Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(aijos @ 2017 01 15, 23:17)
O jus dar istikruju perkate is iherb, kai toks nesamoningas siuntimo mokestis? Puse krepselio prisideti nereikalingu daiktu, kad tik siuntimas butu pigesnis kazkaip nelogiska man...

As ieskau prekiu is wishlisto. Pastebejau pvz su sepeteliais kad kuo daugiau det, tai vis mazeja kaina iki 0,95. Pvz eco tools arba real techniques. Tai jei ju reikia, kodel gi nenusipirkus keliu is kart. Douglase kaina dvigubai didesne o kai kuriu ir daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 15 sausio 2017 - 22:28
QUOTE(aijos @ 2017 01 15, 22:17)
O jus dar istikruju perkate is iherb, kai toks nesamoningas siuntimo mokestis? Puse krepselio prisideti nereikalingu daiktu, kad tik siuntimas butu pigesnis kazkaip nelogiska man...

Perkame smile.gif tik ilgiau reikia paieškoti, labiau planuoti pirkinius. Dabar žiūriu atsipalaidavus, kad ne taip viskas ir negerai. Kartais tas siuntimas gaunasi mažesnis nei anksčiau. Bet nėr labai patogu viskas. Vistik tikiuosi, kad laikina tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 15 sausio 2017 - 22:32
Su Pacifica akių tušu šampūno siuntimo kaina visai padori gaunasi 3,80 eur

Krepšelis

o isidėjus papildomai šepetėlį, sumažėja iki 2,85 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurum2010: 15 sausio 2017 - 23:36
QUOTE(aijos @ 2017 01 16, 00:17)

Man taip pat.
O kokie čia lojalumo pinigai.
As nesuprantu kaip galima mojėt 100$ uz probiotikus..
O tai kaip su muitu. As galvojau reikia į lt tilpt už 20 pinigų
Atsakyti
Gal kuri galit trumpai parasyt kas cia su tuo siuntimu vyksta? Bandau tema skaityt, bet neprisikasiau dar iki to, tik tiek suprantu, kad uzkele siuntimo kainas. Dabar paziurejau savo krepseli ir net JAV nera nemokamo siuntimo (siaip virs $20 perkant nemokamai siusdavo) unsure.gif Nu jei taip, is principo nepirksiu, nes dauguma produktu gyvai galiu nusipirkt.

Kazkokia nesamone - noriu eterini alieju nusipirkt, tai jei ji ir plauku kauke isidedu, siuntimas $3, jei vietoj kaukes plauku sampuna dedu, siuntimas $8 blink.gif Kazkoks zaidimas dabar deliotis krepseli... Nepatinka man taip, tikrai nepirksiu-parduotuvej keliais $ daugiau sumokesiu, bet vistiek pigiau nei siuntima pridejus (o kai kas ir taip parduotuvej gyvai net pigiau uz iherb kainuoja).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 16 sausio 2017 - 02:19
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 16, 03:04)
Gal kuri galit trumpai parasyt kas cia su tuo siuntimu vyksta? Bandau tema skaityt, bet neprisikasiau dar iki to, tik tiek suprantu, kad uzkele siuntimo kainas. Dabar paziurejau savo krepseli ir net JAV nera nemokamo siuntimo (siaip virs $20 perkant nemokamai siusdavo) unsure.gif Nu jei taip, is principo nepirksiu, nes dauguma produktu gyvai galiu nusipirkt.

Kazkokia nesamone - noriu eterini alieju nusipirkt, tai jei ji ir plauku kauke isidedu, siuntimas $3, jei vietoj kaukes plauku sampuna dedu, siuntimas $8  blink.gif Kazkoks zaidimas dabar deliotis krepseli... Nepatinka man taip, tikrai nepirksiu-parduotuvej keliais $ daugiau sumokesiu, bet vistiek pigiau nei siuntima pridejus (o kai kas ir taip parduotuvej gyvai net pigiau uz iherb kainuoja).

