Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 14, 20:50)
Ačiū 4u.gif
Man ringuvos kažkokių dėmių neišėmė. Tai galvoju gal tas tiks. Siuntimas tikrai brangus jo gaunasi. Bandysiu įsidėti į sąrašą. Gal kokią akciją pataikysiu, ar su siuntimu bus koks vėl nesusipratimas.  biggrin.gif

Ar kalbat apie Ringuvos su sepeteliu? Is mano dideles patirties su demem (2 vaikai biggrin.gif ) tai jei jau Ringuva su sepeteliu neiseme, arba Ringuvos muilas, tada neisims niekas.. Nors esu bandzius net baltus rubus su chloru ir verdanciu vandeniu valyti, cia pats drastiskiausias budas biggrin.gif O didziausias sh** tai man visokie vanish'ai, nieko nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 14 sausio 2017 - 21:33
Pastebejau, kad siuntimo kaina mazeja isidejus ecotools speteliu, nuo 6-8e iki 4,74 su sunkesnem prekem krepselyje.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 14, 16:28)
Man skambino, kai negavau lapelio ir mensi paste isgulejo. Sake visda skambina pries issiudami atgal. Gal ne visada telefono nr ant dezes atspausdina?

Matyt, nuo pašto priklauso, kai praėjusį kartą siuntiniai iš iherb pragulėjo pašte beveik mėnesį ir būtų išsiųsti atgal, klausiau, ar pakartotinį pranešimą neša, sakė, ne...

QUOTE(Monteverte @ 2017 01 14, 17:39)
Iš ebay jei perku gaunu, nes nurodytas telefonas.

Ant iherb siuntų irgi nurodytas. Pašto darbuotoja sako, turbūt tel nr nenurodytas, kad sms negavot, po to pati pamatė, kad nurodytas, tai nustebo. Centrinis paštas doh.gif

QUOTE(Agatka @ 2017 01 14, 17:57)
Man iš aliexpress siuntos ateina, ir pradejau gaut sms pries koki menesi, pusantro. Seniau lapukus nese. Patogu lb su tom sms.

Aišku, būtų daug patogiau, nei pranešimas... Tikiuosi, su laiku pereis prie to smile.gif
Atsakyti

Kokia brangi preke  :D 

http://mx.m.iherb.co...CFUyMGQod8NsE0Q

Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 01 14, 16:53)
Aš eilinį kartą pikta ant pašto, laukiau dviejų siuntinių, išsiųstų 12 19 ir 12 27, pagal trackingą abu nuo 12 29-30 pastrigę JAV ir dar apie sniego audras rašo biggrin.gif man pasirodė įtartina, pašto pranešimų, aišku, negavau, pašte paprašiau paieškoti, abi nuo 01 03 guli 👿 Sako, jei neatneša pranešimo, turi sms siųsti  blink.gif Ar esat gavusios sms iš pašto apie neregistruotą siuntą?

Vyras vakar gavo sms apie gauta siunta paste, uzsakinejo neregistruotu siuntimu preke is Kinijos. Irgi nustebau, matyt kazkokia naujove paste...
Atsakyti
QUOTE(vegasa @ 2017 01 14, 18:06)
ką patartumet pabandyti nuo įsisenejusio herpes viruso? Turiu Cordysepso ir Lysino.

Jau 5men. kamuojames :žaizdos pasibaige ( ant kūno) ,o vidinis niežejimas liko ir niekas jo neveikia,nei Prednizolonas nei kitokie medikamentai...
O gal kokį tepalą kas žinote nuo niežejimo ?

Tai kas kad jūs.išgersit tavegilio, zyrtec, claritino ar dar kokio antihistamininio vaisto, reik šalint priežastį t.y. įvaryt į kampą ta herpesą. .. prednizolonas yra hormonas jis.niezejimo nemazina, as duodu ji kai pasireiškia smarki alerginė reakcija tai jis viska numusa.
Mums kitas dalykas.. sunui labai dažnai kartojasi ant veiduko. I menesi karta..tepaliukai nlb veikia 5 dienas gert reikdavo aciclovira. Bet vistiek kartodavosi.. tada didinom doze.. kai atsisake soskes kazkaip stebuklingai sumazejo pasikartojimu skaicius. Dar turim kita vaista kuris imuniteta stimuliuoja priesintis herpes virusui. Bet kol kas neduodu..ieskau naturalesniu būdų. Bandėm transfer factoriu. Nesbuvo kam padejo labai nuo herpes..
Bet mes turim smarkia alergija pienui ir kiausiniui tai pasireiskė stipri reakcija alerginė.
Plius atopinis dermatitas odos barjerinė funkcija sutrikusi.. tai tas herpes matyt ir išlenda. Tai viltis dar kad iherbe ka rasiu. Planuoju pirkt moringa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 15 sausio 2017 - 00:14
Dabar šitas siunčia nemokamai, tik mažai ką duoda šalia įsidėti
Ecco Bella, Tinted Vitamin E Complex Lip Smoother, Rhubarb, .13 oz
Atsakyti
http://www.iherb.com...arb-13-oz/16175 su šituo krepšelyje tikrai siunčia nemokamai! Jam dar 20 proc nuolaidą taiko, sudėjus šalia vieną papildą išlieka nemokamas siuntimas. Kokia įdomi politika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 15 sausio 2017 - 09:13
QUOTE(aliaska7 @ 2017 01 15, 01:40)
Dabar šitas siunčia nemokamai, tik mažai ką duoda šalia įsidėti
Ecco Bella, Tinted Vitamin E Complex Lip Smoother, Rhubarb, .13 oz

Gal bandei ju ludazius? Senai jau gero ieskau. Ir su visomis Ecco-Bella lupu priemonem nemokama siuntima duoda, jei nelabai sunkus krepsis. O sita pigiausia ju preke http://www.iherb.com...pact-With-Well- duoda nuolaida siuntimui/
Atsakyti
/Mineral-Fusion irgi mazina siuntimo kaina, kuo brangesnis mineral fusion, tuo pigesnis siuntimas.
Matėt http://www.iherb.com/info/benefits kaip pakuojami musu siuntiniai
Atsakyti
Nemažai prekių duoda nemokamą siuntimą, bet tai KAIP jas atrast?
Aš dabar siunčiausi spanguolių ekstrakto didelį kiekį, tai nemokamas siuntimas buvo. Dar chlorelos įsimečiau iš trialsų.
Aj, greipfrutų sėklų ekstraktas irgi duoda nemokamą siuntimą.
Bet vistiek nesąmonė čia kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 01 15, 12:00)
Aš dabar siunčiausi spanguolių ekstrakto didelį kiekį, tai nemokamas siuntimas buvo. Dar chlorelos įsimečiau iš trialsų.

Gal galit pasidalinti, kurį konkrečiai spanguolių ekstraktą pirkot? 4u.gif
Atsakyti