Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(linute_klp @ 2017 01 17, 21:35)
As turiu policistini kiausidziu sindroma, zodziu issibalansave hormonai, ta pati problema, riebi oda, spuogai, riebus plaukai...tai esu ismandzius, DIM, wild yam, vitex, zinc picolinate, tai vienintelis man pasiteisines ir iki siol naudojamas papildas yra vitex, man asmeniskai jam ner lygiu, mano hormonus jis puikiai sureguliuoja. Aisku reik atsirinkt kas kam tinka  ax.gif

Gal galit nuoroda idet, ten miskas vitexu. Man irgi tas sindromas.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2017 01 17, 21:56)

Šitas geras http://www.iherb.com...eggie-Caps/2053
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 17, 21:21)
Mūsų gyd.  jokių papildų ar probiotikų nepripažįsta biggrin.gif pagal ją, tai - nuodai. Pastebėjau, kad vyresnės kartos gydytojai labai skeptiški tokiems  dalykams.

Mano pediatre irgi, jokiu papildu, jokiu vitaminu profilaktikai. Ir ne del to, kad senamadiska, ji sako, kad jei nori duoti, daryti kraujo tyrima ir pamatysi ko truksta, gal pas vaika ko per daug, dar pabloginsi. Padariau tyrima, truko gelezies, sudaviau kursa, vel paziurejom - gerai, nu ir savo viskas, gana. Kai daviau antibus, sake probiotikai nereikalingi tabletese, pirk tikra jogurta, aisku to tikro, gyvo jogurto ne visur buna, bet pas mus yra, tik jis labai rugstus ir vaikai sunkiai valgo.. Tai taip ir blaskausi - duot/neduot biggrin.gif Siuo metu neduodu nieko visai smile.gif Na isskyrus chia seklas retkarciais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 17 sausio 2017 - 21:03
QUOTE(Agatka @ 2017 01 17, 20:56)

Bet ne prie visų šio sindromo atvejų tinka vitex, atsargiai. Aš jį geriu antroje ciklo pusėje. Dėl geresnės savijautos, krūtų skausmo. Bet visą laiką ne. (Dim naudoju dažniau, dėl odos, jis padaro ne tokią riebią, man dėl to jis geriausias). Man irgi patinka. Bet dėl sindromo, gal verčiau gydytojo klausti. Čia rašo apie tai: http://www.larabride...eriod-problems/
Visiškai sutinku, Monteverde. Aš naudoju prieš mm šį vitex:
http://www.iherb.com...eggie-Caps/2053
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 sausio 2017 - 21:10
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 17, 22:02)
Mano pediatre irgi, jokiu papildu, jokiu vitaminu profilaktikai. Ir ne del to, kad senamadiska, ji sako, kad jei nori duoti, daryti kraujo tyrima ir pamatysi ko truksta, gal pas vaika ko per daug, dar pabloginsi. Padariau tyrima, truko gelezies, sudaviau kursa, vel paziurejom - gerai, nu ir savo viskas, gana. Kai daviau antibus, sake probiotikai nereikalingi tabletese, pirk tikra jogurta, aisku to tikro, gyvo jogurto ne visur buna, bet pas mus yra, tik jis labai rugstus ir vaikai sunkiai valgo.. Tai taip ir blaskausi - duot/neduot biggrin.gif Siuo metu neduodu nieko visai smile.gif Na isskyrus chia seklas retkarciais smile.gif

Protinga gydytoja. Tas vitaminų ar papildų farširavimas kažin kaip atsilieps ateity. Nei vienas papildas ar vitaminas (apart C vitamino, kurio perteklius pasišalina su šlapimu) neturi būti vartojamas šiaip sau. Jei problema yra tai ir vartoji.
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms, dabar studijuosiu ir apie naga ir apie ta medi idomu smile.gif
Del probiotiku, issakysiu savo nuomone, jie tikrai reikalingi ir naudingi ir suaugusiems ir vaikams, ju pagrindinis darbas - padeti esamoms zarnyne bakterijoms. Bakteriju kolonos sudaro skyda ir neleidzia blogieciams prisitvirtinti prie zarnyno sieneles, arba uzimti kitu gerieciu vieta. Cia as liaudiskai, paprastai. Jeigu zarnynas sveikas, nesutrikusi veikla, tai visos bakterijos ir gerosios ir patogenines draugiskai gyvena, bet jei issibalansuoja ta pusiausvyra, patogenines ima sparciai daugintis, na ir visokios pasekmes to.. Dermatologai skiria prie alergiju, egzemu ir tt minimum puse metu probiotikus. Kodel gydytojai nesako sios info? manau del to, kad atseit ir taip visi zino, kad reikia vartojant antibus gerti probiotikus, o beje retas gydytojas kazka nuo saves rekomenduos, bijo, kad apkaltins jog dirba su farmacininkais.. Kaip ir su D3 niekas nesako, jog reikia visa gyvenima vartoti, o ne tik vaikams kaip rahito profilaktika
Atsakyti
Pau 'D arco veikia kaip naturalus antibiotikas, tai reiskia kovoja su bakterijomis, o katies nagas didina makrofagu galia, tai yra damusa tai, ka jie nespeja suvirskinti per savo trumpa gyvenima. Katies nagas rekomenduojamas sergant ir kokia savaite po ligos, o Pau 'D arco tik pajutus ligos simptomus. Katies nago negalima autoimunininkams, Pau 'D arco tiems, kas turi kepenu problemu.

