Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Mere @ 2017 05 25, 17:30)
sveikos  4u.gif
ruošiuosi pirkti pirmą kartą, kaip reikia pasinaudoti nemokamu siuntimu?  4u.gif  ax.gif

Siuntimą mažina prekės iš SHIPPING SAVER sąrašo. Įsidėjus bent vieną prekę iš to sąrašo, galima susimažinti siuntimo kainą arba visai nemokamą siuntimą pasidaryti.
Taip pat jeigu brangesnės prekės, sunkesnės arba norite didesnį krepšelį iš karto užsisakyti, tai geras variantas dabar yra DPD- All Inclusive siuntimas. Apie jį jau rašiau biški anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 25, 16:38)
Siuntimą mažina prekės iš SHIPPING SAVER sąrašo.  Įsidėjus bent vieną prekę iš to sąrašo, galima susimažinti siuntimo kainą arba visai nemokamą siuntimą pasidaryti.
  Taip pat jeigu brangesnės prekės, sunkesnės arba norite didesnį krepšelį iš karto užsisakyti, tai geras variantas dabar yra DPD- All Inclusive siuntimas. Apie jį jau rašiau biški anksčiau.

Ačiū.
Pabandžiau susidėti dar vieną krepšelį. Kai kas iš to sarašo, tai už siuntima tik 1.1 sumokejau. Kol kas patenkinta siuntimu.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 25, 08:00)
Aš jau kelinti metai tik Bens 100 perku, tik šitas padeda, eina uodai ratais, bet nekanda, o nuo visokių aliejukų tai tik juokiasi. Aišku ten natūralumo jokio nerasi, bet galima ant rūbų papurkšti. O jei įkando, tai svogūno laiško vidinę dalį užklijuoju ir praeina niežulys.

O koks jo kvapas? Nesmirdi?

Imunitetą geriausiai stiprina reguliarus grūdinimasis.
Atsakyti
Sulaukiau dviejų siuntinukų https://iherb.co/gd2mPhk ir https://iherb.co/5h2Kim6j.
Paskutiniai, pirkti Global Mail siuntimu. Siuntimas nekainavo nieko. Labai patiko kremas nuo saulės kūnui - puikiai tepasi, greit susigeria, nepalieka baltų dėmių, kaip ir tikėjausi, nes turiu tokį pat veidui. Priemonės nuo uodų dar neišbandžiau, parašysiu atsiliepimą kai panaudosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 05 25, 18:56)
O koks jo kvapas? Nesmirdi?

Man tai kažkuo kvepia silpnai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 25, 15:18)
Šiltnamy irgi trukdo, bet ką jau darysi... ir medžiuose amarų fermas įsirengia blink.gif . Girdėjau, kai kas degutu kamienus tepa, kad apsaugot nuo amarų, kurias skruzdės ten užveisia.

Ant medelių kamienų klijuoju Bros firmos dvipusę lipnią juostą. Ten tokie lipnūs klijai ant jos, tai tos skruzdės apsisuka ir nebelipa. Kurios išdrįsta, prilimpa. Tik reik žiūrėt, kad abi pusės lipnios būtų, nes buvau nusipirkus kur limpa tik viršutinė pusė, tai nepasiteisino, prasispraudžia pro apačią jos.

QUOTE(JMD @ 2017 05 25, 15:25)
iš namų skruzdes išgarbinau su fairy'iu. garbes žodis. papyliau ties takais ir ameno. isnyko. bet vat turiu kanadietiska kleva, tai brudai lipa ir naikina grazius bordinius lapus.

O skiedėt ar gryną pylėt?
Atsakyti

Ne i iherb tema bet as medzius gelbeju specialia lipnia medziu juosta (pirkau senukuose). Reikia apklijuoti kamiena ir tada jos negali uzlipti iki lapu.
Atsakyti
Skruzdės namie neišnyks tol, kol motinėlė bus gyva kaip rašė kažkuri. Pas mane ėjo skersai visą namą takelis jų. Niekaip negalėjau suprasti IŠ KUR jos lipa. O pasirodo per vieną plintuso kampuką įlenda ir paskui plintusų vidum pizi pizi ir žygiuoja. Išlenda, kai reik pereit į kitą "kelio" pusę ir vėl plintusiukais. Nepadėjo NIEKAS, kol nenusipirkau tokios kaip saldainių dėžutės. Ten kelios angos yra, įlenda ir pakabinusios to nuodingo medaus neša į šeimą. Išnyko su visam per kokias 3dienas biggrin.gif kainavo berods 2€. Ar 3€.. svarbu atrasti takelį ir ten padėti tų tručų.

