Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2017 01 18, 00:50)
Aš irgi nesiruošiu dėti nereikalingos nė vienos. Tiesiog pabandykite gudriau kombinuoti, pvz. imkite du tos pačios firmos papildus, pvz. Now foods ar Doctor's Best. Gi vistiek ilgai galioja, tai jei ne iš karto sunaudosite, tai po kokių 3 mėn. Iš kosmetikos irgi gi galima porą prekių vienodų ar vienodos firmos paimti, susinaudos gi vistiek po truputį

Nezinau kaip su siuntimu jums visoms, bet man vietoj JAV nepadeda tokie kombinavimai. Ta prasme vienodos firmos ar net kelias tas pacias prekes bededant siuntimo kaina tik kyla. Cia jau turbut daugiau pazaist reikia. Is savo wishlist kolkas tik vienus zuvu taukus uztaikiau su nemokamu siuntimu ($52 jie kainuoja), o kitka ka bedeciau tik kelia kaina.

Pabandziau dabar ir kitus tos firmos zuvu taukus det uz $39 ir irgi dave nemokama siuntima - nezinau kaip siunciant uz JAV ribu ir ar perkat ta firma, bet galit pabandyt MINAMI

Uzejo zaidimo nuotaika - bandau deliot toliau ax.gif Mizon snail krema ir ampoule idejus irgi nemokama siuntima rodo, bet kaina $30 - amazon sie du produktai $22 kainuoja. Tai toks ir sutaupymas su nemokamu siuntimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 sausio 2017 - 00:27
Ateinančios savaitės akcijos 4u.gif
The-Jane-Carter-Solution
Nutiva
Rishi Tea
Jack n' Jill
iPlay Inc.
Sambazon
Allmax
Family Skincare - 10% Off Select Brands
Stress & Anxiety Special - 10 % Off Select Brands
Atsakyti
Sveikos, vakar pirkau prekių už 22,44 Eur, kokia tikimybė, kad DHL paskaičiuos muito mokestį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2017 01 18, 08:04)
Sveikos, vakar pirkau prekių už 22,44 Eur, kokia tikimybė, kad DHL paskaičiuos muito mokestį?  ax.gif

Jei tai subtotal - 99%
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 21:04)
Bet ne prie visų šio sindromo atvejų tinka vitex, atsargiai. Aš jį geriu antroje ciklo pusėje. Dėl geresnės savijautos, krūtų skausmo. Bet visą laiką ne. (Dim naudoju dažniau, dėl odos, jis padaro ne tokią riebią, man dėl to jis geriausias). Man irgi patinka. Bet dėl sindromo, gal verčiau gydytojo klausti. Čia rašo apie tai: http://www.larabride...eriod-problems/
Visiškai sutinku, Monteverde. Aš naudoju prieš mm šį vitex:
http://www.iherb.com...eggie-Caps/2053

Aciu uz nuomone, perskaiciau straipsni, as ji geriu ne istisai, anksciau vietoj vitex gerdavau kontraceptines tabletes butent del odos jas geriau daug metu, be ju man budavo tragedija, todel ir norejosi joms rasti alternatyva, aisku geriausia turbut yra nieko negerti, bet kai tie hormonai belekokie tai nera taip paprasta.. ginekologai siulo tik lengvesnes kontraceptines.
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2017 01 18, 08:14)
Aciu uz nuomone, perskaiciau straipsni, as ji geriu ne istisai, anksciau vietoj vitex gerdavau kontraceptines tabletes butent del odos jas geriau daug metu, be ju man budavo tragedija, todel ir norejosi joms rasti alternatyva, aisku geriausia turbut yra nieko negerti, bet kai tie hormonai belekokie tai nera taip paprasta.. ginekologai siulo tik lengvesnes kontraceptines.