Vitex negalima tiems, kas sirgo nuo estrogenu priklausomais navikais.

Musu seimoje visada yra Pau 'D arco tokio http://www.iherb.com...-Veggie-Caps/20
Katies nago tokio http://www.iherb.com...60-Veg-Caps/451
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 17, 20:21)
http://www.iherb.com...0-Capsules/1850

Sudejus sita kates naga ir jusu isgirtas gerasias bakterijas siuntimas gaunasi 7,61eur. Vistiek daug, svoris tik 0,5kg. Tikrai reikes ieskoti alternatyvos iherbui.

Šitas katės nagas su Now foods katės nagu padaro siuntimą 2,48€.
Kaip jį dozuoti 3,5m vaikui?
Atsakyti
Dauguma siulo i krepseli tai ta, tai ana isidet, kad sumazinti siuntima, bet man tai atrodo visiska nesamone detis nereikalingas prekes i krepseli, kad gauti mazesni siuntimo mokesti. Nezinau, as pabandziau ivairias kombinacijas is mano perkamiausiu prekiu-papildai ir visa kita, tai siuntimas kaip buvo taip liko didelis. Gal kazkas ir atranda sau tinkamas kombinacijas, bet as del to, kad pvz. sutaupyti siuntimui 6eur, nesidesiu nereikalingos prekes uz koki 12eur unsure.gif

QUOTE(Maja Di @ 2017 01 17, 20:39)
Aišku, man niekad neprireikė gydymo tikslais jo naudot, bet profilaktiškai pagirdau, nežinau ar nuo jo neserga ar ir taip nesirgtų ax.gif . Katės nago dar nesu bandžius, gal reiks pabandyt kai tą pabaigsiu, jei dar pirksiu iherbe biggrin.gif .

Mums pau darco irgi padeda-jau gal kokie 5 metai 4 asmenys niekas rimtai nesirgom kol ji naujojom. Kates naga bandem, bet nepadejo apsisaugot nuo ligu. Bet kazkam padeda, tai matyt tiesiog tik reikia atsirinkti-kazkam viena, kazkam kita efektyvu smile.gif
Atsakyti
Vat būtent, kas vienam tinka, kitam visai gali netikti.
O šiaip kas turit pažįstamų, kurie važinėja į Rusiją, paprašykit vaistinėse nupirkti katės nago. Ta pačia kaina ( 7 eur mokėjo) mano draugei giminaičiai parvežė va šito. Buteliukas lygiai toks pats, tik rusiška informacinė etiketė papildomai priklijuota ax.gif . Vitaminai Lenkijoj panašiom kainom, galima užsiprašyti tų kas važinėja , gal ne visų firmų kaip iherbe yra, bet pasirinkimas didžiulis. Ir nereikės pirkinėtis bile ko, kad tik siuntimą sumažinti. Ko pasiprašysit, to parveš.
Pagaliau kosmetiką ar kremus iš Anglijos internetinių parduotuvių galima užsisakyti dar pigiau nei iherbe kai ką.
Man irgi nesąmonė pirkti tai ko nereikia ir galvot kam padovanoti (o gal palaikius išmesti), kad gauti pigesni siuntimą reikiamai prekei. Supykau ant iherbo biggrin.gif
Atsakyti
Įsidėjau katės nagą ir cinko , siuntimas gavosi 1,90

Krepšiukas
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2017 01 17, 22:31)
Dauguma siulo i krepseli tai ta, tai ana isidet, kad sumazinti siuntima, bet man tai atrodo visiska nesamone detis nereikalingas prekes i krepseli, kad gauti mazesni siuntimo mokesti. Nezinau, as pabandziau ivairias kombinacijas is mano perkamiausiu prekiu-papildai ir visa kita, tai siuntimas kaip buvo taip liko didelis. Gal kazkas ir atranda sau tinkamas kombinacijas, bet as del to, kad pvz. sutaupyti siuntimui 6eur, nesidesiu nereikalingos prekes uz koki 12eur unsure.gif

Aš irgi nesiruošiu dėti nereikalingos nė vienos. Tiesiog pabandykite gudriau kombinuoti, pvz. imkite du tos pačios firmos papildus, pvz. Now foods ar Doctor's Best. Gi vistiek ilgai galioja, tai jei ne iš karto sunaudosite, tai po kokių 3 mėn. Iš kosmetikos irgi gi galima porą prekių vienodų ar vienodos firmos paimti, susinaudos gi vistiek po truputį
Atsakyti