Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ivetacom @ 2017 05 29, 10:48)
Jei oda pazeista dermatito, geriausiai nenaudoti jokiu muilu, net ir svelniu iherbiniu. Po plovimo paprastu vandenuku butinai tepti emolientais, bet, greiciausiai, visa tai gerai jums zinoma, o is vidaus susitvarko ir nelenda jokie dermatitai atsisakius visiskai kvieciu.

Nebutinai kvieciai kalti. Nuo daug ko gali alergizuoti organizma.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 05 29, 11:09)
<p>Sakykit, o siunčiantis iš uk iherbo irgi apmuitina, jei suma didesnė?</p><p>Iš čia pvz:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://uk.iherb.com/'>https://uk.iherb.com/</a></p>

Siunčia tik iš Amerikos, čia nusistatėt į kurią šalį siųsite, nes skirtingi siuntimo būdai ir įkainiai į skirtingas šalis.
Atsakyti
Ar kas bande užsakyti daugiau nei už 22 Eur su tuo DPD All inclusive? kažkaip nedrasu man ax.gif
Atsakyti

Siunčia tik iš Amerikos, čia nusistatėt į kurią šalį siųsite, nes skirtingi siuntimo būdai ir įkainiai į skirtingas šalis.

Tai pavarys man dabar muito, nes siunta per 50£ (~60 €), gavau is DHL laiska, kad ar sutinku, kad jie išmuitinimą darytų. Man atrodo, brangiau per juos. Ar naudojotės ju išmuitinimo paslaugomis kas nors?

Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 05 29, 11:28)
Ar kas bande užsakyti daugiau nei už 22 Eur su tuo DPD All inclusive? kažkaip nedrasu man  ax.gif

Jau kelias savaites, jei ne daugiau daug kas jau rase, kad uzsakinejo siuo siuntimu uz dideles sumas, ir viskas tvarkoje.
Atsakyti

Jau kelias savaites, jei ne daugiau daug kas jau rase, kad uzsakinejo siuo siuntimu uz dideles sumas, ir viskas tvarkoje.

Ar teisingai suprantu, kad užsakant per DPD all inclusive, galima pirkt nepaisant 22€ limito? Neapmokestina muitinė?

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 05 29, 12:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="^Vakarė^" data-cid="71650127" data-time="1496047530"><div><p>Jau kelias savaites, jei ne daugiau daug kas jau rase, kad uzsakinejo siuo siuntimu uz dideles sumas, ir viskas tvarkoje.</p></div></blockquote><p></p><p>Ar teisingai suprantu, kad užsakant per DPD all inclusive, galima pirkt nepaisant 22€ limito? Neapmokestina muitinė?</p>

Jei tikėti čia rašiusiomis, tai ant dėžutės nieko nerašo. Tai kol nepatikrina, tai ir neapmokestina.
Kažkas čia esat missha bb kremų mylėtoja, tai beveik per pus pigiau yra ebay ir dažnas siunčia už dyką:
http://www.ebay.co.u...0...=Balm&rt=nc
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 29, 11:10)
Nebutinai kvieciai kalti. Nuo daug ko gali alergizuoti organizma.

Taip, nebutinai tik jie, bet ju atsisakius odos bukle labai pagereja.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 05 29, 14:10)
Taip, nebutinai tik jie, bet ju atsisakius odos bukle labai pagereja.

Bandau vyrą prikalbinti kad pabandytų atsisakyti grūdų ir miltinių keliems mėnesiams, gal pastebėtumėm kokius pokyčius. Bet mėsos ir pieno produktų beveik nevalgo. Jei dar ir grūdinių, tai belieka vaisiai ir daržovės. Nebežinau ką su juo daryti.... Atrodo kaip laikomas konclagery....
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 29, 14:30)
Bandau vyrą prikalbinti kad pabandytų atsisakyti grūdų ir miltinių keliems mėnesiams, gal pastebėtumėm kokius pokyčius. Bet mėsos ir pieno produktų beveik nevalgo. Jei dar ir grūdinių, tai belieka vaisiai ir daržovės. Nebežinau ką su juo daryti.... Atrodo kaip laikomas konclagery....

man irgi labai sunku. tokia skani duona su daigintais kvieciais, mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 05 29, 12:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="^Vakarė^" data-cid="71650127" data-time="1496047530"><div><p>Jau kelias savaites, jei ne daugiau daug kas jau rase, kad uzsakinejo siuo siuntimu uz dideles sumas, ir viskas tvarkoje.</p></div></blockquote><p></p><p>Ar teisingai suprantu, kad užsakant per DPD all inclusive, galima pirkt nepaisant 22€ limito? Neapmokestina muitinė?</p>

Per DPD all Inclusive mokesčius paskaičiuoja ir juos matote kai darote užsakymą. Aš kai pirkau tuo būdų, man daugiau nieko nereikėjo mokėti. Kiek sumokėjau užsakant prekes, tiek ir buvo.

Kai kurioms rūšims eterinio aliejaus Now Foods https://www.iherb.co...-Essential-Oils taikoma nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 29 gegužės 2017 - 14:26
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 29, 12:50)
Jei tikėti čia rašiusiomis, tai ant dėžutės nieko nerašo. Tai kol nepatikrina, tai ir neapmokestina.

O siunciant per dhl raso, kas dezej? Klausiau, bet niekas neatsake biggrin.gif
Atsakyti