Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Agatka @ 2017 01 14, 09:26)
Viskas, su knyga jau neber nemokamo pristatymo...

Užtat pasirinkus USA siunčia nemokamai visus siuntinius. Nori jie Europos gal atsikratyti, nelabai apsimoka gal jiems su tais mažais siuntinėliais terliotis, o po to dar pinigus už dingusius mokėti. Amerikonai tikrai ne už 22 pinigus perka.

Dar kas žino, ar galima gliciną pilti į karštą arbatą? Nedings jo savybės?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 14, 14:54)
Užtat pasirinkus USA siunčia nemokamai visus siuntinius. Nori jie Europos gal atsikratyti, nelabai apsimoka gal jiems su tais mažais siuntinėliais terliotis, o po to dar pinigus už dingusius mokėti. Amerikonai tikrai ne už 22 pinigus perka.

Dar kas žino, ar galima gliciną pilti į karštą arbatą? Nedings jo savybės?

Tikrai negalima. Jis veikia tik po liezuviu.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 14, 15:15)
Tikrai negalima. Jis veikia tik po liezuviu.

O tai kaip tas glicinas kapsulese? parasyta, kad isgerti reikia ant tuščio skrandžio
hmm.gif Tai tikrai po liezuviu visai nepateks, o arbata geriant, tai kontaktas su burnos gleivine bus, tik ar aukšta temperatūra nepakenks?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2017 01 14, 15:11)
I ka raso? Processing? Ar pinigus nurase nuo korteles?

jau išsiuntė DHL biggrin.gif
Atsakyti
Aš eilinį kartą pikta ant pašto, laukiau dviejų siuntinių, išsiųstų 12 19 ir 12 27, pagal trackingą abu nuo 12 29-30 pastrigę JAV ir dar apie sniego audras rašo biggrin.gif man pasirodė įtartina, pašto pranešimų, aišku, negavau, pašte paprašiau paieškoti, abi nuo 01 03 guli 👿 Sako, jei neatneša pranešimo, turi sms siųsti blink.gif Ar esat gavusios sms iš pašto apie neregistruotą siuntą?
Atsakyti
ką patartumet pabandyti nuo įsisenejusio herpes viruso? Turiu Cordysepso ir Lysino.

Jau 5men. kamuojames :žaizdos pasibaige ( ant kūno) ,o vidinis niežejimas liko ir niekas jo neveikia,nei Prednizolonas nei kitokie medikamentai...
O gal kokį tepalą kas žinote nuo niežejimo ?
Atsakyti
Kad visai nieko siuntimo kaina , ar jau vel pakeite? Issigandau, kad savo plauku dazu negalesiu atsisiusti blink.gif isidejau plauku dazus ir argano alieju - siuntimas 4.74 eur , panasiai, kaip ir anksciau. O jei du argano buteliukai be plauku dazu tik 1.90 .
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 01 14, 15:53)
Aš eilinį kartą pikta ant pašto, laukiau dviejų siuntinių, išsiųstų 12 19 ir 12 27, pagal trackingą abu nuo 12 29-30 pastrigę JAV ir dar apie sniego audras rašo biggrin.gif man pasirodė įtartina, pašto pranešimų, aišku, negavau, pašte paprašiau paieškoti, abi nuo 01 03 guli 👿 Sako, jei neatneša pranešimo, turi sms siųsti  blink.gif Ar esat gavusios sms iš pašto apie neregistruotą siuntą?

Man skambino, kai negavau lapelio ir mensi paste isgulejo. Sake visda skambina pries issiudami atgal. Gal ne visada telefono nr ant dezes atspausdina?
Atsakyti
Iherbas siulo kupona naujiems pirkejams 5% pirmam apsipirkimui papildomai irasius koda WELCOME5 minusuojama 5% nuo sumos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 14 sausio 2017 - 16:38
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 14, 15:28)
O tai kaip tas glicinas kapsulese? parasyta, kad isgerti reikia ant tuščio skrandžio
hmm.gif Tai tikrai po liezuviu visai nepateks, o arbata geriant, tai kontaktas su burnos  gleivine bus, tik ar aukšta temperatūra nepakenks?

