Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(vilmux79 @ 2017 01 17, 15:49)
Gavau ir aš "linkėjimų" iš translainerio. Noriu paklausti, o tuos dokumentus, įrodančius, kad mokėta ne daugiau kaip 22 eurai siųsti atgal translaineriui?

O jums ar paskambino ar el paštu parašė? Tik dabar apsižiūrėjau, kad mano tel jau 100 metų toks nenaudojamas, kur accounte ir dhl puslapy. Rašo, kad penktadienį planuoja pristatyti ir garantuotai reiks pateikti dokumentus, nes eurais be kelių centų 22, tai perskaičiuojant iš dolerių tikrai viršys, suskaičiavau 22,83, o jei dar loyalty neatminusuoja, tai iš viso virš 24 ax.gif . Aiškintis turėsiu tikrai, gal iš anksto su dhl susisiekti ir pateikti užsakymą, kad neklausinėtų .
Viskas aš irgi su iherbu parišu, vieno šampūno 9,51 eur siuntimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 17, 14:59)
O jums ar paskambino ar el paštu parašė? Tik dabar apsižiūrėjau, kad mano tel jau 100 metų toks nenaudojamas, kur accounte ir dhl puslapy. Rašo, kad penktadienį planuoja pristatyti ir garantuotai reiks pateikti dokumentus, nes eurais be kelių centų 22, tai perskaičiuojant iš dolerių tikrai viršys, suskaičiavau 22,83, o jei dar loyalty neatminusuoja, tai iš viso virš 24 ax.gif . Aiškintis turėsiu tikrai, gal iš anksto su dhl susisiekti ir pateikti užsakymą, kad neklausinėtų .
Viskas aš irgi su iherbu parišu, vieno šampūno 9,51 eur siuntimas blink.gif

Sms ir email'u 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(aurum2010 @ 2017 01 17, 12:50)
Panašu, kad jie siuntimo kainų jau tikrai nebesumažins. Šiandien susidėjus tas pačias prekes Krepšiukas su probiotikais, kurį užsakiau prieš dvi dienas , siuntimas kainavo tik 2,85 euro, šiandien jau 5,71 eur.  blink.gif

O muito nereikia mok4ti perkant daugiau nei 22? pas jus gaunasi 27,26 Eur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwaksyte: 17 sausio 2017 - 15:24
QUOTE(kwaksyte @ 2017 01 17, 16:20)
Kokios UK parduotuv4s nemokamai siun2ia?  4u.gif

Praeitam puslapy rasiau - naturisimo.com ir lovelula.com

Naturisimo praktiskai visada 10% kuponas buna, kartais padaro 15% ar didesni uz daugiau perkant. Lovelula duoda taskus uz kiekviena pirkima ir juos sekanciam uzsakyme galima minusuot is sumos (arba kaupt). Ir bent i JAV Lovelula nuima vat automatiskai.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 17, 15:26)
Praeitam puslapy rasiau - naturisimo.com ir lovelula.com

Naturisimo praktiskai visada 10% kuponas buna, kartais padaro 15% ar didesni uz daugiau perkant. Lovelula duoda taskus uz kiekviena pirkima ir juos sekanciam uzsakyme galima minusuot is sumos (arba kaupt). Ir bent i JAV Lovelula nuima vat automatiskai.

Tai bet yra tų sąlygųsmile.gif nemokamam siuntimui. Jei toks yra. Ar tikrai ten taip pigu ir ar visais atvejais jie siunčia. Pažiūrejau viena akimi. Vietelė tokia gera mano žinoma visada buvo iherb. Ir dabar tebėra, 2,85 man neatrodo toks brangus siuntimas iš JAV. Bent tam, kam man reikia. Netgi gerai paderinus. ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 sausio 2017 - 15:48
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 13:32)

Bet... pasakiau, kad duodu vaikui: šiuos probiotikus ir jis neserga. Tai kaip čia yra, anksčiau sirgo, o dabar neserga. Tai mūsų senoji gydytoja sako, taip, jie turi poveikį per žarnyną imunitetui...gerai, kad duodate. Duokite kol eis į įstaigą, vasarą nereikia.
Nu laba diena  blink.gif  blink.gif
Tai kodėl tai žinodama man anksčiau nepapasakojai  blink.gif Ir aš turėjau tai atrasti knisdamasi internete. Tai paskui ir netikėk, kad gydytojai informaciją apie sveikatinimą slepia... Kokia jiems patiems iš to nauda.

