Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Kažin šitas purškalas gali nuo knarkimo padėti Helps-Stop-Snoring-Throat-Spray ax.gif rolleyes.gif gal ką efektyvaus išbandėt?

Dar dalinuosi 4u.gif siuntimo kainą man dviem eurais šita arbata sumažina Hip-Hibiscus-Tea-Caffeine-Free-24-Tea-Bags
Atsakyti
dalinuos savo kodu OLI0397 10 %
Atsakyti
Sveikos,
Gavau "grybukus" kažkada minėtu imuniteto stiprinimui https://gr.iherb.com...ggie-Caps/71189 ir kiek laiko juos reikėtų gerti? Paskutiniu metu pradėjo dažnėti peršalimo ligos, tai noriu sustiprinti organizmą.
Ir gal galėtumėt patarti ką naudoti "giluminės" slogos atveju - kai nosies šnervėse slogos praktiškai nėra, nėra ką išpūsti, bet jaučiasi, kad į gerklę teka. Dabar parsisiunčiau https://gr.iherb.com...l-oz-45-ml/7047. Galvoju gal padėtų nosies plovimas? Mąstau apie šį buteliuką https://gr.iherb.com...Kit-1-Kit/36920. Tik ar vaikai jį naudos. Gal kas turite ir ar vaikai plauna su juo?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Tesiant tema....
QUOTE(Vaidusikas @ 2017 11 26, 14:33)
Merginos, nezinau ar kas jau dalinosi, taciau galima vel siustis uz didesne nei 22 eur. suma, kaip budavo anksciau Dpd all included. Kadangi teciui siunciu brangius papildus, tai mokedavau mokescius ir uz ismuitinima, o dabar jau keli siuntiniai parkeliavo tiesiai i namus be jokiu ismuitinimu ir ziuriu kame cia reikalas - ogi kitoks lipdukas, nebesimato kad is USA. Ir kai pinigus kortelej rezervuoja irgi raso Iherb NL, reiskia kazkaip per Nyderlandus eina.


Pas mane pinigus nuima iHerb Amsterdam NLDNL, bet siuncia is USA, nes ir pagal sekimo numeri matosi is kur keliauja.
Ir irgi neisduoda tokio siuntejo - Dpd all included
O kokius ten vitaminus jus perkat?
Atsakyti
Kokį cinką ir vit A, E rekomenduotumėt 8 metų vaikui? Guminukai netinka, nes jų niekaip neįsiūlysi...
Atsakyti
10% krepšeliui iki 11 30d per mano nuorodą: https://www.iherb.com/?rcode=LST921
Nežinau, gal ir kitoms tas pats smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliaska7: 28 lapkričio 2017 - 13:55
QUOTE(Arkana @ 2017 11 21, 13:39)
Vis dar negavau 2 siuntų, kurios lapkričio 5d. buvo Vilniaus PSD. Jau tikrai neramu darosi.. Jūs taip pat dar negavote? Ką ketinate daryti?

O ką? Dingsta siuntiniai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2017 11 28, 15:23)
O ką? Dingsta siuntiniai?  blink.gif

Man yra dinge du vienas po kito rugsejo menesi uzsakyti siuntiniai. Po ilgu ir bergzdziu paiesku,rasiau Iherb'ui. Pinigus grazino uz abu uzsakymus ,parase,kad tokie geri bus tik si karta ir jei dar bus dingimu,pinigu grazinimo nebus ir kaltinti galesiu save- nereik rinktis nemokamo siuntimo. smile.gif
Atsakyti
Kol dar su narių kodukais 10 proc. nuolaida krepšeliui, susimečiau nediduką krepšą su nemokamu siuntimu
https://www.iherb.co...11812_NFS-03505
Priešgrybelinio losjono dar nebandžiau, bet mėgstam vaikščioti į baseiną, profilaktiškai manau bus naudingas. Papildas bronchų, sinusų sveikatai kartojamas. Prieš kelis mėnesius padėjo man, dabar perku dvylikamečiui sūnui, kuriam užsitęsęs sinusitas. Sugėrė antibiotikų kursą, darė praplovimus poliklinikoje, bet vistiek nosis kemšasi, bandysiu šiuo papildu pagerinti situaciją.
Atsakyti

Laba 4u.gif
Tesiant tema....

Pas mane pinigus nuima iHerb Amsterdam NLDNL, bet siuncia is USA, nes ir pagal sekimo numeri matosi is kur keliauja.
Ir irgi neisduoda tokio siuntejo - Dpd all included
O kokius ten vitaminus jus perkat?

Perku Host deffence grybus, tai jų mažiausias kiekis apie 40 eur. kainuoja, nebūdavo kur dėtis, susimokėdavom kas priklauso, nes per tarpininkus čia LT dar brangiau. Tikrai negaliu nieko teigti, čia tik mano toks pastebėjimas, kad kitaip klijuojamas lipdukas ir sutapimas, kad be muito praėjo ;) 

Atsakyti
Siandien gavau du siuntinius. Ant abieju kur FROM pirmiame lipduke nesimato is kur siusta, nes ant virsaus uzklijuotas lipdukas "Deutsche post" Prioritaire.Kad siunta is amerikos galima identifikuot nebent lipduko apacioj Customs Declaration - valiuta USD.
Atsakyti
10% kodukas
https://www.iherb.com/?rcode=MHT518

4u.gif
Atsakyti