Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Savaitgalį paprašiau pašto darbuotojų, kad dar kartelį gerai paieškotų, ar nėra mano 2 siuntų (tų, kurios nuo lapkričio 5d. atkeliavo į Vilniaus PSD). Ir ką jūs manot - rado! bigsmile.gif Tiesą sakant, net nebesitikėjau. Ir keista, kodėl pirmąkart ieškant nebuvo rasta.

Darbuotojos sakė, jog tikrai turėjo būti išsiųsta man sms žinutė apie gautas siuntas, bet matyt, sistema kažkodėl neišsiuntė.

Rodau, ką gavau:
Krepšelis 1
Krepšelis 2
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 11 26, 18:26)
Kur Jūs matote tokį siuntimo būdą į Lietuvą ? Kai siuntėmės DPD All Included, tai ir buvo toks variantas prie siuntimo būdų, o dabar nematau, man rodo tik DHL Express, UPS ir Delivery by Local Post. Jokio kito būdo nėra...

Nare raso apie siuntimo buda, kuri renkantis neapmokestindavo siuntu, uz kokia suma bepirktum. Jo dabar nebera, bet siuntu vel neapmokestino jos atveju.
Atsakyti
Arbatų Bigelow naujienos, gerom kainom:
žolelių arbata su šokoladu ir migdolais: https://iherb.co/dAi6ja5
žolelių arbata su ramunėlėmis ir levandomis padės greičiau užmigti https://iherb.co/381Q8AQX
mėlynių ir aloe žolelių arbata https://iherb.co/3PYBrcyv
žolelių arbata su cinamonu ir gervuogėmis https://iherb.co/2sD5huve
žolelių arbata su citrina ir ežiuole https://iherb.co/VkpbJKS
japoniška matcha arbata su ciberžole ir čili pipirais https://iherb.co/5fyzLeGF
☕☕☕

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 11 26, 21:19)
Nare raso apie siuntimo buda, kuri renkantis neapmokestindavo siuntu, uz kokia suma bepirktum. Jo dabar nebera, bet siuntu vel neapmokestino jos atveju.


Manau tiesiog praslydo ir neapmokestino, bet dėl to negalima teigti kad vėl galima siųstis kaip anksčiau už didesnę sumą, nes kas nors gali nukentėti, t.y. siuntinys būti apmokestintas. smile.gif

Ar yra dar pastebėjusių NL vietoj US sąskaitos išraše ar ant dėžės ? Tiesiog įdomu...
Dar mąstau jei trackingas rodo, kad siuntinys iškeliauja iš JAV, tai kaip muitinei gali pasirodyti, kad jis iš Nyderlandų, nu įdomu tikrai. Juk visi siuntiniai iš JAV keliauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 lapkričio 2017 - 21:49
QUOTE(Arkana @ 2017 11 26, 22:10)
Savaitgalį paprašiau pašto darbuotojų, kad dar kartelį gerai paieškotų, ar nėra mano 2 siuntų (tų, kurios nuo lapkričio 5d. atkeliavo į Vilniaus PSD). Ir ką jūs manot - rado!  bigsmile.gif Tiesą sakant, net nebesitikėjau. Ir keista, kodėl pirmąkart ieškant nebuvo rasta.

Darbuotojos sakė, jog tikrai turėjo būti išsiųsta man sms žinutė apie gautas siuntas, bet matyt, sistema kažkodėl neišsiuntė.

Rodau, ką gavau:
Krepšelis 1
Krepšelis 2

Dėl ko vartojat Amla?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 11 26, 21:44)
Juk visi siuntiniai iš JAV keliauja.

Nebūtinai, dabar didžiosios parduotuvės turi sandėlius ir kitose šalyse, tai gal ir iHerb atsidarė. Dabar sūnus siuntė ką tik išleistą telefoną tiesiai iš gamintojo puslapio (Kinija) tai irgi bijojau, kad gali būti mokesčiai, sakau čia ne koks Aliexpres, kad bet kokią kainą užrašytų, bet išsiaiškino, kad telefonas bus išsiųstas iš Lenkijos.
Atsakyti
Vel atsirado prekyboje Wellness Formula:

https://www.iherb.co...3?rcode=SAT3706
Atsakyti
Nulina siuntimą Benton, Snail Bee, High Content Lotion, 120 ml 4u.gif
Atsakyti

Gal galit parekomenduoti ka nors is Iherbo nuo karpu, dukrai ant pedos atsirado.Aciu.

Atsakyti

Nemanau, kad kelis kartus iš eilės "praslydo", nes anksčiau nepraslysdavo nei vienas būtent iš Iherb ir daug kartų mokėjau. Bet aišku negaliu nieko ir oficialiai tvirtinti. Tiesiog gal kam bus aktualu, kai trūks plyš reikia brangesnės prekės. O galiausiai, gal ir Iherb galima užklausti. 

Atsakyti
Monteverte!! biggrin.gif As del tu Olimp sport vitaminu tik viena klausimuka tureciau.. Uzklausiau visu, kurie jais prekiauja kaip del rekomendaciju vyresniems zmonems, visi atsake, kad puikiai tinka, tik vienas raso, kad gali siek tiek sukelti spaudima. Kuris cia ingredientas kazin ta spaudima kelia? Daug geru atsiliepimu, noreciau pabandyti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 11 27, 13:43)
Monteverte!! biggrin.gif As del tu Olimp sport vitaminu tik viena klausimuka tureciau.. Uzklausiau visu, kurie jais prekiauja kaip del rekomendaciju vyresniems zmonems, visi atsake, kad puikiai tinka, tik vienas raso, kad gali siek tiek sukelti spaudima. Kuris cia ingredientas kazin ta spaudima kelia?  Daug geru atsiliepimu, noreciau pabandyti.. smile.gif

gal turi omenyje žal. arbatos ekstraktą, bet tyrimai yra atlikti, kad jis pakankamai saugus, be to ten nepridėta padidinta dozė. Žodžiu, jei žmogus dėl sveikatos bėdų nelinkęs į aukštą, pvz. 180-200 ar panašiai kraujospūdį, tai nemanau, kad nuo papildo kiltų. Be to juk galima kas antrą dieną gerti, net nebūtina kasdien, poveikis vistiek bus.
Atsakyti