Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Taip pat atradau dar vieną kremą, kurį siunčia nemokamai: http://www.iherb.com...2-oz-14-g/11578 Siuntimas 00,00 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 18, 23:10)
O ar jos jau paleistos į apyvartą tos akcijos? unsure.gif Aš jau priplanavau kaip šuniokams papildų prisiųsiu, o čia še tau, kad nori, siuntimas 10 USD unsure.gif Čia rodo, kad Happy Traveler akcija priklauso prie nervinių ir maniau, kad dar tos pačios kompanijos kitam šuniui pridėsiu kitą papildą ir bus kone nemokamas siuntimas. Nes jau tokį užsakiau giminaičiui: akcijinė savaitės prekė plius dvi vienodos kompanijos prekės ir siuntimas 0.00.
Bet kol kas ir to nervinio šunims neduoda pigiau, jokios akcijos nerodo ir siuntimas nepigus. Įdėjau du kartus tą nervinį ir tik tada siuntimas 4 USD, bet tai ką tada dar įsidėt? Jaučiu ką įsidėsiu ir vėl siuntimas 10 bus. Dievai nu, kaip nervuoja...

pirmą pataikusią prekę įsidėjau - pritaiko -10 proc. Gal ne visom prekėm, nes parašyta select brands

Aš dažniausiai siunčiuos kremus, šampūnus, muilus, tai niekaip jokio nemokamo neįšeina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 18, 21:10)
O ar jos jau paleistos į apyvartą tos akcijos? unsure.gif

Veikia: Stress-Anxiety-Special bet like tik 55 papildai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 18 sausio 2017 - 22:00
Sveikos,
ar mėginote pirkti krepšiuką su vienkartine 50% nuolaida siuntimui? 4u.gif Pažadėjo konsultantė įtraukt mano e-mail'ą į laimingųjų sąrašus, bet einu iki mokėjimo, bet kaina ta pati (8,5 eur, abejoju, kad už kelis daiktus norėtų 17 eur ir nuolaida jau pritaikyta). Su šiuo krepšiuku liūdinčia širdim atsisveikinu su iherb cray.gif

Pavyko pasinaudoti nuolaida smile.gif Manp atveju eiga tokia: padarai užsakymą -> pamatai, kad nuolaida nepritaikyta -> parašai jiems on-line ir pasakai užsakymo Nr -> po kelių sek pamatai užsakyme, kad pritaikyta papildoma nuolaida, lygi pusei siuntimo kainos -> Atkreipiu dėmesį, kad ta siuntimo pusė kainos mažina subtotal, teoriškai galima daugiau įsimest į krepšį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 18 sausio 2017 - 22:35
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 18, 21:51)
Veikia:  Stress-Anxiety-Special bet like tik 55 papildai  4u.gif

Aišku, tai šunims neįtraukė, vadinasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2017 01 18, 22:02)
Sveikos,
ar mėginote pirkti krepšiuką su vienkartine  50% nuolaida siuntimui?  4u.gif  Pažadėjo konsultantė įtraukt mano e-mail'ą į laimingųjų sąrašus, bet einu iki mokėjimo, bet kaina ta pati (8,5 eur, abejoju, kad už kelis daiktus norėtų 17 eur ir nuolaida jau pritaikyta). Su šiuo krepšiuku liūdinčia širdim atsisveikinu su iherb  cray.gif

At ta nuolaida siuntimui ar krepšiukui? Man atrodo, kad krepšiukui. Nes ji sakė, 50 proc nuolaidą užsakymui padarys. Neperklausiau apsidžiaugusi. Konsultantė sakė, kad kai padarysiu užsakymą, jai parašyti užsakymo nr ir priminti. Ir pinigų pusė sugrįš į sąskaitą atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 18 sausio 2017 - 22:12
Naujas bandinukas Rovectin-Anti-Irritant-Barrier-Repair-Ultra-Cream šiek tiek sumažina siuntimo kainą 4u.gif
Atsakyti
Dienos prekė . Kaip suprantu veikia dezinfekuojančiai.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 18, 22:08)
At ta nuolaida siuntimui ar krepšiukui? Man atrodo, kad krepšiukui. Nes ji sakė, 50 proc nuolaidą užsakymui padarys. Neperklausiau apsidžiaugusi. Konsultantė sakė, kad kai padarysiu užsakymą, jai parašyti užsakymo nr ir priminti. Ir pinigų pusė sugrįš į sąskaitą atgal.

Tik siuntimui smile.gif Manoji konsultantė viso to, ką jums sakė jūsiškis, nesivargino paminėti, todėl kiek pasimečiau, kaip čia viskas vyks. Bet viskas suprantama, neabejotinai šiom dienom jiems daugiau darbo ir visi piktesni, nei įprastai per pilniausią pilnatį smile.gif
Atsakyti
Patikslinu info dėl siuntimo nuolaidos. Per dvi anketas dariau užsakymus, vienoje padarė kaip Deduction for extra discount (sumažėjo subtotal), o kitoje - sumažino siuntimo kainą (subtotal liko tas pats). Taip kad gal geriau nerizikuoti su didesniu krepšiuku, nes antrą užsakymą teko atšaukt ir mažint norus rolleyes.gif
Atsakyti
Maciau FB Iherbas i viena komentara atsakydamas parase, kad bus nemokamas siuntimas perkant uz $40 ir daugiau JAV. Idomumo delei paziurejau, tai kolkas netaiko jo. Gal ir daugiau keis siuntima, nes pamatys kaip krenta ju pardavimai.
Atsakyti
Ar kuri nors bandėt Epicor kids? Nebežinau ką duot vaikui. Sloga kas antrą savaitę blink.gif Mano vaikas astmatikas, plius turi atopinį dermatitą, tai katės nagas netinka. Ką galit pasiūlyti?
Atsakyti