QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 30, 12:04)
Kaip vertinate šią firmą?
https://www.iherb.co...0-Tablets/53580
Neišsirenku chlorellos....
Nėra info apie ingrediento kilmės šalį. Dažnai pasitaiko, kad žmonės patys klausia galimtojo ar tiekėjo ir tada gauna info ir paviešina atsiliepimuose. Vienos firmos, tik jau nepamanu kurios, tai kilmės šalis China buvo.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 30, 13:37)
Aš manau kad pradžioje reikia išvalyti organizmą o paskui stiprinti.
Aš konkrečiai noriu vyrui parsiųsti. Jam sutrikusi medžiagų apykaita, organizmas nepasisavina maisto medžiagų. Sąnariai traška, svoris krenta, atrodo kad badu marinamas. Kiek kur tyrėsi nieko neranda, jokių alternatyvų vaistams mūsų gydytojai pasiūlyti neturi. Nemanau kad ir chlorella padarys stebuklus, bet gal kažkiek pravalys organizmą nuo toksinų, nes nepasisavinant maistingųjų medžiagų organizmas jas verčia toksinais ir nusodina į, pvz, sąnarius.
galite dar paimti žarnynui kompleksiuką, vėliau kepenims su sylimarinu, taip pat gliutamino. O galiausiai galėsite prie tribulus terrestris prieiti. Jei rimtų ligų nėra, atsigaus
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 30, 13:53)
O jums nėra skirtumo kas tą prekę gamina?
Būtent Now nepatinka man todėl, kad neįsivaizduoju kaip galima tiek tūkstančių įvairių papildų pagaminti kokybiškai ir pigiai. Man tai tas pats kaip Maxima, reikia - yra. Ko tik nori ir nebrangiai. Tam kad pagaminti gerą produktą turi būti daug laboratorinių tyrimų, daug gilinamasi į konkrečią sritį, o ne konvejerio principu ir muilai ir dantų pastos ir keli tūkstančiai rūšių papildų ir dar kas tik nori.
Spirulina perku iš iherb tik vienos firmos
https://www.iherb.com/c/Nutrex-Hawaii
Kiekvienas turbūt renkamės pagal save, pagal savo principą
Pritariu jums, aš konvejerio irgi labai nemėgstu, bet pvz. Now katės nagas išties labai efektyvus. Taip pat žinau apie Now melatonino atsitiktinio buteliuko laboratorinį tyrimą, tai laboratoriškai patvirtinta, kad kiek ir ko teigiama - tas ir yra.
Na bet tik tiek tos info, neagituoju pirkti tikrai.