Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Moote @ 2017 05 28, 14:37)
Kuris is situ geras bus? Delioju užsakyma.  4u.gif

Aš esu įsimetus į krepšą juodąjį https://iherb.co/SNxnUzT ir
su sviestmedžio sviestu https://iherb.co/ax7MMjc biggrin.gif

QUOTE(Apvalute @ 2017 05 28, 16:46)
su 22.57 eur subtotal greičiausiai jau nepraeisiu... ? verysad.gif

Kokia dabar galutinė suma?

Jei siųsit ne per DPD All inclusive, tai nepraslysit, nebent įvyktų stebuklas biggrin.gif Saugi suma iki 22 eur.
Atsakyti
QUOTE(Geltona Saulėgrąža @ 2017 05 28, 17:48)
Ačiū Mama2009  4u.gif

Susidėjau krepšelį ir galvoju. Sakei kad vakare jį gerti. O aš vakare nevalgau. Tai ar tiks jis man?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona Saulėgrąža: 28 gegužės 2017 - 21:11
QUOTE(Geltona Saulėgrąža @ 2017 05 28, 23:09)
Susidėjau krepšelį ir galvoju. Sakei kad vakare jį gerti. O aš vakare nevalgau. Tai ar tiks jis man?

Visas kalcis geriasi vakare, ne tik sis. Gal tiks ir po vakarienes. Nzn. su tokia dilema nebuvau susidurusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 05 28, 19:57)

Jei siųsit ne per DPD All inclusive, tai nepraslysit, nebent įvyktų stebuklas  biggrin.gif  Saugi suma iki 22 eur.

Ačiū labai už atsakymą smile.gif Jau senokai siunčiausi, dabar vėl grįžtu biggrin.gif Manija.
Atsakyti
QUOTE(Geltona Saulėgrąža @ 2017 05 28, 22:09)

Geriausiai isisavina 17-20val. Po paskutinio savo valgymo ir isgerkite.
Atsakyti
Kurios firmos chlorella geresnė?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 05 28, 13:57)
Kadangi šios akcijos akivaizdžiai nesimato Iherbo puslapyje, dalinuosi:
Muilams Out of Africa su sviestmedžių aliejumi skirtingų kvapų (7 vnt.) akcija -30% smile.gif  4u.gif

kur jus tiek to muilo dedat? vis perkat ir perkat (neturiu omeny butent jusu, jurgitakar). man gabalelio muilo keliems menesiams uztenka. gal net ilgiau. butent as, ranku su muilu galima sakyt isvis nebeplaunu. dermatito pazeista oda net skauda nuplovus bet kokiu muilu. ar cia tie visi muilai, kur galva galima plauti?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 05 29, 10:15)
kur jus tiek to muilo dedat? vis perkat ir perkat (neturiu omeny butent jusu, jurgitakar). man gabalelio muilo keliems menesiams uztenka. gal net ilgiau. butent as, ranku su muilu galima sakyt isvis nebeplaunu. dermatito pazeista oda net skauda nuplovus bet kokiu muilu. ar cia tie visi muilai, kur galva galima plauti?

Buna juk specialus skysti muilai problematiskai odai. Nieko nesate atradusi? Vien tik su vandeniu ir teplaunate?
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 29, 10:32)
Buna juk specialus skysti muilai problematiskai odai. Nieko nesate atradusi? Vien tik su vandeniu ir teplaunate?

kai buna paumejimas tai beveik net neslapinu ranku. net galva plaunu su pirstinem, kad muilu nepakliutu. kai jau geriau, kartais su biodermos duso zele skirta atopinio dermatito pazeistai odai nusiplaunu. siaip tai nieko gero neradau. gal tie iherbiniai muilai stebuklingi? gal kas turit dermatito pazeista oda ir pakomentuotumet?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 05 29, 10:39)
kai buna paumejimas tai beveik net neslapinu ranku. net galva plaunu su pirstinem, kad muilu nepakliutu. kai jau geriau, kartais su biodermos duso zele skirta atopinio dermatito pazeistai odai nusiplaunu. siaip tai nieko gero neradau. gal tie iherbiniai muilai stebuklingi?  gal kas turit dermatito pazeista oda ir pakomentuotumet?

Jei oda pazeista dermatito, geriausiai nenaudoti jokiu muilu, net ir svelniu iherbiniu. Po plovimo paprastu vandenuku butinai tepti emolientais, bet, greiciausiai, visa tai gerai jums zinoma, o is vidaus susitvarko ir nelenda jokie dermatitai atsisakius visiskai kvieciu.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 05 29, 10:48)
Jei oda pazeista dermatito, geriausiai nenaudoti jokiu muilu, net ir svelniu iherbiniu. Po plovimo paprastu vandenuku butinai tepti emolientais, bet, greiciausiai, visa tai gerai jums zinoma, o is vidaus susitvarko ir nelenda jokie dermatitai atsisakius visiskai kvieciu.

sita zinau, todel ir sakau, kad muilas man beveik nereikalingas. o anksciau tik grizus is kazkur, pries valgi, po tualeto ir t.t. taip inirtingai plaudavau rankas su muilu... dabar net neslapinu ju. ir galva plaunu su vinilinem pirstinem. emolentu, kremu rankom irgi pilna, bet man geriausias bepantenas. del kvieciu, nebandziau atsisakyti. labai sunku, nes megztu duona. reikia kada susikaupti ir nebevalgyti. paziureciau, gal ir butu geriau.
Atsakyti

Sakykit, o siunčiantis iš uk iherbo irgi apmuitina, jei suma didesnė?

Iš čia pvz:

https://uk.iherb.com/

Atsakyti