QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 11 03, 15:00)
As savo maziui adenoidus isgydziau ugniazoles sultimis. A+A žolininkė Žvirblienė padėjo mums. Likus mėnesiui iki operacijos pradėjom naudoti kaip ji liepė, ir prieš operaciją nuvedžiau pas naują LOR kuris nežinojo apie mus nieko, sakiau šiaip noriu kad patikrintumėt adenoidus ir tonziles. Tai jo atsakymas buvo: adenoidai normos ribose, operacijos nereikia, o tonzilės ant ribos.
Buvau tikrai nustebusi, nes su adenoidais buvo labai prastai, miegodavo ant labai aukštos pagalvės jau pabaigoj, ir neprakvėpuodavo miegodamas, tai keli paskutiniai mėnesiai man būdavo nemigo naktys, nes vis pašokdavau vaiką judinti, man taip baisiai būdavo tie jo neprakvėpavimai.
O dabar su ugniažolės lašais visad slogą gydome. Labai padeda. Manau ir tonziles galima su ugniažole išsigydyti, bet kol nėra problemų su tuo, tai ir nebandžiau.
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 03, 15:19)
Taip, išties puikus dalykas ir gana universalus poveikyje organizmui.
Jei kas nori tinktūros formos, kad patogiau būtų, tai ir iherbe pora yra, ši geresnės koncentracijos, su mažiau alko
https://www.iherb.co...17?rcode=JAK307
O kaip, jei nepaslaptis, gydete ir dabar gydotes?
---
Dekui uz nuoroda!
Ir dar girdejau, kad puikiai gerkle gydosi zmones su "SirsiuMedumi" - tai yra spiritas+ biciu pikis. Kiek metu - tiek lasu geriama!
Ar kas cia esanciu tai naudojate?