Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(jurguze @ 2017 01 19, 07:52)
Ar kuri nors bandėt Epicor kids? Nebežinau ką duot vaikui. Sloga kas antrą savaitę blink.gif Mano vaikas astmatikas, plius turi atopinį dermatitą, tai katės nagas netinka. Ką galit pasiūlyti?

Esu isidejus į wishlstą suaugusiųjų šį: http://www.iherb.com...eggie-Caps/7430
Kokio amžiaus vaikas? Skirtumas nuo suaugusiųjų tik miligramais kapsulėje. Gal galima kirsti per pusę suaugusiųjų dozę, taip normaliau išeina pagal kiekį, kainą? Taip darau su katės nagu, ir kitais dalykais, vaikams tiesiog duodu mažiau. Epicor yra tarpinis variantas tarp probiotikų ir prebiotikų. Jis veikia kaip probiotikai, rašo pas juos puslapyje. Kordicepsą bandėte? (Nors mums katės nagas geriau, tik netinka jums.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 19 sausio 2017 - 08:25
Ar kuri nors bandėt Epicor kids? Nebežinau ką duot vaikui. Sloga kas antrą savaitę blink.gif Mano vaikas astmatikas, plius turi atopinį dermatitą, tai katės nagas netinka. Ką galit pasiūlyti?

Sumazinkite angliavandeniu, sloga baigsis greitai. Pieniski produktai irgi didina gleiviu gaminima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 19 sausio 2017 - 08:21
QUOTE(jurguze @ 2017 01 19, 08:52)

Tai gal alergiją turite? Gal tai alerginė sloga?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 19, 08:36)
Tai gal alergiją turite? Gal tai alerginė sloga?

Taip, yra alergija žiedadulkėms, bet dabar žiema. O sloga virusinė.
Atsakyti

Tas mielytes? Bandžiau - geros labai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 19, 09:21)
Tas mielytes? Bandžiau - geros labai.

Aha mirksiukas.gif Aš pati bandžiau, tai man patiko smile.gif Galvoju, ar galima duoti vaikui.
Atsakyti
Pasiūlykite gerą kremuką su peptidais iš Iherbo.
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2017 01 19, 10:15)
Pasiūlykite gerą kremuką su peptidais iš Iherbo.

Šitą pirkčiau http://www.iherb.com/Mad-Hippie- ir atsiuntimas nemokamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 19 sausio 2017 - 10:47
Sugebėjau susidėti ir aš krepšelį su 1,90 siuntimu biggrin.gif . Gal dar ir nespjausiu visiškai į iherbą. Viskas reikalinga apart trialinio kremuko (gal kuri išbandėt, ar tik šiukšlių dėžės vertas?) Nežinau ar jį imti, ir be jo siuntimas tas pats, o bet ką kitą dedant vietoj jo jau didėja siuntimo kaina. Pvz dantų siūlą dar įsidėjau, siuntimas nesikeičia(kai trialas yra), o po to išmetus trialinį kremuką siuntimas tampa 2,85. Žodžiu žaidimas, iherbas nervus bando.
Bet bandžiau savo perkamą Jason Natural šampūną dėtis ir kombinuoti su kažkuo, siuntimo kaina nesvarbu ar vieno ar kombinuojant, iš karto 6 su viršum tampa. Nors šiaip jis papigo.
Ir dar pastebėjau, kad akcijinėms prekėms siuntimas brangus, mol darom akcijas, bet tą nuolaidą per siuntimo išlaidas susimokėsit .
Atsakyti
Sugebėjau ir aš susidėlioti sau tinkančių prekių krepšelį. Siuntimas 0,00 eur. Norėjau dar arbatos įsidėti. Būtų tilpę į subtotal leidžamą sumą. Tačiau už siuntimą dasidėjo arbatos kaina. Tai teko išmesti arbatą iš krepšelio.
Atsakyti
kas bandete kokį amino rūgščių kompleksą?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 19, 08:52)

Drauge duoda, bet lyg normalu ne kids. Jos vaikas irgi turi astma. Sake padeda, kelis kart stebuklingai per nakti yra dingusi sloga (sudavus pacioje pradzioje) smile.gif Gal sutapimas, bet pabandyti verta.

Kaupem kodus, o dabar turbut reiks pradeti sarasiuka produktu, kurie mazina kaina doh.gif Toks kosmariskas laiko gaisimas... verysad.gif
Atsakyti