Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 16, 12:06)
Tai juos galima duoti ir imuniteto stiprinimui, kai visi aplinkui serga.
O multivitaminus kokius nors geria?
Papildyta:

O tai ką jie rašo žinutėje?
Papildyta:

Visiems užskaito, o jums, sakote, neužskaito?

Taip geriam Forever kids, mums labai jie apsiteisine vitaminai, serga retai (bent pagal mane 5 men visai nesirgusi buvo) 2-3k i metus. tik buna gryzta is darzo bega nosis ziema ir pakimusi, engystol duodavau, dabar galvoju gal kokiu geresniu yra is iherb pabandyti.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 16, 11:46)
Engystol turiu. Vaikui bandziau tik karta, kai pradejo ciaudeti ir pakilo temp iki 37.8, sudaviau ir paguldziau nakciai, ryte atsibudo be temperaturos.. Dar daviau kita diena, nezinau sutapimas ar ne, bet pasveiko be vaistu smile.gif

Sita bandem 3 kart jau,tai du kartus padejo, viena ne, isisirgom,tai galvoju gal kazkas geresni yra:)
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 16, 11:06)
Tai juos galima duoti ir imuniteto stiprinimui, kai visi aplinkui serga.
O multivitaminus kokius nors geria?
Papildyta:

O tai ką jie rašo žinutėje?
Papildyta:

Visiems užskaito, o jums, sakote, neužskaito?

atsiustame dokumente surašytos visos prekės, o šios sumelės niekur nėra.... gal jie visas siuntas atidarinėja, nežinau.......iš kur jie kiekviena prekės pavadinimą, kainą mato.....
Atsakyti
Sveikos,
Gavau ir as is Translainer zinute su ju siulomomis paslaugomis ismuitinimui,suma su nemokamu siuntimu buvo 21.77eur.,pagal juos virs 23eur.su pridetais loyalty credit.Idomiai cia, bet turetu ir kazkoks laiskas ateit is pacios muitines ar ne?
QUOTE(Katiniena @ 2017 01 16, 11:11)
Sveikos,

Gavau laišką iš DHL, kad privalau deklaruoti siuntą per juos arba pati per muitinės sistemą. Siunčiausi su nemokamu siuntimu (su ta knyga) ir suma gavosi 21,89€. Tai kaip čia suprasti?
Dabar perskaičiau ir ankstesnes žinutes. Man irgi translaineris atsiuntė. Kaip dabar su jais kariauti?

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 12:07)
atsiunte lapa, kad suma 23,05eu ir siulo savo išmuitinimo paslaugas.....

siaip jie ten saskaitoje, kuria pateike jums raso USD valiuta man rodos
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 11:16)
atsiustame dokumente surašytos visos prekės, o šios sumelės niekur nėra.... gal jie visas siuntas atidarinėja, nežinau.......iš kur jie kiekviena prekės pavadinimą, kainą mato.....

Jei dhl siuntimas buvo, ten jiems pats iherb surašo detaliai kiek siuntėte prekių ir kokių. Bandykite ginčytis. Aš pati naudojuosi ta kompanija dhl ir siunčiu į užsienį. Siuntėjas turi kurjeriui surašyti lapą, kur pateikia viską, ką siunčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 16 sausio 2017 - 11:35
Siunčiausi ir aš per DHL. Suma be siuntimo buvo 20 eur. Jokių problemų nebuvo, nes ant dėžės nebuvo sumos jokios parašyta.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 12:07)
atsiunte lapa, kad suma 23,05eu ir siulo savo išmuitinimo paslaugas.....

Nu pliam, kam aš tą DHL rinkausi blink.gif , nemokamas buvo ir paprastu paštu, dabar jei loyalty neatims, mano 24 eurai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 16, 11:27)
Jei dhl siuntimas buvo, ten jiems pats iherb surašo detaliai kiek siuntėte prekių ir kokių. Bandykite ginčytis.

jaučiu neis pasiginčyti. Pagal Europos direktyvas, tie lojalumo taškai kaip barteriniai mainai, jie nėra nuolaida, ir jie sumuojasi. Viena kart jau aiškinausi su muitine.... galiausiai susimokėjau, tik tą kart per lietuvos paštą, tai ne taip žiauriai. Bet va čia siuntos tiesiog neapsimokės imti. Ar galima ją palikti?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 16, 11:35)
Nu pliam, kam aš tą DHL rinkausi blink.gif , nemokamas buvo ir paprastu paštu, dabar jei loyalty neatims, mano 24 eurai blink.gif

aš tai nemačiau kito pasirinkimo, man kažkaip tik šitam DHL nemokamai ir dave.....
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 11:37)
jaučiu neis pasiginčyti. Pagal Europos direktyvas, tie lojalumo taškai kaip barteriniai mainai, jie nėra nuolaida, ir jie sumuojasi. Viena kart jau aiškinausi su muitine.... galiausiai susimokėjau, tik tą kart per lietuvos paštą, tai ne taip žiauriai. Bet va čia siuntos tiesiog neapsimokės imti. Ar galima ją palikti?

Rewards nėra nuolaida ir ji nemažina prekių vertės, bet Loyalty Credit rašosi kaip nuolaida ir visada užskaitydavo, kas čia per naujovė?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 11:37)

Hmmm, o kodėl Lietuvos paštas užskaito lojalumo taškus? Man buvo irgi sulaikę neseniai, ir be jų tikrai daugiau nei 22 buvo. Paleido. Ir ne tik su jais. Man ir reward yra užskaitę. Nenorėjo gal su manimi ir terliotis, nes koserę plačiai atidarau. Bet dėl lojalumo taškų, tai tikrai nežinau... Čia kas kita nei reward.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 16 sausio 2017 - 11:43
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 16, 11:42)
Hmmm, o kodėl Lietuvos paštas užskaito lojalumo taškus? Man buvo irgi sulaikę neseniai, ir be jų tikrai daugiau nei 22 buvo. Paleido. Ir ne tik su jais. Man ir reward yra užskaitę. Nenorėjo gal su manimi ir terliotis, nes koserę plačiai atidarau. Bet dėl lojalumo taškų, tai tikrai nežinau... Čia kas kita nei reward.

svarbiausia bėda, iherb neįrašęs jų visai. Tai jaučiu įrodinėk dabar kaip nori... nebent nusiūsti sąskaita iherb..... net nenumanau ką daryti. O jei grąžins pardavėjui siuntą, tai ką, už jos transportavimą dar mokėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 16 sausio 2017 - 11:48
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 16, 11:45)
svarbiausia bėda, iherb neįrašęs jų visai. Tai jaučiu įrodinėk dabar kaip nori...

Na ir kas. Siųskite printscreen'us. Ten viskas parašyta.
Atsakyti