Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 20, 17:22)
Parasiau i Vitacost per chata,
Pasakiau, kad dauguma is musu salies siunciasi per tarpininkus is jusu puslapio, ir kad i kitas Europos salis jie siuncia, tai galetu ir mums siusti. Sake perduos mano prasyma ir susirupinima logistikos skyriui.
Nu.... Blogiau nebus, o ziurek, mazu ir perduos  bigsmile.gif

Saunuole-kuo daugiau rasanciu bus, tuo didesne tikimybe, kad ir LT prides prie siunciamu saliu.

O Luckyvitamin nei viena neziurejus? Esu ten pirkus keliskart. Zinau, kad Lietuvos nera ju sarasuose, bet eina siustis ir i LT per kita firma (nukreipia checkout'ui), tai idomu kaip siuntimo kaina tada.
Atsakyti
O už kiek Vitacost siunčia į Estiją? Rašo 9.99 Eur. Juk tai nėra pageidautina suma. Net palyginus su iherb dabar. Jei ir padarys siuntimą į Lietuvą būtų panaši kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 20 sausio 2017 - 17:35
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 20, 18:29)
O už kiek Vitacost siunčia į Estiją? Rašo 9.99 Eur. Juk tai nėra pageidautina suma. Net palyginus su iherb dabar. Jei ir padarys siuntimą į Lietuvą būtų panaši kaina...

Tikrai kosminė siuntimo kaina. Man visai gerai tiko iherb. Kažkaip pripratau prie prekių asortimento. Tikiuosi kad jie susitvarkys siuntimo kainas. Nelabai norisi kažką keisti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 20, 17:37)
Man nepatinka tokia pirkimo politika. Jus paemet ginkgo bilobos 60vnt uz ta pacia kaina, kaip butu Doctor Best 120vnt http://www.iherb.com...60-Capsules/261
http://www.iherb.com...ie-Caps/26?rcod
Mano prekiu beveik jokiu nera su mazu siuntimu, kol kas neperku nieko.

Aciu uz pastaba, spejau dar pasikeist pries perkant (bandinuka ismeciau, isejo kaina 1,89 eur siuntimo, su bandinuku beveik 3 eur butu buve). Matyt tikrai mazins siuntima arba nulinis bus nepopuliariems brand'ams arba tokioms 'ekonomiskai nenaudingoms prekems'.
Atsakyti
Merginos, jau antras kartas per du menesius kaip susuka kakla. Kas cia dabar? Niekad taip nera buve. Mama sako B grupes truksta. Tikrai? Jei taip, tai gal ka esat pirkusios? Aciu! 4u.gif
Papildyta:
Neleidzia cituoti blink.gif Bet del Vitacost, tai tikrai parasymas suveikia. Pamenu as ir dar kelios raseme ir klauseme koldel nesiuncia i Ispanija. Suveike, pradejo siust, bet siuntimas $9.99 ir ne 4lbs, o 3.60lbs verysad.gif Tad iHerbas vistiek labiau tiko nors kainos Vitacots mazesnes buvo. Bet jauciu reikia eiti ten dairytis. Akciju visokiu plius kainos gal mazesnes, zodziu plesime akirati biggrin.gif
Atsakyti
Vitacost neretai duoda papildomas nuolaidas su kodais tam tikroms prekiu grupems arba brendams, ir galima vesti kelis kodus vienu metu. Retkarciais su kodu duoda dovanu koki produkta, papilda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 sausio 2017 - 20:22
Du balzamai trialuose
Sierra Bees, Tinted Lip Shimmer Balms, Variety Pack, 4 Pack
Sierra Bees, Organic Lip Balms, Variety Pack, 8 Pack
Atsakyti
Naujai saskaitai su pakvietimu vitacost duoda 10usd nuolaida nuo 30 usd. Paskui siunti pakvietima kitam savo e-mailui, per ji registruojiesi, perki, gauni 10usd nuolaida kaip naujas klientas, rekomendaves e-mailas irgi gauna 10usd. As taip visada taip perku is ju.. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, matau, kad dauguma turite patirties perkant i-herb, nu va aš per nepatirtį ir nežinojimą unsure.gif užsakiau už 25 dol, dar siuntimas, gavosi 29 dol, tai dabar aišku muitinėje siuntinys, reikia muitą sumokėti. O dabar gal ir kvailas klausimas, jei muito nemoki, kur tas siuntinys dingsta? keliauja atgal? ar kaip ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2017 01 20, 21:47)
Labas vakaras, matau, kad dauguma turite patirties perkant i-herb, nu va aš per nepatirtį ir  nežinojimą  unsure.gif užsakiau už 25 dol, dar siuntimas, gavosi 29 dol, tai dabar aišku muitinėje siuntinys, reikia muitą sumokėti. O dabar gal ir kvailas klausimas, jei muito nemoki, kur tas siuntinys dingsta? keliauja atgal? ar kaip ? ax.gif

prieš kelis lapus rašiau: keliauja atgal, jums į sąskaitą grįžta 80 proc. nuo prekių vertės, t.y. jūsų atveju nuo 25 $.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 20, 23:19)
prieš kelis lapus rašiau: keliauja atgal, jums į sąskaitą grįžta 80 proc. nuo prekių vertės, t.y. jūsų atveju nuo 25 $.

Ačiū labai 4u.gif radau jau, perskaičiau viską smile.gif
Atsakyti
Sveikos gavau laišką, kad mano siuntinukas muitinėje. Kaip ir visų, prašo dokumentų pagrįsti kainą. Kvailas klausimukas, bet man svarbus. Pagal ką atsirenkate, kuris siuntinukas užstrigęs? Kurį deklaruoti, nes dar neatkeliavo gruodžio 30d., kurio Subtotal 22€ , ir sausio 13d. su knyga?
Atsakyti