Gal zinot iki kelintos val dhl veza prekes?. Gavau ir as sms kad atvez iki darbo dienos galo. Idomu iki keliu cia laukt...
QUOTE(agise @ 2017 01 18, 14:13)
Ačiū merginos . Man taip pat ginekologė siūlė gerti kontraceptikus, esą kito kelio nėra ir niekas kitas čia nepadės . Kadangi jų negėriau tai ir tebevargstu su šiuo reikalu. Reikės pabandyti pagerti to vit. E ir dar pasižvalgyti ką rekomendavo ivetacom, nes kitaip bus šakės. Tik atrodo atstatai hemoglobiną ir vėl viskas sugriūva...
Turiu tą pačią problemą, tai galiu dar rekomenduoti dilgėlių arbatą, galiu pasakyti labai veikia - stabdo. Pradedu gerti 3 dieną, nes kai per anksti stabdymas prasideda, manau irgi negerai, nes juk turi išsivalyti (padariau tokią išvadą po to, kai vieną kartą per anksti viskas užsibaigė, labai skaudėjo galvą).
QUOTE(Eglute @ 2017 01 18, 17:07)
Gal zinot iki kelintos val dhl veza prekes?. Gavau ir as sms kad atvez iki darbo dienos galo. Idomu iki keliu cia laukt...
Man kiek veze Dhl is Iherb siuntinius, atnesdavo tarp 20 ir 21 val vakaro siaip tikriausiai nuo rajono priklauso, jie turi savo marsrutus
QUOTE(Linni @ 2017 01 18, 17:34)
Man kiek veze Dhl is Iherb siuntinius, atnesdavo tarp 20 ir 21 val vakaro siaip tikriausiai nuo rajono priklauso, jie turi savo marsrutus
Tikrai taip, priklauso nuo gyvenamosios vietos, kuriuo metu kurjeris aplanko.
Katik atveze DHL siuntinuka. Pasilaiciai
Papildyta:
Ar yra gavusiu gruodzio 29d. siuntinukus pastu? As 31d. gavau, o 29d. vis dar laukiu
Papildyta:
Ar yra gavusiu gruodzio 29d. siuntinukus pastu? As 31d. gavau, o 29d. vis dar laukiu
QUOTE(fuzzyy @ 2017 01 18, 20:36)
Papildyta:
Papildyta:
Nei 29 d, nei 30 d. negaunu vis dar.
Prisirinkau prekiu siandien, galvojau uzsisakysiu si bei ta, bet siuntimo kaina 17eur!!!, kai anksciau mokedavau 4eur. Siustis DHL pigiau nei tuo paprastu pastu. Kas per nesamone. Noriu paklaust o jus siunciates visvien, nepaisant tokio brangaus shipping'o? Ar as cia kazko nesuprantu? :oh:
QUOTE(scalia @ 2017 01 18, 20:26)
Prisirinkau prekiu siandien, galvojau uzsisakysiu si bei ta, bet siuntimo kaina 17eur!!!, kai anksciau mokedavau 4eur. Siustis DHL pigiau nei tuo paprastu pastu. Kas per nesamone. Noriu paklaust o jus siunciates visvien, nepaisant tokio brangaus shipping'o? Ar as cia kazko nesuprantu?
Aš tai pirksiu, nes tos prekės, kurią mėgstu siuntimas yra pigus. Pavyzdžiui ir: šiai prekei nemokamas siuntimas
Labai keista, bet sudėjus su kitomis 2 į krepšį, jis išlieka nemokamas.
QUOTE(fuzzyy @ 2017 01 18, 20:36)
Papildyta:
Papildyta:
Taipogi dar laukiu. Usps.com patrackinau, radau info, kad siunta sausio 8 pasiekė Vilniu. Gyvenu Vilniuj. Gal muitinė sulaikė? Ten suma tik 13e... post.lt nesitrackina niekaip. Nes jei muitinė sulaiko, lb jau lėtai jie tai praneša...
Papildyta:
Aš sausio 7d. užsakymą per Global mail (dar su normaliu siuntimu) vakar pasiėmiau pašte. Irgi gavau sms žinutę į mobilų
QUOTE(nieko_sau @ 2017 01 18, 07:20)
O ar jos jau paleistos į apyvartą tos akcijos? Aš jau priplanavau kaip šuniokams papildų prisiųsiu, o čia še tau, kad nori, siuntimas 10 USD Čia rodo, kad Happy Traveler akcija priklauso prie nervinių ir maniau, kad dar tos pačios kompanijos kitam šuniui pridėsiu kitą papildą ir bus kone nemokamas siuntimas. Nes jau tokį užsakiau giminaičiui: akcijinė savaitės prekė plius dvi vienodos kompanijos prekės ir siuntimas 0.00.
Bet kol kas ir to nervinio šunims neduoda pigiau, jokios akcijos nerodo ir siuntimas nepigus. Įdėjau du kartus tą nervinį ir tik tada siuntimas 4 USD, bet tai ką tada dar įsidėt? Jaučiu ką įsidėsiu ir vėl siuntimas 10 bus. Dievai nu, kaip nervuoja...