Pagal kažkokias naujas "dimensijas", sakė, skaičiuoja mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif Cirkas kažkoks, įdomu kiek ilgai temps su tokiais įkainiais..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2017 01 16, 03:27)
Pagal kažkokias naujas "dimensijas", sakė, skaičiuoja mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif Cirkas kažkoks, įdomu kiek ilgai temps su tokiais įkainiais..

Nu jo... Idomus jie, bet va paziurejau amazon ir keleta dalyku is wishlist dar pigiau radau, tai dar ir i nauja isejo tas iherb pakeitimas - kitur isleisiu $$$ tongue.gif

Bet vistiek gerai butu, jei atkeistu siuntimo salygas - patogu budavo tas nemokamas siuntimas kai tingisi/nepakeliui i parduotuve ir aisku dar ivairesnis pasirinkimas (pvz Method daugiau kvapu iherb turi nei artimos parduotuves).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 16 sausio 2017 - 03:07
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 15, 22:28)
Perkame smile.gif tik ilgiau reikia paieškoti, labiau planuoti pirkinius. Dabar žiūriu atsipalaidavus, kad ne taip viskas ir negerai. Kartais tas siuntimas gaunasi mažesnis nei anksčiau. Bet nėr labai patogu viskas. Vistik tikiuosi, kad laikina tai.

Jeigu man reikia konkreciu prekiu, o siuntimas 11 dol, tikrai nesiknisu po visas prekes, kad koki nereikalinga papilda isideti, kuris sumazins siuntimo kaina.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 16, 01:00)

O kokie čia lojalumo pinigai.

Kiekvieną kartą perkant nuo sumos grįžta 5 proc. kaip Loyalty Credit, kažkur apie 1 eur biggrin.gif , kuris automatiškai pasinaudoja darant kitą užsakymą.
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2017 01 16, 08:55)
Kiekvieną kartą perkant nuo sumos grįžta 5 proc. kaip Loyalty Credit, kažkur apie 1 eur biggrin.gif , kuris automatiškai pasinaudoja darant kitą užsakymą.

tai kad grįždavo apie 2,5 USD, o dabar ir tuos sumažino.
Žodžiu, pasišiko jie juodai prieš klientus. Toks vaizdas, kad nemokėjo pasiskaičiuoti kiek gali lepinti ir ėmė nuostolingai dirbti arba tiesiog į valdžią atėjo koks naujas nagas, drakonas ir ėmė viską parišinėti
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kam įdomu, tai pasidalinsiu ką naujo sužinojau iš iherb.
Parašiau dėl siuntimo kainų, paklausiau kodėl tokios nesąmoningos.
Tai va ką atrašė:
We apologize for the inconvenience this may have caused. Our Technical Team is currently working on fixing the shipping calculator and we are expecting to have it fixed within the next 24 hours. We appreciate your patience in this matter.
Tai tikėkimės, kad per 24 valandas susitvarkys tos siuntimo kainos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 16, 10:29)
tai kad grįždavo apie 2,5 USD, o dabar ir tuos sumažino.
Žodžiu, pasišiko jie juodai prieš klientus. Toks vaizdas, kad nemokėjo pasiskaičiuoti kiek gali lepinti ir ėmė nuostolingai dirbti arba tiesiog į valdžią atėjo koks naujas nagas, drakonas ir ėmė viską parišinėti

Ir dėl šito paklausiau, tai sakė, kad loyalty credit pasikeitė, kadangi daugelio produktų kainos sumažėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cataleya @ 2017 01 16, 10:31)

Tai tikėkimės, kad per 24 valandas susitvarkys tos siuntimo kainos smile.gif

Tikėkimės, nors aš kažkaip nebesitikiu, kad į pirkėjo naudą viskas susitvarkys (būtų smagu, jei mano pesimizmas neišsipildytų bigsmile.gif ). Teks kažkaip atsipratinti nuo iherb'o, jeigu siuntimo kainos liks beprotiškai didelės.
Atsakyti