Rekomenduokit alaviją? Noriu turėt veidui drėkint ir kūnui vasarą visai šeimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katiniena: 25 gegužės 2017 - 22:36
[/quote]

Sis https://iherb.co/4zLG317v alavijas visai seimai. Arba sis https://iherb.co/4ucoDx49
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 25 gegužės 2017 - 23:04
QUOTE(Katiniena @ 2017 05 26, 00:15)
Skruzdės namie neišnyks tol, kol motinėlė bus gyva kaip rašė kažkuri. Pas mane ėjo skersai visą namą takelis jų. Niekaip negalėjau suprasti IŠ KUR jos lipa. O pasirodo per vieną plintuso kampuką įlenda ir paskui plintusų vidum pizi pizi ir žygiuoja. Išlenda, kai reik pereit į kitą "kelio" pusę ir vėl plintusiukais. Nepadėjo NIEKAS, kol nenusipirkau tokios kaip saldainių dėžutės. Ten kelios angos yra, įlenda ir pakabinusios to nuodingo medaus neša į šeimą. Išnyko su visam per kokias 3dienas biggrin.gif kainavo berods 2€. Ar 3€.. svarbu atrasti takelį ir ten padėti tų tručų.

Ačiū. O kur tų namelių pirkot? Prisimenu studentiškais laikais bendrabuty tarakonams tokius namelius statydavom, bet jie apvalūs būdavo, ne kaip saldainių dėžutė.
Ačiū už idėjas ir dėl medelių apsaugos, važiuosiu į Senukus priemonėm nuo skruzdžių apsišarvuoti.
Dar pas mane kurklių yra, visus ridikėlius apgraužė parazitai, gal patikimų priemonių ir šiems brudams išnaikinti žinot? Kas keisčiausia ir kurmių pilna, nors sako, kad ten kur kurmių yra, kurklių nėr, pas mane visi draugiškai gyvena ir dar skruzdes kompanijon priima.
Aš tai naudoju šį alaviją, nežinau gal ir geresnių yra, bet kažkada per akciją nusipirkau, visai patiko, kitų nebandau. Pvz. saulėj truputi per daug pasikaitinus, nuramina odą šiek tiek. Dabar jam dar ir 15 proc nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 05 25, 20:28)
O skiedėt ar gryną pylėt?

Bandžiau aš su fairy naikint, maniškių neįveikė ax.gif , tepiau aplink plintusus, paskui grindis ploviau ax.gif
Atsakyti
Mano šiandieninis krepšelis https://www.iherb.co...09519_APX-70098.
Su kodu ENJOY10 dar pritaikė nuolaidą. Saldainiukai su vit. C kartojami, labai patiko mano dvyniams, įsimečiau į krepšelį nes tilpau į sumą be mokesčių. Astaxanthinui nors ir skelbia nuolaidą, bet pamėginus dėt į krepšelį ne visiems brandams duoda, būtent Solgar nuolaidos netaikė, kaip ir dar keliems - Life Extension, Dr. Mercola, Source Naturals. Kepenims papildą jau buvau pirkus su nuolaida kaip dienos prekę, šis draugei. Keista, kad davė pirkt su nuolaida antrą kartą, nes Sambuko sirupo antrąkart su nuolaida nedavė pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 05 25, 20:09)
Sulaukiau dviejų siuntinukų https://iherb.co/gd2mPhk ir https://iherb.co/5h2Kim6j.                               
Paskutiniai, pirkti Global Mail siuntimu. Siuntimas nekainavo nieko. Labai patiko kremas nuo saulės kūnui - puikiai tepasi, greit susigeria, nepalieka baltų dėmių, kaip ir tikėjausi, nes turiu tokį pat veidui. Priemonės nuo uodų dar neišbandžiau, parašysiu atsiliepimą kai panaudosiu.  biggrin.gif

jūsų krepšiukai viršija 22 e, ar neapmokestina, netikrina muitinė? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 25, 17:38)
Siuntimą mažina prekės iš SHIPPING SAVER sąrašo.  Įsidėjus bent vieną prekę iš to sąrašo, galima susimažinti siuntimo kainą arba visai nemokamą siuntimą pasidaryti.

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kai siunti per DPD muitinė netikrina, ar visaip gali pasitaikyt? ax.gif 4u.gif
Atsakyti