Nespėjau su knyga apsipirkt, vienas šampūnas $16 shippingą užmeta O nostalgijos apimta planavau grįžt iherbe pirkt dažniau. Matyt teks vitacoste per tarpininkes prekintis..
Nesuprantu nuoširdžiai kas pas juos dirba ir ką žmonės galvoja, jei jie nuoširdžiai tiki, kad žmonės užkibs ant tokių antkainių ir toliau nė nemąstydami pirks arba žais su knygom kažkokiom ar kitom smulkmėm, ar taikysis prie jų kiekvieno shippingo kaitaliojimo, kurių jie jau milijonus turėjo.. Kažkas arba nėr visai gerai ten pas juos, arba kažkas negali susitvarkyt su gobšumu Su ta pačia siuntų kompanija turėt tarkim sutartį ir staigiai šitaip įkainius pakeist, kad atitiktų kažkokias dimensijas.. Nu nereikia jau gal Gi nėra žmonės irgi tokie jau kvaili.
Tai ką, viskas? Jau man net tušinukas ir mini kremukas nebemažina kainos nė per čiučiut.
Už vos daugiau nei pusės kg siuntinį 11 USD???
Papildyta:
Vadovai ten visiški kiušiai. Ar jūs nors viena kažkada matėte ten normalią, amerikietišką pavardę tarp konsultantų? Jie gi papigiaiskus meksikonus samdo.
Aš ginkdie nenoriu meksikonų įžeisti, bet tiesiog matosi lygis, kad jie savų neįperka ar nenori įpirkti. Tai toks ir tas lygis jų vadinasi.
Už vos daugiau nei pusės kg siuntinį 11 USD???
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2017 01 14, 10:57)
Nespėjau su knyga apsipirkt, vienas šampūnas $16 shippingą užmeta O nostalgijos apimta planavau grįžt iherbe pirkt dažniau. Matyt teks vitacoste per tarpininkes prekintis..
Nesuprantu nuoširdžiai kas pas juos dirba ir ką žmonės galvoja, jei jie nuoširdžiai tiki, kad žmonės užkibs ant tokių antkainių ir toliau nė nemąstydami pirks arba žais su knygom kažkokiom ar kitom smulkmėm, ar taikysis prie jų kiekvieno shippingo kaitaliojimo, kurių jie jau milijonus turėjo.. Kažkas arba nėr visai gerai ten pas juos, arba kažkas negali susitvarkyt su gobšumu Su ta pačia siuntų kompanija turėt tarkim sutartį ir staigiai šitaip įkainius pakeist, kad atitiktų kažkokias dimensijas.. Nu nereikia jau gal Gi nėra žmonės irgi tokie jau kvaili.
Vadovai ten visiški kiušiai. Ar jūs nors viena kažkada matėte ten normalią, amerikietišką pavardę tarp konsultantų? Jie gi papigiaiskus meksikonus samdo.
Aš ginkdie nenoriu meksikonų įžeisti, bet tiesiog matosi lygis, kad jie savų neįperka ar nenori įpirkti. Tai toks ir tas lygis jų vadinasi.
Paziurejau, kaip su lb lengvom prekem, pvz ecotools makiazo sepeteliai, susidejus tris keturis, siuntimas 1,91. Seniau budavo minimum 3,35. As galvoju gal jie skirtingose lokacijose sandelius turi, is vienur pigiau. Nzn... o kokius sampunus tai reiks imt po 5 dolcus 4vnt, su drauge per puse, ir per dhl...
Siandien paemiau du buteliukus Colostrum po 10,48eur. Siuntimas pastu gavosi 0.95eur. Isidejus kad ir ta pati tusinuka, siuntimas sokteli iki 1.95eur., tad pirkau tik grynai tuos du buteliukus uz 21eur.
Analogska siuntimo kaina (0.95eur) rode isidejus du buteliukus laktobacilu
Beje vakar dariau viena uzsakyma su knyga, kita be jos. Tai ta kur be knygos jau issiunte, o su knyga dar procesina
Analogska siuntimo kaina (0.95eur) rode isidejus du buteliukus laktobacilu
Beje vakar dariau viena uzsakyma su knyga, kita be jos. Tai ta kur be knygos jau issiunte, o su knyga dar procesina
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 14, 12:26)
Man dar to antro krepšelio neišsiuntė. Nu kažkokie stabdžiai. Ar visoms ketvirtadienio siuntiniai išsiųsti?
Man vakaryski issiunte.
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 14, 12:01)
Na aš taip gal nepulčiau sakyt, man žmogaus tautybė tikrai nenurodo jo darbo kokybės, o aklai stereotipais vadovautis ir nenoriu. Bet jų idėjos jau kurį laiką atrodo tokios... labai jau shady, to say the least. Beje, tuos "meksikonus" aš mačiau tik maždaug tarp aptarnaujančio personalo, kuris nieko nesprendžia ir nedaro, jei norit tikėt visokiom rasinėm konspiracijom, tai jau sakyčiau, kad pasieškojus tarp pačio iherbo vadovų greičiau jau rastumėt kokius middle aged baltaodžius vyrus, kurie labai myli pinigus
Mano vakarykštį siuntinį su $1 siuntimu išsiuntė iškart už kelių valandų po pirkimo.
Beprotystė man tie dalykai su siuntimų kainom Nors va, tokį krepšelį susidėjau, galvojau, pažiūrėsiu ant juoko, kokios kosminės sumos paprašys, o pasirodo, siuntimas nemokamas su šia kombinacija. Tai skubu sakytis, kol neatšaukė krepšelis Man atrodo, šitas greipfruktų ekstraktas pigina reikalą Man jo kaip tik reikėjo, tai džiugu bent tiek.
Atnese siandien sausio 4 dienos siuntinuka, o gruodzio 30 dar nera
Aš vakar su knyga labai gerą krepšelį užsakiuau, bet neišsiuntė dar, gal visgi išsiųs jei užsakyta. Ar canselino kam nors patys?
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 14, 14:53)
Aš vakar su knyga labai gerą krepšelį užsakiuau, bet neišsiuntė dar, gal visgi išsiųs jei užsakyta. Ar canselino kam nors patys?
I ka raso? Processing? Ar pinigus nurase nuo korteles?