Na ir aš jau užsimaniau šių probiotikų, nes Lietuvoje perkami kažkaip nesuveikia super-duper..... 4 metų sūnus dažnai serga..... bet jaučiu dabar pigiau ji per tarpininkes pirkti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 17, 16:42)
Tai bet tikrai ne į Lietuvą smile.gif nemokamai siunčia. Vietelė tokia gera mano žinoma visada buvo iherb. Ir dabar tebėra, 2,85 man neatrodo toks brangus siuntimas iš JAV. Bent tam, kam man reikia. Netgi gerai paderinus. ;)

Sitie puslapiai nemokamai siuncia i Lietuva ir visa pasauli - naturisimo viska aiuncia, lovelula virs 10 svaru perkant.

Na ta siuntimo suma nera didele is iherb, bet $8 vietoj JAV uz sampuno siuntima man daug. O pirkt kazka nereikalingo del mazesnio siuntimo nenoriu. Ir zaist su deliojimais po valanda nenoriu - geriau pora $ daugiau parduotuvej sumokesiu ir ta valanda sau paskirsiu. Bet aisku lengva man sakyt kai beveik visos iherb firmos cia prieinamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 17 sausio 2017 - 15:51
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 17, 15:45)
Sitie puslapiai nemokamai siuncia i Lietuva ir visa pasauli - naturisimo viska aiuncia, lovelula virs 10 svaru perkant.

Na ta siuntimo suma nera didele is iherb, bet $8 vietoj JAV uz sampuno siuntima man daug. O pirkt kazka nereikalingo del mazesnio siuntimo nenoriu. Ir zaist su deliojimais po valanda nenoriu - geriau pora $ daugiau parduotuvej sumokesiu ir ta valanda sau paskirsiu. Bet aisku lengva man sakyt kai beveik visos iherb firmos cia prieinamos.

Bet tai kaina lovelule Giovani šampūno 9,13 eurų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 17, 17:06)
Bet tai kaina lovelule  Giovani šampūno 9,13 eurų blink.gif

Bet iherb tas pats su europietiskais brandais - pvz ziurejau Lavera purskala Europos pardej uz kazkur $5 kai iherb jis kainavo $20. Siaip daug priklauso ar yra tiekeju vienoj ar kitoj pusej, nes tada galima artimesne kaina pardavinet, o kai tenka mazais kiekiais pirkt ir ivezinet, tai kainos kyla.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 17, 15:44)
Na ir aš jau užsimaniau šių probiotikų, nes Lietuvoje perkami kažkaip nesuveikia super-duper..... 4 metų sūnus dažnai serga.....   bet jaučiu dabar pigiau ji per tarpininkes pirkti, ar ne?

Nežiūrėsiu net į tarpininių pusę. Mokėsiu ir tuos kelis eurus už siuntimą, kai pirksiu vėl. Vienos prekės pastebėjau, mažina kitų prekių kainą krepšelyje. Tarkim sudedi vieną papildą su kitu ir kaina gaunasi truputį jau mažesnė. 4u.gif Beto neišliks ilgai tokia nepalanki siuntimo politika, manau 4u.gif Jiems patiems bus blogai, kris pardavimai.
Reikia gal atrasti sau tinkamą derinį. Gal ir Lietuvoje galima kažką panašaus atrasti, efektyvumas priklauso ir nuo bakterijų kiekio, ir nuo rūšies. Šie probiotikai tuo geri, kad juose net 10 skirtingų rūšių. Dabar juos perkertu per pusę, viena pusytė vienam, kita kitam vaikui. Gerųjų bakterijų juose ir taip daug. Beto yra pigesnių tos pačios firmos: http://www.iherb.com...-Chewables/8659
galima įsidėti kitą papildą, mažinantį siuntimo kainą. Tarkime, q10 močiutei, ir galima kažkaip sukomponuoti. Pavyzdžiui toks krepšelis, siuntimo kaina maža: krepšelis Jie irgi geri, bet šie stipresni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 sausio 2017 - 16:17
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 17, 16:44)
Na ir aš jau užsimaniau šių probiotikų, nes Lietuvoje perkami kažkaip nesuveikia super-duper..... 4 metų sūnus dažnai serga.....  bet jaučiu dabar pigiau ji per tarpininkes pirkti, ar ne?

Per tarpininkės iš JAV galit užsisakyti. Ten ne tik iš iherb siunčiasi.
Atsakyti
sakykit DHL kai susisiekia del siuntos deklaravimo muitinei, jie paraso, kad turite atsiusti pasirasyta sutarti ir siuntos deklaravimui reikalingus pirkimo ir mokejimo dokumentus.
Ar pasirasinejot ta sutarti?
Pastas niekada neprase pasirasinet sutarciu. As galvoju gal ji reikalinga tik jei jau reikia moket tuos mokescius, jei suma tikrai virsija?
Atsakyti