QUOTE(linute_klp @ 2017 01 18, 08:14)
Aciu uz nuomone, perskaiciau straipsni, as ji geriu ne istisai, anksciau vietoj vitex gerdavau kontraceptines tabletes butent del odos jas geriau daug metu, be ju man budavo tragedija, todel ir norejosi joms rasti alternatyva, aisku geriausia turbut yra nieko negerti, bet kai tie hormonai belekokie tai nera taip paprasta.. ginekologai siulo tik lengvesnes kontraceptines.
Tai parodo, kokios esame skirtingos.

Dėl odos man idealiai tinka šitas 200 mg DIM
http://www.iherb.com...0-Tablets/64686 . Dar dabar mažina siuntimo kainą.
Jį atradau paskaičiusi diskusijas, kur merginos giriasi poveikiu užsienio saituose.
Neturiu policistinio kiaušidžių sindromo, kuris kaip suprantu gali kirsti per daug dalykų, per vaisingumą. (Nebent moterų gydytojai gali nepamatyti kai pas juos lankaisi.) Su moteriška puse viskas buvo gerai ir lengva. Bet odą turiu nelabai pavydėtiną. Ji išskiria kiek daugiau riebalų nei norėtųsi. Arba galbūt jos struktūra yra nepalanki, mažos gilios poros... Iš tų riebalų formuojasi spuogeliai. Jie nėra iti sunkios būklės, bet jaučiuosi negerai. Gal nesugebu normaliai prižiūrėti odos? Bet mano mama irgi turi panašaus tipo odą, dar prastesnę, visą gyvenimą įpratusi tuos spuogus liesti, spaudyti. Tai kaip neigiamas įprotis, kuris jų dar pridaugina.
Man padeda šitas papildas kai geriu 200 mg, ne 100 ar mažiau. (Kas būna suchimyčinta kai kuriuose papilduose. Atseit DIM, bet to DIM iš brokolių kiekis ten labai nedidelis.) Tada oda išskiria mažiau riebalų, tiesiog nebesijaučia lipnumo. Ir spuogai man daugumoje dingsta. Bandžiau turiu ir vitexą, bet poveikio tokio odai nematau... O norėtųsi. Pastebėjau, kad vitex turi gerą poveikį man kitiems dalykams. Tikrai mažina krūtų skausmą, ir skysčių susilaikymą prieš mm. Tai jį geriu po labai nedaug, mm mėnesio gale.
O taip, gydytojai nieko gero nesiūlo, ir pasitikėk tu jais... Kartą bandžiau gerti jų pasiūlytas Diane35. Ištvėriau apie 3 savaites su jomis. Ir siūlo taip "iš lempos". Visas tas tris savaites turėjau ištisinį tepliojimą. Dabar net nebežinau kokios nuo spuogų kontraceptinės yra "madoj", tuo metu visos masiškai gėrė tą "Diane".
I BELIEVE IN KNOWING.