QUOTE(Shalimar @ 2017 11 03, 17:43)
Kad gal ne as ten buvau... Nepamenu, kad buciau vartojus zuvu taukus.. Vaikams dabar duodu tik todel, kad iherbas per klaida man ju idejo. Gal koks kitas sm narys ten buvo
Atsiprašau, tikrai sumaišiau, ten buvo Alchemie
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 02, 18:18)
EYe Q zuvu taukus naudojau dar pries kokius 10 metu, jie tikrai padejo, nes pamaitina smegenis, esme yra ne zuvu taukai, o omega rugstys esancios juose. Kadangi sunus zuvies labai ne megejas, emiau ieskoti jam pakaitalo ir atradau ir sau ir jam, kad omega 3-6-9 rugstys linu semenu aliejaus kapsulese, gamina,i net guminukai vaikaims, su cia seklu aliejumi, t.y. Visai be zuvies tauku, o kadangi esu skeptiskai nusiteikusi del dabartiniu juros zuvu radiacinio ir kt. Dalyku svarumo, jau seniai pakeiciau i augalinius aliejus ir puikiai veikia. Beje, sunaus dermatita rudeni buvusi susitvarkem su alyvuogiu aliejaus muilu, nakvisu aliejumi ir psichologo pagalba. Rankos dabar kaip nieko nebuta. Paziuresim, kai atsals, kas bus, bet ir ranku plovimas jam gerokai sumazejes, nes psichologiskai nurimo vaikas. O omega 3-6-9 geriam visa seima visokiom formom( as ir semenis valgau, kanapes) vaikai kapsules ir guminukus, nes linu aliejaus gerti as fiziskai negaliu, tik kapsulemis, ir jis greitai genda.
Alchemie, galite plačiau papasakoti ka ten vartojote omega rugstis su linu semenu ir nakvisos aliejais?