Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Maja Di @ 2017 05 24, 22:03)
Įeikit į order history ir canselinkit mirksiukas.gif . Jei dar neišsiųsta, aišku.

Aciu Jums,pavyko atsaukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 05 24, 19:15)
Jau matosi naujos savaitės akcijos,
Iki 20 val. jungiame dviejų savaičių nuolaidas!

Senom akcijom jau apsiprekinom, o naujom dar laiko yra visa savaitė. Nėra kur skubėti biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduokit vaikams kazka nuo uodu ir po ikandimu. 4u.gif
Atsakyti

Iki pirmadienio su kodu 10% nuolaida visam krepseliui ENJOY10
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 05 25, 08:33)

Man bendradarbe rekomendavo Lietuvoj parduodama Ben's 100 nuo uodu ir erkiu. Sake tikrai labai efektyvus, jie gyvena prie ezero. Ar kas turite toki?
O po ikandimo, prapjaunu alavijo lapa, ir su jo geliu patepu. Visada turiu saldytuve sito gerio, nes daug kam naudoju. Ji reikia palaikyti kelias savaites saldytuve nuskynus, tada jis veikia efektyviausiai.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 05 25, 08:33)

Nuo uodu citronella https://www.iherb.co...-fl-oz-30-ml/92, po ikandimo levandu, arbatmedzio eteiniai aliejai, visi iherbiniai tepaliukai ir kremukai sviestmedzio pagrindu su eteriniais aliejais, arba paprastos petrazoles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 25, 08:52)
Man bendradarbe rekomendavo Lietuvoj parduodama Ben's 100 nuo uodu ir erkiu. Sake tikrai labai efektyvus, jie gyvena prie ezero. Ar kas turite toki?
O po ikandimo, prapjaunu alavijo lapa, ir su jo geliu patepu. Visada turiu saldytuve sito gerio, nes daug kam naudoju. Ji reikia palaikyti kelias savaites saldytuve nuskynus, tada jis veikia efektyviausiai.

Aš jau kelinti metai tik Bens 100 perku, tik šitas padeda, eina uodai ratais, bet nekanda, o nuo visokių aliejukų tai tik juokiasi. Aišku ten natūralumo jokio nerasi, bet galima ant rūbų papurkšti. O jei įkando, tai svogūno laiško vidinę dalį užklijuoju ir praeina niežulys.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 25, 08:52)

Turiu Ben's100, kazkaip nepastebejau, kad geriau veiktu, negu kiti repelentai.
Atsakyti
Laba, o tas DPD all inclusive siuntimas - tai kurjeris namo pristato ?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 14:48)
Nebijau biggrin.gif tik paskaicius cia, bebijau det, kad nepriimtu kaip kodo reklamavimo biggrin.gif
https://www.iherb.co...p;rcode=KAL5645 vel susidejau krepsi, vaikams saldainiuuuu (aisku ir man), kai gris pinigai, darysiu uzsakyma

Peržiūrėjau Jūsų krepšį sudomino valymo, plovimo prekės. Gal esate išbandžiusi? Ar geri produktai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 25, 10:00)
Aš jau kelinti metai tik Bens 100 perku, tik šitas padeda, eina uodai ratais, bet nekanda, o nuo visokių aliejukų tai tik juokiasi. Aišku ten natūralumo jokio nerasi, bet galima ant rūbų papurkšti. O jei įkando, tai svogūno laiško vidinę dalį užklijuoju ir praeina niežulys.

Mums irgi svogūno laiškas geriausiai padeda, iherbinių tepaliukų bent dviejų rūšių turiu, pasilikom prie svogūno. Nesu to Bens 100 pirkus, jis tik vaistinėse ar ir paprastose parduotuvėse parsiduoda? Nes kartais tiek jų būna, kad gal chemija geriau ax.gif . Citronela nelabai padeda, rokį tepaliuką su citronela iš iherbo turiu, naudoju kol geriau neradau.
O gal žinot kaip su skruzdėm kovot? Ateina taip laukta vasara ir jos kartu į namus... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 25 gegužės 2017 - 08:22
Nuo uodu ikandimu mums geriausiai veikia rusiskas Malavit gelis. Turiu visus tuos reklamuojamus Lietuvoje tepaliukus nuo ikandimu, nieko nepadeda. O Malavit iskart suveikia ir nenusidrasko vaikai iki kraujo
Atsakyti