Nezinau, kam apskritai kapsulese ji isleidzia.
http://sveikatosmena...0/glicinas.html
Atsakyti
Ar kas nors yra iš jūsų gėręs šį 5 HTP papildą nuotaikai kelti? Ar 5 HTP apskritai. Būtų įdomu paskaityti patirtis.
Prie papildo apžvalgų rašoma, kad tinka žmonėms metantiems svorį, kad slopina apetitą saldumynams, dėl "nuotaikos ėdimo" ir panašiai. Bet man atsitinka visai priešingas dalykas. Jį išgėrusi pajuntu žvėrišką apetitą. Tarsi suprantu, kaip ištikro norėjau valgyti. Tada galiu suvalgyti dvigubai daugiau nei įprastai. Svorio ir nereikia mesti, reiktų, šiaip, priaugti, sveriu per truputį mažai.
Kokie žmonės esame skirtingi. Ir kaip skirtingai mūsų kūnai reaguoja į stresą. Vieni valgo, o kiti, tokie kaip aš, susivervinę negali valgyti dienomis.
ką patartumet pabandyti nuo įsisenejusio herpes viruso? Turiu Cordysepso ir Lysino.

Jau 5men. kamuojames :žaizdos pasibaige ( ant kūno) ,o vidinis niežejimas liko ir niekas jo neveikia,nei Prednizolonas nei kitokie medikamentai...
O gal kokį tepalą kas žinote nuo niežejimo ?

Tinka lyzinas. Kordycepsas irgi pastiprintų organizmą. Mano vaikas turi tą herpes, pradėjus duoti gerąsias bakterijas http://www.iherb.com...hewables/63964? jam herpeso nebuvo apie 3 mėnesius. Ir nesirgo. Tiesa, odai sudirgus nuo didelio šalčio, kuris buvo, jis neseniai atsirado. Bet jau praėjo. O ką gydytoja sako? Mano manymu, reiktų tiesiog stiprinti organizmą, kad nesireikštų niekdarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 14 sausio 2017 - 16:52
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 01 14, 15:53)
Ar esat gavusios sms iš pašto apie neregistruotą siuntą?

Iš ebay jei perku gaunu, nes nurodytas telefonas.
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 14, 16:43)
Ar kas nors yra iš jūsų gėręs šį 5 HTP papildą nuotaikai kelti? Ar 5 HTP apskritai. Būtų įdomu paskaityti patirtis.
Prie papildo apžvalgų rašoma, kad tinka žmonėms metantiems svorį, kad slopina apetitą saldumynams, dėl "nuotaikos ėdimo" ir panašiai. Bet man atsitinka visai priešingas dalykas. Jį išgėrusi pajuntu žvėrišką apetitą. Tarsi suprantu, kaip ištikro norėjau valgyti. Tada galiu suvalgyti dvigubai daugiau nei įprastai. Svorio ir nereikia mesti, reiktų, šiaip, priaugti, sveriu per truputį mažai.
Kokie žmonės esame skirtingi. Ir kaip skirtingai mūsų kūnai reaguoja į stresą. Vieni valgo, o kiti, tokie kaip aš, susivervinę negali valgyti dienomis.

50 mg, ne 100 mg gėrė mano pusseserė. Nieko blogo nesakė, sakė, kad gerai, ramiau jaučiasi, nes ji strese tuo metu sėdėjo.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 14, 16:28)
Kad visai nieko siuntimo kaina , ar jau vel pakeite? Issigandau, kad savo plauku dazu negalesiu atsisiusti  blink.gif isidejau plauku dazus  ir argano alieju - siuntimas 4.74 eur , panasiai, kaip ir anksciau. O jei du argano buteliukai be plauku dazu tik 1.90 .

Gal jūs turite kokį iherb angelą sargą?
Aš buvau išėmusi iš krepšio tuos tris papildus, dabar vėl sudėjau, tai vietoje 11 USD, siuntimas dabar 10 USD, ot paguoda biggrin.gif
Viskas, dedu skersą matyt ant šios parduotuvės, jei iki pirmadienio nesusitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 14, 17:35)
Iš ebay jei perku gaunu, nes nurodytas telefonas.
Papildyta:

50 mg, ne 100 mg gėrė mano pusseserė. Nieko blogo nesakė, sakė, kad gerai, ramiau jaučiasi, nes ji strese tuo metu sėdėjo.

O kiek kartų dienoje ji gėrė? Aš geriu vieną kartą, ryte, pusę arba visą kapsulę. Man nuolatinis stresas, sąlyginai, sąlygotas praeityje įvykusio sukrėtimo. Taip aiškino gydytoja. Man irgi patinka, bet apetitas užpuola tai labai biggrin.gif Bet gal mano atveju tai kaip tik, teigiamas pokytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 14 sausio 2017 - 17:47