QUOTE(ra2ga @ 2018 01 15, 15:28)
as ziuriu preke, kuri kainuoja 55 doleriai, primetu tarpininkes mokescius, atsiuntima, verciu i eurus ir gaunu +/- 59 eurus. jeigu pirksiu pati - iherbe uzdedu eurais valiuta, mano preke kainuoja 46 eurai plius 21 proc. PVM ir gaunasi +/-56 eurai. Tik as nezinau ar DAR reikia kazkam moketi uz tarpininkavima sumokant PVM'a
anksciau, kai buvo litais, tai reikejo pastui sumoketi. Nuo "lito" laiku neteko moketi ir nezinau
P.S. tiesa dar nuolaida tai 43 eurai +21 proc. gaunasi +/-52 eurai
anksciau, kai buvo litais, tai reikejo pastui sumoketi. Nuo "lito" laiku neteko moketi ir nezinau
P.S. tiesa dar nuolaida tai 43 eurai +21 proc. gaunasi +/-52 eurai
Nerizikuočiau pirkti pati, tą prekė pabrangs Jums vos ne dvigubai. Kitame forume mergina raše: "47 eurus sumokejau uz 78 euru siuntini 🙈 20 tarpininkams, 5 atseit uz tai, kad saugo mano siuntini ilgiau kaip 3 dienas, kai niekas man net nepranese per 3 dienas, kad jis atkeliavo, na ir 22 eurus pvm nuo pilnos sumos. Jau geriau po viena preke siusiu ir permokesiu uz siuntima nei kada dar jiems mokesiu. Tuolabiau, kad dar neteisingai paskaiciavo pvm ir bande dar daugiau is manes ispesti.."
Arba dukrą prašykite arba tarpininkė.
QUOTE(aliaska7 @ 2018 01 15, 18:57)
Pati pirkdama dar 5% atgal gausite
Nuo 2018-02-01 nebeliks 5 % nuolaidos perkant, Lt lyg negavome to pranešimo, bet Rusijoje merginos gavo. 5% išliks tik perkant pirmą kartą.