QUOTE(zittute @ 2018 01 11, 11:54)
Merginos help
panasu kad ir man pirma karta dingo siunta, kuri pagal nr rodo, kad gruodzio 10d jau buvo Vilniaus PSD.... Neuzmuitino, niekad nevirsiju. Ieskojau savo paste, nera sako Jusu vardu, skambinau dhl- jie sako ne mes, ieskokit savo paste. Skambinau i ta pagrindini pasto nr vilniuje... jie irgi kratosi atsakomybes, nes tai neregistruota. Dar liko iki atsiuntimo termino kelios d, iki sausio 17d turiu gaut... bet jau gavau daug velesnes siuntas, o sios ner
o iherbas liepe kolkas laukt, parasyt po termino jei negausiu. Bet as jau nesitikiu gaut. Idomu gal dar ka padaryt galima, gal kas galit patarti?
Man taip buvo su viena siunta, ir neatsirado, buvo pastos, kremai ir kosmetika, matyt pastas pasieme, iherb grazino pinigus
QUOTE(Grucė @ 2018 01 11, 12:16)
Tame ir esmė, kad ji labai nori į mokyklą, nori šokt, nori visko
Labai pyko, kai išbraukiau ją iš anglų k. būrelio, nes anglų pamoka nuo rudens prasidėjo mokykloj. Moka skaityt, dalyvauja visuose renginiuose, niekada prieš juos nepergyvena- sako, aš gi viską moku
. Aišku, labai gali būt, kad tas stresas vis tik yra dėl kažko, ko ji net pati nesupranta.
Na, pas mus prieš 4 metus atsirado sesė. Beje, sesė autistė, jai dėmesio be proto skiriam, faktas, kad jai mažiau lieka- labai stengiuosi skirt ir jai...
Ačiū, pasižymėsiu jūsiškius.
Vakar vakare sugėrė paskutinę neurologės skirtą tabletę ir nors sakiau, kad nematau jokio poveikio, šįryt pastebėjau, kad praktiškai nemirkčioja, turbūt suveikė, tik laiko reikėjo
O jums pavyko kaip susitart del nagu kramtymo? Nes maniskes nagu jau ner kur kramtyt
pradejo nuo darzelio, kai atsirado hiperiukas grupeje, kur ja vis uzgaudavo, ir paskui kiek aprimo perejus i kita darzeli, bet dabar antroke, nagai visai nugrauzti...nakties miego giluma ir uzmigima sutvarkem kol kas su Neuro sirupu, nes irgi labai jautri, greit vargsta nuo demesio kaupimo