Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Kokią kainą šiuo metu rodo jums http://www.iherb.com...Softgels/10930? šio Q ir Bioperino? Man prieš kiek laiko dar rodė su nuolaida, dabar jau nebe. Paskui vėl su. Vėl nebe. Su juo siuntimas vakar naktį buvo nemokamai, bandau krautis krepšelį vėl, bet negi iki tiek risiuosi, kad pirksiu knygą, o paskui sukūrensiu židinyje. Bioperiną su Q padovanočiau vyresniam žmogui, kuris padėkotų. unsure.gif Negaliu sau morališkai leisti pirkti visai nereikalingų daiktų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 13 sausio 2017 - 17:35
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 13, 18:34)
Kokią kainą šiuo metu rodo jums http://www.iherb.com...Softgels/10930? šio Q ir Bioperino? Man prieš kiek laiko dar rodė su nuolaida, dabar jau nebe. Paskui vėl su. Vėl nebe. Su juo siuntimas vakar naktį buvo nemokamai, bandau krautis krepšelį vėl, bet negi iki tiek risiuosi, kad pirksiu knygą, o paskui sukūrensiu židinyje. Bioperiną su Q padovanočiau vyresniam žmogui, kuris padėkotų. unsure.gif Negaliu sau morališkai leisti pirkti visai nereikalingų daiktų...

Man rodo 14,22 eur. Ir siuntimas nemokamas.

Šitam yra akcija/Natural-Factors-Coenzyme-Q10 Ir siuntimas su juo 0.00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 13 sausio 2017 - 18:02
Ideja su knyga ideali krepselis su 0 eur siuntimu , per DHL Express, tik kur mes tas knygas desime biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 13 sausio 2017 - 18:06
Krepšelių su knygom nesisiunčiu. Mokėti kad ir po 3,8 eur už knygą, man neapsimoka. Nebent be jos siuntimas būtų labai brangus. Bet aš sunkių prekių nesisiunčiu. Nes tikrai, kur tas knygas dėti.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 13, 19:41)
Krepšelių su knygom nesisiunčiu. Mokėti kad ir po 3,8 eur už knygą, man neapsimoka. Nebent be jos siuntimas būtų labai brangus. Bet aš sunkių prekių nesisiunčiu.  Nes tikrai, kur tas knygas  dėti.

Na man ir su lengvom prekem, kuriu noreciau, siuntimas virs 5e per global. Tai kodel nepaemus knygos apie sveika mityba, sutaupyti ir jau kita savaite gauti siuntini per DHL? Ir man visai neprosal pasitobulinti anglu kalbos zodyna mitybos srity smile.gif

Kas perkat ir nerasot jokio kodo rewardsam, galit irasyt AGA4491
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 13 sausio 2017 - 19:14
aciu JUms biggrin.gif
Jau seniai laukiu kokiu akciju vaikiskiems dantu sepetukams, sulaukiau pigiau, tai siuntimas 10eur pasidare biggrin.gif su knyga nemokamas, tai nors šepetėlių užsipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai sėdžiu apšalusi nuo iherb bezabrazijos, nes pas mane įdėti trys reikalingi papildai žmonėms, kuriems siunčiu (lengvi) ir už juos siuntimas 11 USD, kai buvo 4 su kapeikom, o įdėjus du šūdukus, siuntimas 9 USD. Ot tai paguoda blink.gif Ir nesidaro pas mane jokie 3 ar 2 doleriai.
O knygų kažkokių dėtis negaliu, per brangu jau gausi, muitinei klius ir tai absoliuti nesąmonė būtų.
Žodžiu, labai tikiuosi, kad ši nesąmonė baigsis bent jau pirmadienį (vėliausiai), nes labai supykau dėl tokių nesąmonių iš tokios regis padorios parduotuvės (laikiau ja padoria ir patikima, kaip matau - veltui). Senai jau man kas taip grubiai užkliuvęs buvo ax.gif Geriau tegu nebando mano pykčio, o tai raitysis konsultantai pirmadienį biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Mano sunkesniu pirkiniu Krepsiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 13 sausio 2017 - 19:21
Aš irgi nesupratau. Krepšyje 2 prekes sudėjau, global siuntimas 15 eur!!! O dhl 14eur. Kas čia per nesąmonės...
Atsakyti
Užtat koks pasipiktinimas, drąskymasis ir riksmas Iherb puslapyje facebooke biggrin.gif biggrin.gif
What did you do, Iherb. Good bye, Iherb biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 13, 20:27)
Užtat koks pasipiktinimas, drąskymasis ir riksmas Iherb puslapyje facebooke biggrin.gif  biggrin.gif
What did you do, Iherb. Good bye, Iherb  biggrin.gif

Na as pagaliau pigiau isigijau sunkiu prekiu, kurias marinavau wish liste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2017 01 13, 19:30)
Na as pagaliau pigiau isigijau sunkiu prekiu, kurias marinavau wish liste biggrin.gif

Panašu, kad dauguma tikrai nesupranta kaip pasidaryti nemokamą siuntimą. Ir tikrai, kas galėtų suprasti.
Atsakyti