Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ivetacom @ 2017 01 03, 13:59)
Apie transfer factor, girdejau.

Dar yra tokia nuomone, kad daugumai autistuku labai pagereja, kai visiskai atsisakoma glitiminio maisto, ar bent jau kvieciu.

Mano teta pradėjo juos platint, tai labai nori prakišt biggrin.gif Tos kapsulės, kurių jai reikėtų, yra didelės, nenurys niekaip, o skonis išpiltos, kiek skaičiau, yra labai bjaurus, netgi sumaišius su nutela bigsmile.gif

Domėjausi truputį, būtų žiauriai sunku, nes daržely tikrai niekas jos nemaitins kitaip, o kiek skaičiau, neužtenka tik sumažint- tiek glitimas, tiek kazeinas turi būt išimti iš mitybos visiškai. Ir turbūt net nebeliktų maisto, kurį ji valgo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 03, 14:22)
As tai pamirkytas chia (baltas, jokiu budu ne juodas, nes nevalgytu niekaip vaikai) dedu kepant i kiausinius, omleta, blynus. Tokiu budu suvalgo smile.gif

Va, blynus ji valgo- reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2017 01 03, 13:18)
Negirdėjau, šitą diagnozę turim dar labai neseniai. Ačiū, pasidomėsiu. Kiek teko bendraut su kitų autistų mamom, kai buvom dabar ankstyvojoj reabilitacijoj, tai dauguma duoda equazen žuvų taukus, o dar viena dalis susižavėję 4life transfer factor.

o apie NAC, Gliutationą nekalbėjo? Pasidomėkite labiausiai šitais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Grucė @ 2017 01 03, 14:45)
Ir turbūt net nebeliktų maisto, kurį ji valgo  blink.gif

Na, iš bado prie pilno bliūdų, pvz. ankštinių, daržovių, kruopų dar niekas nemirė. O nuo visokių blynukų, bulkučių, pienukų mirštama po truputį lėtai, bet per anksti. Pataikaudama savo vaikui jo nesveikame pasirinkime, jam gero neatnešite. Papildai nepramuš visko per nesveiką mitybą. Reikės nežmoniškų dozių, kad tinkamai suveiktų.
Dėl darželio, tai teks nevesti visai ar vestiį privatų, sveiko maisto darželį. Tokia jau jūsų dalia, toks kryželis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 03, 15:09)
o apie NAC, Gliutationą nekalbėjo? Pasidomėkite labiausiai šitais ax.gif
Papildyta:

Dėl darželio, tai teks nevesti visai ar vestiį privatų, sveiko maisto darželį. Tokia jau jūsų dalia, toks kryželis

Ne, apie šitą dar negirdėjau, rašausi, paskaitysiu, ačiū 4u.gif

Baikit, mes kaime gyvenam, kokie dar privatūs darželiai biggrin.gif Į paprastą kasdien 27 km važiuojam (kaip ir į darbą aš pati). Nevest negaliu, dirbt reikia, gyvent irgi, vaikai trys visgi. Dėl maisto- taip, stengiamės mažiau šitų reikalų.
Atsakyti

Reikia ziureti tik i subtotal, kad butu iki 22€. O loyalty kreditas gaunasi visada kazkiek virs 2€, gal jus turite omeny rewardsus? Bet visais atvejais ziurekite i subtotal.

pas mane loyalty credits 4 eur, nes sakiausi du siuntinius, tai cia ne rewardsai. Aciu uz info, ziuresiu kiek gaunasi subtotal.
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2017 01 02, 20:05)
Išduokit paslaptį, kur tokius perkat  bigsmile.gif
Parsiunčiau dukrai (vaikystės autizmas) šitus- spjaudo  unsure.gif

Jau nurode, guminukus. Maniske ne autistuke, bet kalci as slapta i koses beriu, bandykit, lei iseina maisyti linu semnis susmulkintus i ne karsta maista

QUOTE(Fabiana @ 2017 01 03, 07:41)
Alchemie, gal plačiau galėtumėt, nes pati niekaip nesusitvarkau su ta pačia problema  unsure.gif  Dėl muilo kaip ir viskas aišku. O kuo naudingas nakvišų aliejus? Ir kodėl psichologas, o ne dermatologas?  4u.gif

