Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(LabaiTyli @ 2017 05 24, 14:41)
O kodėl jūs to kodo bijot? Aš prieš pirkdama specialiai atidariau vienos narės įkeltą nuorodą, nes ir pati gavau tada papildomą nuolaidą  ax.gif

Nebijau biggrin.gif tik paskaicius cia, bebijau det, kad nepriimtu kaip kodo reklamavimo biggrin.gif
https://www.iherb.co...p;rcode=KAL5645 vel susidejau krepsi, vaikams saldainiuuuu (aisku ir man), kai gris pinigai, darysiu uzsakyma
Atsakyti
Buvo ir mano pradinges siuntinys. sekimo nuorodoje rase, kad pasieke lietuva ir dingo tolimesnes zinios. ir rasiau ir skambinau niekas nieko nezinojo. tai siuntinys atejo po kokio menesio, kai data buvo uzfiksuota sekimo nuorodoje Lt. o kur jis pragulejo tai nezinau ir suma buvo normali ne ant kritines ribos.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2017 05 24, 14:26)
gal kas žino, kokios nuolaidos "pareina " ? smile.gif

Iherb apsižiūrėjo ir daugiau nerodo išanksto mirksiukas.gif
Turiu info, bet nežinau ar tikrai tas veiks
Maždaug tokios:
New Brand Special
New Sports Brands
New Sports Categories
ATTITUDE, Attitude, Blooming Belly 4u.gif

Dar prieš keičiantys akcijoms, maždaug už 20 -15 min vis tik veikia abiejų savaičių brandai (matosi krepšelyje). Tada reik labai greitai apsipirkti, tad patariu susikrauti krepšelius iš anksto, ir tikrinti ar duoda akciją.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 08:54)
Papildyta:
Kas pirkot su dpd all inclusive, ar ant dėžės būna surašyta, kas viduj? Kažkur šioj temoj buvo apie tai rašyta, bet raustis postuose

Nerašo nei sumos, nei kokios prekės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 24, 15:26)
Nerašo nei sumos, nei kokios prekės smile.gif

Dekui. Bet vistiek butu idomu suzinot, kur siuntinys ''nusedo'' biggrin.gif
Atsakyti
Gavau ir aš šiandien siuntinį, pirktą gegužės 2 d. Tai tik dabar atėjo. https://www.iherb.co...-01065_MLI-0101. Pasiėmiau naują kremą nuo saulės. LT nenaudosiu, bet gal kur teks atostogauti šiltesniuose kraštuose, tai turėsiu. Ir konsistencija jo labai faina. Prieš tai kurį pirkau purškiamą, tai dukra atėmė. Sakė jai dabar reikia. smile.gif
Ir siuntimas nieko nekainavo.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 24, 17:30)
Gavau ir aš šiandien siuntinį, pirktą gegužės 2 d. Tai tik dabar atėjo. https://www.iherb.co...-01065_MLI-0101. Pasiėmiau naują kremą nuo saulės. LT nenaudosiu, bet gal kur teks atostogauti šiltesniuose kraštuose, tai turėsiu. Ir konsistencija jo labai faina. Prieš tai kurį pirkau purškiamą, tai dukra atėmė. Sakė jai dabar reikia. smile.gif
  Ir siuntimas nieko nekainavo.

Su dpd all inclusive pirkot?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 18:45)
Su dpd all inclusive pirkot?

Šitą dar pirkau su global mail. Vėliau buvau pirkusi su DPD all Inclusive. Ir jį greičiau gavau.
Atsakyti
Jau matosi naujos savaitės akcijos,
Iki 20 val. jungiame dviejų savaičių nuolaidas!
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 05 24, 20:15)
Jau matosi naujos savaitės akcijos,
Iki 20 val. jungiame dviejų savaičių nuolaidas!

Dar 15 proc taiko:
grožio prekėms iš sąrašo
lavandų eteriniam aliejui
Serumdipity serumui
Atsakyti
Pasakykit prasau, ar galeciau atsaukti uzsakyma,ne ta krepseli issiunciau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(NORDI @ 2017 05 24, 23:59)
Pasakykit prasau, ar galeciau atsaukti uzsakyma,ne ta krepseli issiunciau frusty.gif

Įeikit į order history ir canselinkit mirksiukas.gif . Jei dar neišsiųsta, aišku.
Atsakyti