Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

As iherb per dhl pirkausi pries pora dienu,bet siuntimas mokamas buvo 4.86e, o suma 21.57, tai man irgi teks muita moketi ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 11:45)
svarbiausia bėda, iherb neįrašęs jų visai. Tai jaučiu įrodinėk dabar kaip nori...

Ant dėžės kas parašyta dar nieko nereiškia, reikia užsakymo kopiją siųsti, dar iš banko kiek nuskaityta. Nesąmonė, kažkoks uabas susikūrė, sumanė pinigų užsidirbti.
Atsakyti
Ir mano siunta užkliuvo, dabar susirašinėju su tuo translaineriu. Nusiunčiua užsakymo pdf ir banko išrašą. Sakė, jeigu matys, kad iki 22 eurų, vistiek reikės susimokėti 5eurus unsure.gif Plėšikai blink.gif
Atsakyti

As irgi gavau toki laiska apie ismuitinima.

Gal galetu kas paaiskinti- kam reikia siusti tuos dokumentus (ten gi raso, kad reikia banko pavedimo kopija siusti..o joje juk bus iki 22€!!!). 

As manau jie turi vadovautis musu bankiniais israsais o ne tai kas ant dezes parasyta. 

Juk jei is kinu siunciasi kas nors, ten kartais kaina maza specialiai ant dezes rasoma kad muitine praeitu - o muitininkai praso vis tiek musu duomenu kiek moketa..netiki tuo kas parasyta.

Tai kam tas kopijas siusti?

Atsakyti
blink.gif Aš irgi per DHL siunčiausi. O ką jūsų sekimo nuorodose rašo? Mano jau kaip ir paliko muitinę, tai gal viskas ok
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi, kad nebuvau gobšuolė ir nesikroviau jokių "nemokamų" knygų ar dar kitokių nesąmonių, tai nervų dabar neturiu bigsmile.gif Niekada nereikia mesti kelio dėl kažkiokio neaiškaus DHL takelio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 sausio 2017 - 12:21
Siųskite iherb suformuotą sąskaitą. Nes išraše iš banko, kas siuntėsi su mokesčiu, matysis tikrai didesnė suma negu 22 eur. O loyality reikia ginčyti kaip dovaną. Juo labiau kad ant iherb sąskaitos matosi kiek tik sumokėta O kelių eurų dovanų muitinė nekliudo. Daug kas taip iš kiniečių siunčiasi brangesnes prekes, kai sutaria su pardavėju.
Atsakyti
Mano sulaikytoji siunta buvo be Loyalty Credit, užsakymas už 21,82 eur, o ant dėžės rašo 23,16 USD.
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2017 01 16, 13:29)
Mano sulaikytoji siunta buvo be Loyalty Credit, užsakymas už 21,82 eur, o ant dėžės rašo 23,16 USD.

Na tai jie doleriais rašo. O jūs pateikit eur kiek mokėjote.
Atsakyti
Man muitine nuo 24 eur krepselio 16.6 eur mokesciu priskaiciavo 🙁
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 01 16, 13:55)
Man muitine nuo 24 eur krepselio 16.6 eur mokesciu priskaiciavo 🙁

Per DHL bus dar daugiau ax.gif . Ir koks kipšas mane tą DHL vertė rinktis, global taip pat nemokamas siuntimas buvo. Ale norėjau pabandyt blink.gif . Aš tai neimsiu, jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 16 sausio 2017 - 13:03
siunčiantis paštu, jei siuntinį atsisakote imti, jį grąžina pardavėjui ir į sąskaitą gaunate 80 proc. nuo prekių kainos (be siuntimo). Gal ir per DHL siunčiantis tas pats.

Mokesčiai (importo PVM) skaičiuojami 21 proc. nuo prekių vertės + siuntimo kaina + deklaranto mokesčiai ir dar atskirai prie gautos sumos pridedat deklaravimo mokesčius (pašto mažesni nei DHL).
Atsakyti