Bandžiau šitą Pau D árco pernai, kažkokia nesąmonė, nei nepalyginsi su Katės nagu net nebežiūrim į tą pusę. Tik pinigai veltui išleisti. Jokio efekto nebuvo. Katės nagas beje ir pigiau gaunasi, dabar dar atpigo. Stebiu jį . Mums nesirgti padeda probiotikai ir katės nagas. O gydytoja šiandien apie probiotikus dar ir patvirtino mano spėjimus, kad tai tikrai ne atsitiktinumas. Bet klausimas, kodėl ji pati man nepasiūlė. Bet kaip Monteverdė sako, galbūt jie turi tam priežasčių . Sunku pasakyti.
QUOTE(Agatka @ 2017 01 17, 20:43)
Pastebėjau, kad sausoms, nesunkioms prekėms pasidarė palankesni siuntimo įkainiai, o skysčiams - smarkiai padidėjo. Aš palauksiu, kai bus akcija pvz desert essence, gal 20proc, imti tada 4vnt ir siūstis tada su DHL...
Siuntimas tik 1,90 eur.
šampūnas+tušas
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 17, 20:37)
Mums pasiteisinęs dalykas prieš gripų epidemijas pau d'arco . Nežianau ar jis padeda ar sutapimas, bet jokų rimtų ligų apart slogos jau gal 3 metai neturi, klasėj prieš paskelbiant epidemiją tarp neiškritusių 5-6 vaikų jis visad būna. Jokiais kitais vitaminais irgi nefarširuoju. Nebent naturalų C (kartais ir guminukinį, labai skanus čia igerbe yra ). Probiotikai, bent jau mano gydytojos nuomone, reikalingi tik geriant antibijotikus (ne kartu, o po kelių valandų) ir dar 3-4 dienas po antibų gėrimo. Na arba prie žarnyno problemų. Maniškė iš tų, kurios žino visus papildus ir nepuola prie slogos antibų išrašinėt .
O jums patarčiau pakeisti gydytoją.
O jums patarčiau pakeisti gydytoją.
gal galit smulkiau parasyti, kokia forma ir kiek laiko duodat vaikams? labai idomu pasidare, nesu girdejusi apie si augala
QUOTE(fruttys @ 2017 01 17, 20:01)
gal galit smulkiau parasyti, kokia forma ir kiek laiko duodat vaikams? labai idomu pasidare, nesu girdejusi apie si augala
Ten kur gyvenu, konkrečiai, Šiaulių mieste, tokiame pakraštyje visiškame, vienoje vaistinėje esu mačiusi Pau 'D arco. Buvo pigiau nei Iherbe. Jei vistik kils noras pamėginti, galite parašyti į AŽ, parašysiu vaistinės pavadinimą.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 20:56)
Katės nagu[/url] net nebežiūrim į tą pusę.
Mano dukra, nors jau nemaža, bet baisi sirgalė. Tai katės nagas tikrai stebuklus daro. Tiesa, duodavau jai ekstraktą šitą (ir pati užvartojusi jo esu), tai nesirgo nei karto šaltuoju sezonu (kas yra visiškas kosmosas; sunku atsidžiaugti ).
QUOTE(fruttys @ 2017 01 17, 21:01)
Vakarė labai gerai buvo aprašius schemą kaip jį vartoti (lyg buvau išsisaugojus, bet nerandu dabar, gal pati ateis ir papasakos . Jis veikia kaip naturalus antibiotikas didelėmis dozėmis vartojant. Aš tik profilaktiškai vartoju šį (tik dabar įsidėjus į krepšą jo siuntimas 8,56, gal pigesniu siuntimu kiti yra) vaikui po 1 kapsulę 2 kartus dienoj. Bet mano jau didelis, šiemet dar nedaviau, bet galvoju reiks pradėt duoti ir jau 3 kartus, nes suaugusiam dozė po 2 kapsules 2 kartus dienoj. Mažiem vaikams duoda lašiukus. Tik galvoju jie neskanūs, nes kažkada arbatą bandžiau tai fe
QUOTE(Biancca @ 2017 01 17, 20:10)
Mano dukra, nors jau nemaža, bet baisi sirgalė. Tai katės nagas tikrai stebuklus daro.
