Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Muitinės patvirtintas euro ir USD kursas sausio mėnesiui 1.0421 , tai bus jau virš 22, bet jei pirkai eurais iki 22 , tai nukopijuok iherb orderį, turi paleisti.

Aišku, dėkui. Pagal šį kursą 22,11 € gaunasi.

Bet pirkau iki 22€. 

Laukiu atsakymo iš jų.

Atsakyti
DHLas atveze 13 ir 14 dienos siuntinukus, vieno suma 21.43e, kito 20.21e, be jokiu reikalavimu del ismuitinimo 4u.gif
Atsakyti
Kiek trunka siuntos muitinimas? Mano siuntinukas muitinę pasiekė šiandien anksti ryte, tačiau kolkas jokių žinių nėra, tylu...
Atsakyti
Pagal sekimo kodą rodo, kad jau išmuitinta, tai turbūt paleido siuntą.
Atsakyti
Su DHL nepanikuokite, jiem tik reikia įrodyti, kad mokėta mažiau nei 22 Eur ir paleidžia iš karto.
Man ryt atvež krepšelį
Su dabartinę Iherb politika manau negreit arba iš viso niekada neturėsiu tokios progos atsiųsti sunkių daiktų siuntinųką už 1,90 , net pridejus knygos kainą vistiek naudinga.
Gailiuos, kad dar vieno neužsakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 16 sausio 2017 - 16:10

Mano siuntinys 8val pasieke muitine, 13:30 ja muitino, o 15val jau ismuitino, paleido.

Mergina is translainerio sake kad labai daug laisku, bet visiems kas atsiuncia kopija dokumento kokio, ismuitina. Ir kad siuntiniai bus ryt kam priklauso.

Tai kad - nepergyvenkit, kas mokejot iki 22€, siuntinukai praeis..beje, as naudojau loyalty kreditus  :4u:  banko pavedime 21,76€.

Atsakyti
O kur gaunate sekimo nuoroda su DHL siuntimu? kai suvedu ta nr, kur prie iherb uzsakymo, raso kad nera duomenu ax.gif uzsakymas 13 dienos, turetu jau buti sistemoje, gal ta koduka reikia kazkaip transformuoti?
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 01 16, 18:10)
O kur gaunate sekimo nuoroda su DHL siuntimu? kai suvedu ta nr, kur prie iherb uzsakymo, raso kad nera duomenu  ax.gif  uzsakymas 13 dienos, turetu jau buti sistemoje, gal ta koduka reikia kazkaip transformuoti?

gavau ir sms ir el. laišką iš DHL
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 01 16, 17:18)
gavau ir sms ir el. laišką iš DHL

paskambinau musiskiams DHL, patvirtino kad nemato tokio nr hmm.gif parasiau ir iherb, gal kokia klaida kode..
Atsakyti

O kur gaunate sekimo nuoroda su DHL siuntimu? kai suvedu ta nr, kur prie iherb uzsakymo, raso kad nera duomenu ax.gifuzsakymas 13 dienos, turetu jau buti sistemoje, gal ta koduka reikia kazkaip transformuoti?

Prie iherb uzsakymo yra sekimo nr is 10 skaiciu. Iveskit ji i DHL.lt puslapyje esanti paieskos laukeli. Viska parodys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susula: 16 sausio 2017 - 16:40
mano irgi nerodo
Atsakyti
Gavau savo pirma siunta is iherb! Vis dar laukiu global mail gruodzio 30 siuntos, o penktadieni 01.13 uzsakius su ta knyga ir DHL, siandien 01.16 gavau. Viso mokejau 20,50. Loyality turejau tik 43ct. Ant dezes niekur nebuvo kainos, viduj taipogi jokio vaztarascio. Nieks nesustabde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 16 sausio 2017 - 17:05