QUOTE(FruitCocktail @ 2017 01 14, 15:53)
Ar esat gavusios sms iš pašto apie neregistruotą siuntą?
Iš ebay jei perku gaunu, nes nurodytas telefonas.
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 14, 16:43)
Ar kas nors yra iš jūsų gėręs šį
5 HTP papildą nuotaikai kelti? Ar 5 HTP apskritai. Būtų įdomu paskaityti patirtis.
Prie papildo apžvalgų rašoma, kad tinka žmonėms metantiems svorį, kad slopina apetitą saldumynams, dėl "nuotaikos ėdimo" ir panašiai. Bet man atsitinka visai priešingas dalykas. Jį išgėrusi pajuntu žvėrišką apetitą. Tarsi suprantu, kaip ištikro norėjau valgyti. Tada galiu suvalgyti dvigubai daugiau nei įprastai. Svorio ir nereikia mesti, reiktų, šiaip, priaugti, sveriu per truputį mažai.
Kokie žmonės esame skirtingi. Ir kaip skirtingai mūsų kūnai reaguoja į stresą. Vieni valgo, o kiti, tokie kaip aš, susivervinę negali valgyti dienomis.
50 mg, ne 100 mg gėrė mano pusseserė. Nieko blogo nesakė, sakė, kad gerai, ramiau jaučiasi, nes ji strese tuo metu sėdėjo.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 14, 16:28)
Kad visai nieko siuntimo kaina , ar jau vel pakeite? Issigandau, kad savo plauku dazu negalesiu atsisiusti
isidejau
plauku dazus ir
argano alieju - siuntimas 4.74 eur , panasiai, kaip ir anksciau. O jei du argano buteliukai be plauku dazu tik 1.90 .
Gal jūs turite kokį iherb angelą sargą?
Aš buvau išėmusi iš krepšio tuos tris papildus, dabar vėl sudėjau, tai vietoje 11 USD, siuntimas dabar 10 USD, ot paguoda
Viskas, dedu skersą matyt ant šios parduotuvės, jei iki pirmadienio nesusitvarkys.