QUOTE(Katiniena @ 2017 05 26, 00:15)
Skruzdės namie neišnyks tol, kol motinėlė bus gyva kaip rašė kažkuri. Pas mane ėjo skersai visą namą takelis jų. Niekaip negalėjau suprasti IŠ KUR jos lipa. O pasirodo per vieną plintuso kampuką įlenda ir paskui plintusų vidum pizi pizi ir žygiuoja. Išlenda, kai reik pereit į kitą "kelio" pusę ir vėl plintusiukais. Nepadėjo NIEKAS, kol nenusipirkau tokios kaip saldainių dėžutės. Ten kelios angos yra, įlenda ir pakabinusios to nuodingo medaus neša į šeimą. Išnyko su visam per kokias 3dienas

kainavo berods 2. Ar 3.. svarbu atrasti takelį ir ten padėti tų tručų.
Rekomenduokit alaviją? Noriu turėt veidui drėkint ir kūnui vasarą visai šeimai.
Ačiū. O kur tų namelių pirkot? Prisimenu studentiškais laikais bendrabuty tarakonams tokius namelius statydavom, bet jie apvalūs būdavo, ne kaip saldainių dėžutė.
Ačiū už idėjas ir dėl medelių apsaugos, važiuosiu į Senukus priemonėm nuo skruzdžių apsišarvuoti.
Dar pas mane kurklių yra, visus ridikėlius apgraužė parazitai, gal patikimų priemonių ir šiems brudams išnaikinti žinot? Kas keisčiausia ir kurmių pilna, nors sako, kad ten kur kurmių yra, kurklių nėr, pas mane visi draugiškai gyvena ir dar skruzdes kompanijon priima.
Aš tai naudoju
šį alaviją, nežinau gal ir geresnių yra, bet kažkada per akciją nusipirkau, visai patiko, kitų nebandau. Pvz. saulėj truputi per daug pasikaitinus, nuramina odą šiek tiek. Dabar jam dar ir 15 proc nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 05 25, 20:28)
O skiedėt ar gryną pylėt?
Bandžiau aš su fairy naikint, maniškių neįveikė

, tepiau aplink plintusus, paskui grindis ploviau