Tai parodo, kokios esame skirtingos. 4u.gif Dėl odos man idealiai tinka šitas 200 mg DIM http://www.iherb.com...0-Tablets/64686 . Dar dabar mažina siuntimo kainą.
Jį atradau paskaičiusi diskusijas, kur merginos giriasi poveikiu užsienio saituose.
Neturiu policistinio kiaušidžių sindromo, kuris kaip suprantu gali kirsti per daug dalykų, per vaisingumą. (Nebent moterų gydytojai gali nepamatyti kai pas juos lankaisi.) Su moteriška puse viskas buvo gerai ir lengva. Bet odą turiu nelabai pavydėtiną. Ji išskiria kiek daugiau riebalų nei norėtųsi. Arba galbūt jos struktūra yra nepalanki, mažos gilios poros... Iš tų riebalų formuojasi spuogeliai. Jie nėra iti sunkios būklės, bet jaučiuosi negerai. Gal nesugebu normaliai prižiūrėti odos? Bet mano mama irgi turi panašaus tipo odą, dar prastesnę, visą gyvenimą įpratusi tuos spuogus liesti, spaudyti. Tai kaip neigiamas įprotis, kuris jų dar pridaugina.
Man padeda šitas papildas kai geriu 200 mg, ne 100 ar mažiau. (Kas būna suchimyčinta kai kuriuose papilduose. Atseit DIM, bet to DIM iš brokolių kiekis ten labai nedidelis.) Tada oda išskiria mažiau riebalų, tiesiog nebesijaučia lipnumo. Ir spuogai man daugumoje dingsta. Bandžiau turiu ir vitexą, bet poveikio tokio odai nematau... O norėtųsi. Pastebėjau, kad vitex turi gerą poveikį man kitiems dalykams. Tikrai mažina krūtų skausmą, ir skysčių susilaikymą prieš mm. Tai jį geriu po labai nedaug, mm mėnesio gale.
O taip, gydytojai nieko gero nesiūlo, ir pasitikėk tu jais... Kartą bandžiau gerti jų pasiūlytas Diane35. Ištvėriau apie 3 savaites su jomis. Ir siūlo taip "iš lempos". Visas tas tris savaites turėjau ištisinį tepliojimą. Dabar net nebežinau kokios nuo spuogų kontraceptinės yra "madoj", tuo metu visos masiškai gėrė tą "Diane".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 18 sausio 2017 - 09:03
Dar vienai papildu firmai -20% NovaForme, na bet Iherbas turi humoro jausma biggrin.gif papildams nuo streso duoda -10% nuolaida , cia mazdaug : "atsipalaiduokite, nesinervinkite jus del tu siuntimo kainu" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 18, 10:01)
...na bet Iherbas turi humoro jausma  biggrin.gif papildams nuo streso duoda -10% nuolaida , cia mazdaug : "atsipalaiduokite, nesinervinkite jus del tu siuntimo kainu"  doh.gif  biggrin.gif

Geras pastebėjimas smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 18 sausio 2017 - 09:08
O man iškilo kitas klausimas: kaip tankiai aš galiu siųstis pigius siuntinius, kad nekibtų muitinė? Juk tuos kur duoda nemokamai, tai apsimoka siųstis po vieną
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 01 18, 10:22)
O man iškilo kitas klausimas: kaip tankiai aš galiu siųstis pigius siuntinius, kad nekibtų muitinė? Juk tuos kur duoda nemokamai, tai apsimoka siųstis po vieną

Esu siuntusi ir 5 per mėnesį. Kol visus aprūpinau smile.gif . Bet nei karto neužkliuvo muitinei.
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 01 18, 09:22)

Jei bijot ir jei ne viena gyvenate, tai siųskite pora sau, kitą ant vyro/mamos/draugėęs ar pan., kas padėtų į paštą nueiti ir pasiimti. Tada bus visai ramu, kad nekibs
Atsakyti
Sulaukiau akcijos http://www.iherb.com...15-fl-oz-444-ml. Norėjau pasiimti kūnui tepti. Tačiau siuntimas dabar beprotiškas. Jei nerasiu su kuo suderinus ( iš savo wish list),kad gautusi pigus siuntimas, teks apsieiti be šito produkto.
Atsakyti