Mano sunus dermatita pirma syki gyvenime apturejo, nes tai buvo psichologines priezastys, t.y. Mokykla pakeite vieta, vaziavimas tolimas, pamokos nevyko del remonto, buvo chaosas, vaikui pastiprejo ranku plovimo tikas, plius atsalo oras ir dermatitas kaip nuplikytom rankom vaikas buvo. Pakeiciau muila su alyvuogiu aliejum, kuri turejau is Graikijosmparsivezusi, psichologe su juo kalbejosi, atejo tvarka, remai dienos ir savaites, dabar ne zenklo dermatito, nes kiek su psichiatre kalbejom, tai nerviniu pagrindu buvo. O nakvisu aliejus padeda odos atsinaujinimui
Atsakyti
Ar Jums sėkmingai priima Seb/Swedbank mastercard korteles? Antrą dieną niekaip nepavyko atlikti užsakymo, gaunu vis laišką, kad įtraukite alternatyvią kortelę. Kol nepaskambinau į banką. JAV įtraukta į sąrašus, kad gali būti vagiami duomenys, tai nuima ribojimą, kad galima būtų atsiskaityti max mėnesiui laiko unsure.gif Gal kažką praleidau, nes paskutinį kartą lapkritį užsisakinėjau...
Beje gal kuri rekomenduosite šveitiklį ir kremą riebiai odai 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau užsakymą panoms pastiprinti kaulams ir dantukams. Nes vienai jau du krūminiai dantukai sugedę. Gerai kad tai tik pieniniai. Tai būtinai reikia kalcio ir magnio. Pasiėmiau šituos - http://www.iherb.com...-oz-474-ml/9434.
Na ir aišku, pasiskaičius jūsų diskusijas paėmiau DHA. Dabar kaip tik duoda nuolaidą.
Galėsiu pastiprinti panas, nes pirmųjų sudėtyje yra ir cinko, nors ir nedidelė dozė.

QUOTE(Nika77 @ 2017 01 03, 18:18)
gal kuri rekomenduosite šveitiklį ir kremą riebiai odai 4u.gif

Veido odos šveitiklį naudoju tokį. Labai švelni oda gaunasi panaudojus šitą. Ir tinka visokio tipo odai.
Mano veido oda taip pat riebi. Tai pirkau šitą. Mano veido odai jis puikiai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 03, 17:32)
Mano veido oda taip pat riebi. Tai pirkau šitą. Mano veido odai jis puikiai tiko.

4u.gif Ar kremą su haliuronu galima nestuke.gif / maitinančiai naudoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2017 01 03, 18:18)
Ar Jums sėkmingai priima Seb/Swedbank mastercard korteles? Antrą dieną niekaip nepavyko atlikti užsakymo, gaunu vis laišką, kad įtraukite alternatyvią kortelę. Kol nepaskambinau į banką. JAV įtraukta į sąrašus, kad gali būti vagiami duomenys, tai nuima ribojimą, kad galima būtų atsiskaityti max mėnesiui laiko unsure.gif Gal kažką praleidau, nes paskutinį kartą lapkritį užsisakinėjau...
Beje gal kuri rekomenduosite šveitiklį ir kremą riebiai odai 4u.gif

Man štas sper http://www.iherb.com...9?rcode=GIM8484 .Jau antrą naudoju. Draugei Kalėdoms šitą dovnojau http://www.iherb.com...2?rcode=GIM8484 Labai džiaugiasi - patiko jai.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2017 01 03, 19:46)

Man tas Acure baisiai aštrus... Iškart oda raudona, nemalonu blink.gif Aišku daug kam jis labai patinka, tai gal čia tik mano jautriai odai neįtinka ax.gif

Šitas cukrinis daug smagesnis, šveičiant ištirpsta:
http://www.iherb.com...7-oz-50-g/39591
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 03 sausio 2017 - 18:35
QUOTE(Nika77 @ 2017 01 03, 18:38)
4u.gif Ar kremą su haliuronu galima  nestuke.gif  / maitinančiai naudoti unsure.gif

Jei darytumėte injekcijas su hialuronu, tai sakyčiau gal neverta. O teptis kremu su hialuronu tikrai galima. Juk mūsų organizme yra hialurono rūgšties.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 03, 18:46)
Jei darytumėte injekcijas su hialuronu, tai sakyčiau gal neverta. O teptis kremu su hialuronu tikrai galima. Juk mūsų organizme yra hialurono rūgšties.

4u.gif
Ačiū už pasisakymus dėl šveitiklių 4u.gif Acure tai turėjau wish list'e, bet ir Andalou Naturals gal vertas dėmesio ax.gif ST. Ives kiekis milžiniškas, nebent dar kūnui naudoti, kitaip atsibos.
O su šiuo kremu sudominote bigsmile.gif
Atsakyti