. Nes kai vykome  Maljorką, teko vaikams koka kolos duoti po kiekvieno pavalgymo. Kad jau pabaigoje atostogų, per prievartą jau siūiau kola. Va tada tikrai irgi reikia turėti.

Cituoju: "Nes kai vykome Maljorką, teko vaikams koka kolos duoti po kiekvieno pavalgymo. Kad jau pabaigoje atostogų, per prievartą jau siūiau kola. Va tada tikrai irgi reikia turėti."

Klausimas : Coca cola jus cia vietoj virskinimo enzinu savo vaikams duodate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 sausio 2017 - 18:05
QUOTE(Linni @ 2017 01 22, 17:56)
Neketinu duoti istisai   unsure.gif
Siaip man idomiausia buvo, ne kuo kiti geri, bet ar mano ideti blogi ir jei taip, kuo  biggrin.gif

Aš buvau isidejus į wishlistą, atkreipiau dėmesį, kad po šios ale reformos, jie pabrango dvigubai. Rimtai. Anksčiau tiko papildyti krepšelį. Nes kainavo virš 3 lyg Eur tik. Dabar virš 7. Apie 8.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 sausio 2017 - 18:05
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 22, 19:01)
Taigi parašiau kad mažai gerųjų bakterijų. Argi to mažai. biggrin.gif

Aciu, koks kiekis kur bakteriju ir pati sugebu pastebet :-)
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 22, 19:04)
Aš buvau isidejus į wishlistą, atkreipiau dėmesį, kad po šios ale reformos, jie pabrango dvigubai. Rimtai. Anksčiau tiko papildyti krepšelį. Nes kainavo virš 3 lyg Eur tik. Dabar virš 7. Apie 8.

Nemaciau ju anksciau, kol nebuvo poreikio ieskoti kuo pigiau siunciamu, net nenagrinejau tiek detaliai. Nesamone, jei tikrai dvigubai pabrango blink.gif reiks isvis cia vietoj kazko ieskot matyt
Atsakyti
Reikia parsiūsti šituos http://www.iherb.com...120-Vcaps/40261 probiotikus. Tačiau siuntimas kainuoja virš 6 eur. blink.gif . Gal kas siuntėtės su kokia kombinacija ir gavosi pigesnis siuntimas? Aišku, kai tokia produkto kaina, nelabai ką įdėsi į krepšelį mažinančio siuntimo kainą. Bet gal visdėl to.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 22, 19:02)
Cituoju: "Nes kai vykome  Maljorką, teko vaikams koka kolos duoti po kiekvieno pavalgymo. Kad jau pabaigoje atostogų, per prievartą jau siūiau kola. Va tada tikrai irgi reikia turėti."

Klausimas : Coca cola jus cia vietoj virskinimo enzinu savo vaikams duodate?

Probiotikai ,, padeda '' nepasigauti žarnyno infekcijos. Tas pats ir sanatorijose būna. Todėl ir daviau kola, kadangi nepagalvojau pasirūpinti probiotikais prieš išvykstant. Tik tiek. smile.gif
Papildyta:
Na bet siųstis bet kokios kokybės produktą, nes pigesnis siuntimas, blink.gif tai gal tada geriau palaukti kol susitvarkys siuntimą ( jei kada nors susitvarkys.). Arba siųstis gerus produktus už protingą siuntimo kainą.
Atsakyti
[quote=Linni,2017 01 22, 17:21]
Radau tokius pigiai siunciamus probiotikus vaikams. Ka apie juos manote?
[url=http://www.iherb.com/MRM-Kids-Probiotic-Drops-0-34-fl-oz-10-ml/69189?rcode=DMF697]
Gruodį už juos mokėjau apie 4 eur. Duodu saviškui, bet jokio poveikio nepastebėjau. Pirmą savaitę laisvino vidurius.
Atsakyti
Rašiau Vitacost live chatui, sakė, kad bent kol kas tai neplanuoja pradėt į Lietuvą siųst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2017 01 22, 17:21)
Radau tokius pigiai siunciamus probiotikus vaikams. Ka apie juos manote?
http://www.iherb.com...89?rcode=DMF697

Gruodį už juos apie 4 eur mokėjau mirksiukas.gif Duodu savo septynmečiui. Jokio poveikio nepastebėjau mirksiukas.gif Pradžioj laisvino vidurius.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 22, 19:18)
Gruodį už juos apie 4 eur mokėjau mirksiukas.gif Duodu savo septynmečiui. Jokio poveikio nepastebėjau mirksiukas.gif Pradžioj laisvino vidurius.

Jei laisvino, ta reiks ir man vienai merginai paimti. smile.gif Nes tokia problema yra.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 22, 18:15)
Probiotikai ,, padeda '' nepasigauti žarnyno infekcijos. Tas pats ir sanatorijose būna. Todėl ir daviau kola, kadangi nepagalvojau pasirūpinti probiotikais prieš išvykstant. Tik tiek. smile.gif

cola ir probiotikai! kaip jie susije?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 22, 19:16)
Gruodį už juos mokėjau apie 4 eur. Duodu saviškui, bet jokio poveikio nepastebėjau. Pirmą savaitę laisvino vidurius.

Aciu 4u.gif gerai, kad uzklausiau pries perkant
Panasu, kad tikrai kazkokiom nekokybiskom ar neadekvaciai brangiom prekems daugiausia pigus siuntimas dabar :-( arba jei pigus siuntimas, tai pacios prekes kaina pakelta
Atsakyti