Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Kaip dėl burnos skalavimo skysčio vaikam, ar kuri perkat?
Žiūriu https://www.iherb.co...oz-473-ml/73379
Ir https://www.iherb.co...oz-473-ml/73259
Gal kuri turit atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 09 01, 16:20)

Plaukams pradėjau naudoti šitą plaukų kremą tepu ne vien ant galiukų. Dar tik pora kartų naudojau, bet labai patenkinta rezultatu. Mano labai sausi plaukai, tai pasitepus kremu tampa tokie minkšti, nesijaučia to sausumo, nebesipučia  bet ir neapsunkinti.
Papildyta:
Matėt, prie Reviews, atsirado nauja skiltis Questions  smile.gif Įdomu, kas ten atsakinės  smile.gif


Ačiū, reikės išbandyti. Iš Desert Essence turiu šį https://www.iherb.co...86?rcode=SIG440 kondicionierių tai esu labai patenkinta, tai manau ir kremas turėtų tikti.
Atsakyti
Mano naujas krepšelis su šios savaitės nuolaidų prekėmis, siuntimas nemokamas
https://www.iherb.co...00132_THB-10016
Apie dantų pastą atsiliepimų nesulaukiau, na jei niekas nebandė, mes išbandysim. Populiariausias švelniai mėtinis burnos skalavimo skystis. Saldainiukai su ksilitoliu ir kalciu, veido kaukė siuntimo nunulinimui. Šampūnas Acure Organics mažoj pakuotėj - maniau tas pats kaip ir dideliam butely, bet sudėtis skiriasi, reiks kada palygint abu.
Atsakyti
Gal kokį gerą magnį rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2017 09 04, 11:39)
Gal kokį gerą magnį rekomenduotumėt?

šis vienas perkamesnių ir gera chelated forma https://www.iherb.co...15?rcode=JAK307
Atsakyti

Sveiki, kam teko atsisakyti sulaikytos LT siuntos iš Iherb? ar reikia iherb'ui rašyti, ar jie savaime kai gauna atgal susisiekia ir gražina dalį sumokėtos sumos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgulle: 04 rugsėjo 2017 - 14:08
Ka siunciates is Iherb vaikams parazitu naikinimui?
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 09 04, 15:06)
Ka siunciates is Iherb vaikams parazitu naikinimui?

tokį pvz. https://www.iherb.co...67?rcode=JAK307
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 04, 15:31)

O kazin ar tokiam tvirtam,sportuojanciam vaikinui 10 metu nera sitas per silpnas reikalas? blush-anim-cl.gif ir kiek laiko ji pavartoti gal patartumet
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 09 04, 16:06)
Ka siunciates is Iherb vaikams parazitu naikinimui?



Juoda riesuta duoda vaikams https://www.iherb.co...ut?rcode=QNL824.
As pati dabar ji geriu. Nezinau ar turiu parazitu, bet profilaktiskai geriu du kartus i metus, nes namie turiu gyvunu. Si karta geriu kartu su Pau D'Arco https://www.iherb.co...33?rcode=QNL824, atsiliepimai sako, kad toks duetas labai veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgulle @ 2017 09 04, 15:06)
<p>Sveiki, kam teko atsisakyti sulaikytos LT siuntos iš Iherb? ar reikia iherb'ui rašyti, ar jie savaime kai gauna atgal susisiekia ir gražina dalį sumokėtos sumos?</p>

Jiems rasyti nieko nereikia, kai gaus siunta, patys grazins.
Atsakyti
Mano paskutinis krepšelis, kurį dariau vakar. 0,00 EUR siuntimo.
https://iherb.co/2ekGcn6R
Pirmą kartą perku inositolį pabandymui sau su plaukų augimo skatinimo intencija ir dėl odos grožio. Savaitgalį teko paieškinėti, tai radau, kad gerai prieš spuogus bei odos senėjimą. Bandysiu pagerti kaitaliojant su DIM nuo spuogų. Ir džiaugsiuosi jei kasų augimą paskatins.
Dar pirkau tepamą magnį vyrui, kadangi jam epikondilitas. Prie jo būna kalcio sankaupų, magnis gali padėti kalciui išsivaikščioti. Kažkam padėjo gal ir mums padės. Gal kam teko su šia liga susidurti? Epikondilitas arba tenisininko alkūnė. Ai, kai bėda prispyrė tai jau geria vyras ką liepiu. O buvo oi kaip prieš vitaminus ir papildus, kam čia reikia - sakė. Grabas ištiesins biggrin.gif Tai dabar gers ir tepsis ką liepiu. Dar aną dieną su kaimynka pakalbėjom, kad anai labai magnis bei kiti mineralai pagelbėjo.
Na ir kitos prekės: vitamino C keli maži pakeliai, probiotikai, nes mums jų jau reiks imunitetui stiprinti. Nesiekė 22 EUR. Vos vos.
Atsakyti