Mes beriame į šaukštuką, birų. Dabar jau ir nuryja. Pirkau ir ekstrakto, bet dar nevartojom. Tiesiog Dievo siųstas vaistas. Ir man, mano gerklė jautri, jei virusas vistik užklupdavo, tai ant gerklės puola. Mano darbas ir su balsu susijęs. Nebeįsiskauda. Pirmiausiai ant savęs pajutau.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 19:56)
Bandžiau šitą Pau D árco pernai, kažkokia nesąmonė, nei nepalyginsi su Katės nagu net nebežiūrim į tą pusę. Tik pinigai veltui išleisti. Jokio efekto nebuvo. Katės nagas beje ir pigiau gaunasi, dabar dar atpigo. Stebiu jį . Mums nesirgti padeda probiotikai ir katės nagas. O gydytoja šiandien apie probiotikus dar ir patvirtino mano spėjimus, kad tai tikrai ne atsitiktinumas. Bet klausimas, kodėl ji pati man nepasiūlė. Bet kaip Monteverdė sako, galbūt jie turi tam priežasčių . Sunku pasakyti.
Mūsų gyd. jokių papildų ar probiotikų nepripažįsta pagal ją, tai - nuodai. Pastebėjau, kad vyresnės kartos gydytojai labai skeptiški tokiems dalykams.
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 17, 21:12)
Vakarė labai gerai buvo aprašius schemą kaip jį vartoti (lyg buvau išsisaugojus, bet nerandu dabar, gal pati ateis ir papasakos . Jis veikia kaip naturalus antibiotikas didelėmis dozėmis vartojant. Aš tik profilaktiškai vartoju šį (tik dabar įsidėjus į krepšą jo siuntimas 8,56, gal pigesniu siuntimu kiti yra) vaikui po 1 kapsulę 2 kartus dienoj. Bet mano jau didelis, šiemet dar nedaviau, bet galvoju reiks pradėt duoti ir jau 3 kartus, nes suaugusiam dozė po 2 kapsules 2 kartus dienoj. Mažiem vaikams duoda lašiukus. Tik galvoju jie neskanūs, nes kažkada arbatą bandžiau tai fe
Nebevartojam Pastebejau, kad sunkiai sergant ir geriant didesniais kiekiais skatina refliuksa. Pakeitem i kates naga, tikrai labiau man patinka, ir veikia geriau, gal todel kad naudojam standartizuota. o ir mazesnio kiekio reikia kai yra ekstraktas.
http://www.iherb.com...0-Capsules/1850
Sudejus sita kates naga ir jusu isgirtas gerasias bakterijas siuntimas gaunasi 7,61eur. Vistiek daug, svoris tik 0,5kg. Tikrai reikes ieskoti alternatyvos iherbui.
O kitos savaites akciju dar nera?
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 16:44)
Taip pat šis mano pamėgtas papildas, kurį naudoju dėl riebios odos, kad nebūtų tokia problemas kelianti ypač prieš mm, mažina siuntimo kainą. O vieną jį siųsti kainuoja 1,90: Diindolylmethane
Tai bent tiek gerai
Tai bent tiek gerai
As turiu policistini kiausidziu sindroma, zodziu issibalansave hormonai, ta pati problema, riebi oda, spuogai, riebus plaukai...tai esu ismandzius, DIM, wild yam, vitex, zinc picolinate, tai vienintelis man pasiteisines ir iki siol naudojamas papildas yra vitex, man asmeniskai jam ner lygiu, mano hormonus jis puikiai sureguliuoja. Aisku reik atsirinkt kas kam tinka
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 17, 21:21)
Nebevartojam Pastebejau, kad sunkiai sergant ir geriant didesniais kiekiais skatina refliuksa. Pakeitem i kates naga, tikrai labiau man patinka, ir veikia geriau, gal todel kad naudojam standartizuota. o ir mazesnio kiekio reikia kai yra ekstraktas.
Sudejus sita kates naga ir jusu isgirtas gerasias bakterijas siuntimas gaunasi 7,61eur. Vistiek daug, svoris tik 0,5kg. Tikrai reikes ieskoti alternatyvos iherbui.
Aišku, man niekad neprireikė gydymo tikslais jo naudot, bet profilaktiškai pagirdau, nežinau ar nuo jo neserga ar ir taip nesirgtų . Katės nago dar nesu bandžius, gal reiks pabandyt kai tą pabaigsiu, jei dar pirksiu iherbe .
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 19:56)
Mano šeimai tas pats - Pau darco nė pro kur nepadeda, kaip nieko, o Nagas - gėris.
Dėl tų gydytojų... dar beje, jie bijo atsakomybės, nes nežino kaip vienas ar kitas papildas suveiks, nestudijuoja jų, neseka tyrimų duomenų ir t.t.. Todėl ir neverta gydytis pas tradicinius medikus. Jie skirti tik tyrimams atlikti ir operuoti, gipsuoti ar panašiai.