QUOTE(Monteverte @ 2017 01 18, 23:10)
O ar jos jau paleistos į apyvartą tos akcijos? Aš jau priplanavau kaip šuniokams papildų prisiųsiu, o čia še tau, kad nori, siuntimas 10 USD Čia rodo, kad Happy Traveler akcija priklauso prie nervinių ir maniau, kad dar tos pačios kompanijos kitam šuniui pridėsiu kitą papildą ir bus kone nemokamas siuntimas. Nes jau tokį užsakiau giminaičiui: akcijinė savaitės prekė plius dvi vienodos kompanijos prekės ir siuntimas 0.00.
Bet kol kas ir to nervinio šunims neduoda pigiau, jokios akcijos nerodo ir siuntimas nepigus. Įdėjau du kartus tą nervinį ir tik tada siuntimas 4 USD, bet tai ką tada dar įsidėt? Jaučiu ką įsidėsiu ir vėl siuntimas 10 bus. Dievai nu, kaip nervuoja...
Bet kol kas ir to nervinio šunims neduoda pigiau, jokios akcijos nerodo ir siuntimas nepigus. Įdėjau du kartus tą nervinį ir tik tada siuntimas 4 USD, bet tai ką tada dar įsidėt? Jaučiu ką įsidėsiu ir vėl siuntimas 10 bus. Dievai nu, kaip nervuoja...
pirmą pataikusią prekę įsidėjau - pritaiko -10 proc. Gal ne visom prekėm, nes parašyta select brands
Aš dažniausiai siunčiuos kremus, šampūnus, muilus, tai niekaip jokio nemokamo neįšeina
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 18, 21:10)
O ar jos jau paleistos į apyvartą tos akcijos?
Veikia: Stress-Anxiety-Special bet like tik 55 papildai
Sveikos,
ar mėginote pirkti krepšiuką su vienkartine 50% nuolaida siuntimui? Pažadėjo konsultantė įtraukt mano e-mail'ą į laimingųjų sąrašus, bet einu iki mokėjimo, bet kaina ta pati (8,5 eur, abejoju, kad už kelis daiktus norėtų 17 eur ir nuolaida jau pritaikyta). Su šiuo krepšiuku liūdinčia širdim atsisveikinu su iherb
Pavyko pasinaudoti nuolaida Manp atveju eiga tokia: padarai užsakymą -> pamatai, kad nuolaida nepritaikyta -> parašai jiems on-line ir pasakai užsakymo Nr -> po kelių sek pamatai užsakyme, kad pritaikyta papildoma nuolaida, lygi pusei siuntimo kainos -> Atkreipiu dėmesį, kad ta siuntimo pusė kainos mažina subtotal, teoriškai galima daugiau įsimest į krepšį.
ar mėginote pirkti krepšiuką su vienkartine 50% nuolaida siuntimui? Pažadėjo konsultantė įtraukt mano e-mail'ą į laimingųjų sąrašus, bet einu iki mokėjimo, bet kaina ta pati (8,5 eur, abejoju, kad už kelis daiktus norėtų 17 eur ir nuolaida jau pritaikyta). Su šiuo krepšiuku liūdinčia širdim atsisveikinu su iherb
Pavyko pasinaudoti nuolaida Manp atveju eiga tokia: padarai užsakymą -> pamatai, kad nuolaida nepritaikyta -> parašai jiems on-line ir pasakai užsakymo Nr -> po kelių sek pamatai užsakyme, kad pritaikyta papildoma nuolaida, lygi pusei siuntimo kainos -> Atkreipiu dėmesį, kad ta siuntimo pusė kainos mažina subtotal, teoriškai galima daugiau įsimest į krepšį.
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 18, 21:51)
Aišku, tai šunims neįtraukė, vadinasi
QUOTE(Highlander @ 2017 01 18, 22:02)
Sveikos,
At ta nuolaida siuntimui ar krepšiukui? Man atrodo, kad krepšiukui. Nes ji sakė, 50 proc nuolaidą užsakymui padarys. Neperklausiau apsidžiaugusi. Konsultantė sakė, kad kai padarysiu užsakymą, jai parašyti užsakymo nr ir priminti. Ir pinigų pusė sugrįš į sąskaitą atgal.
Naujas bandinukas Rovectin-Anti-Irritant-Barrier-Repair-Ultra-Cream šiek tiek sumažina siuntimo kainą
Dienos prekė . Kaip suprantu veikia dezinfekuojančiai.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 18, 22:08)
At ta nuolaida siuntimui ar krepšiukui? Man atrodo, kad krepšiukui. Nes ji sakė, 50 proc nuolaidą užsakymui padarys. Neperklausiau apsidžiaugusi. Konsultantė sakė, kad kai padarysiu užsakymą, jai parašyti užsakymo nr ir priminti. Ir pinigų pusė sugrįš į sąskaitą atgal.
Tik siuntimui Manoji konsultantė viso to, ką jums sakė jūsiškis, nesivargino paminėti, todėl kiek pasimečiau, kaip čia viskas vyks. Bet viskas suprantama, neabejotinai šiom dienom jiems daugiau darbo ir visi piktesni, nei įprastai per pilniausią pilnatį
Patikslinu info dėl siuntimo nuolaidos. Per dvi anketas dariau užsakymus, vienoje padarė kaip Deduction for extra discount (sumažėjo subtotal), o kitoje - sumažino siuntimo kainą (subtotal liko tas pats). Taip kad gal geriau nerizikuoti su didesniu krepšiuku, nes antrą užsakymą teko atšaukt ir mažint norus
Maciau FB Iherbas i viena komentara atsakydamas parase, kad bus nemokamas siuntimas perkant uz $40 ir daugiau JAV. Idomumo delei paziurejau, tai kolkas netaiko jo. Gal ir daugiau keis siuntima, nes pamatys kaip krenta ju pardavimai.
Ar kuri nors bandėt Epicor kids? Nebežinau ką duot vaikui. Sloga kas antrą savaitę Mano vaikas astmatikas, plius turi atopinį dermatitą, tai katės nagas netinka. Ką galit pasiūlyti?