Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 24, 09:27)
Mat kaip, maniškis vasario mėn. irgi dingo, dar neprisiruošiau parašyti. Gal pas blogą konsultantą pakliuvai? Juk kitoms iškart grąžino.

Mano vienas siuntinys buvo dingęs, tai niekas nieko negrąžino. Rašiau jiems n kartų.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 09:27)
Iherbas blokuos?

Taip, jei jų nuomone pasinaudosite Paypalu kaip pinigų grąžinimo garantija, o jiems pasirodys, kad per dažnai pas jus dingo siuntiniai ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 24, 09:32)
Taip, jei jų nuomone pasinaudosite Paypalu kaip pinigų grąžinimo garantija, o jiems pasirodys, kad per dažnai pas jus dingo siuntiniai ar pan.

Na, visai suprantama, kodėl iherbas taip daro, nes kaip jau minėjau, atsiranda tokių, kurie gauna siuntinius bet reikalauja grąžinti pinigus. O global post sekimas nepilnas, tai nelabai ką galima įrodyti, dingo siuntinys ar nuėjo.
Aš paypalo net neturiu biggrin.gif mokėjau debetine kortele. Gerai, kad nereikėjo su jais ginčytis, pats dpd pripažino, kad praganė siuntinį, turbūt iherbas nusiskaičiuos iš dpd atitinkamą sumą.
Vėl susidėjau į krepšą tai, kas buvo dingusiame siuntinyje ir dar kai ką papildomai įsidėjau, nu tikiuosi šį kartą nedings doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 00:32)
Gavau atsakyma is iherbo. Ot kaip idomiai, pasirodo ir registruoti siuntiniai dingsta, taip iseina, dpd pragane siuntini, matyt kazkam labai patiko, pasivoge sau. Bandysiu vel is naujo uzsakyt, tikiuosi, kad tokiu nesamoniu nebebus
vartotojo įkelta nuotrauka

Prieš kelis metus man buvo dingęs siuntinys su DPD, tiesa, pirkau ne iš iherb, o iš next. Parašius parduotuvei, jie aiškinosi kaip yra, ir paskui man parašė, kad DPD siuntiniui duoda numerį, kurį jau turėjo kitas siuntinys, dėl to kartais būna atvejų, kad tas naujas siuntinys nukeliauja senojo adresu, mano atveju į Ukrainą, o ne ES, tai užkliuvo jų muitinėj ne vienai dienai biggrin.gif Bet paskui gavau, jau nepamenu po kiek laiko, labai ilgai laukt nereikėjo.

Ar kuri pirkot tuo DPD kelis kartus, man pirmą kartą davė nuolaidą tokią kokio dydžio siuntimas, o antrą krepšelį susidėjus jau tik pusei siuntimo sumos nuolaida hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 24 gegužės 2017 - 09:23
QUOTE(LabaiTyli @ 2017 05 24, 10:20)
Prieš kelis metus man buvo dingęs siuntinys su DPD, tiesa, pirkau ne iš iherb, o iš next. Parašius parduotuvei, jie aiškinosi kaip yra, ir paskui man parašė, kad DPD siuntiniui duoda numerį, kurį jau turėjo kitas siuntinys, dėl to kartais būna atvejų, kad tas naujas siuntinys nukeliauja senojo adresu, mano atveju į Ukrainą, o ne ES, tai užkliuvo jų muitinėj ne vienai dienai  biggrin.gif  Bet paskui gavau, jau nepamenu po kiek laiko, labai ilgai laukt nereikėjo.

Ar kuri pirkot tuo DPD kelis kartus, man pirmą kartą davė nuolaidą tokią kokio dydžio siuntimas, o antrą krepšelį susidėjus jau tik pusei siuntimo sumos nuolaida  hmm.gif

Nu geras, tai gal ir aš dar gausiu po kokio pusmečio, kalėdų proga lotuliukas.gif

Bet kad dpd aplaidžiai dirba, tai faktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 24 gegužės 2017 - 09:54
QUOTE(LabaiTyli @ 2017 05 24, 10:20)
Ar kuri pirkot tuo DPD kelis kartus, man pirmą kartą davė nuolaidą tokią kokio dydžio siuntimas, o antrą krepšelį susidėjus jau tik pusei siuntimo sumos nuolaida  hmm.gif

Manau ta nuolaida kaip ir siuntimo kaina priklauso nuo prekių, kurios krepšely. Man pirmą kartą perkant su DPD All Iclusive davė nuolaidą 1,50 eur mažesnę nei siuntimo kaina, o antrąkart perkant tuo siuntimu, nuolaida buvo lygi siuntimo kainai. Dabar esu trečią krepšą susidėjus, nuolaida vėl lygi siuntimo kainai. biggrin.gif
Atsakyti
gal kas žino, kokios nuolaidos "pareina " ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 07:54)
Kas pirkot su dpd all inclusive, ar ant dėžės būna surašyta, kas viduj? Kažkur šioj temoj buvo apie tai rašyta, bet raustis postuose

DPD vakar atvežė šį siuntinį https://iherb.co/4jNChPuz, siunčiau per DPD-All Inclusive. Subtotal nesiekė 22 eurų, bet svoris buvo 2.18 kg. Ant dėžės nebuvo jokių sumų, nebuvo prekių sudėties, tik svoris, gavėjas, adresai, tracko numeriai, datos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 24 gegužės 2017 - 12:55
Ačiū visoms, kurios pasidalino patirtimi siunčiant per DPD-All Inclusive. Pavyko susidėti krepšelį su nemokamu siuntimu ir ,,sudėtingom" prekėm. https://www.iherb.co...mp;rcode=QNL824
1. CoQ10 su Bioperinu - jaunystei, širdžiai, gražiai odai, gerai savijautai ir t.t
2. Benton tonikas su aloe. Labai labai gera jo sudėtis, pirmoje vietoje ne vanduo, o alijošius, toliau eina heluronas, sraigių sekretas, vaisių, gėlių ekstraktai ir kt. Tiks tiek problematiškai jaunatviškai odai, tiek brandžiai. Vertas kiekvieno savo cento.
3. Creamed Coconut - kokoso masė. Naudosiu maistui - košėms, desertams, įdomesnėms sriuboms gardinti.
4. Teriyaki padažas - šeimoje mes jį dieviname. Tinka prie daugelio maisto produktų, man skaniausia su sušiais, plovu, makaronais. Lietuvoje perpus mažesnis buteliukas kainuoja 4-5 eur.
Atsakyti
Gavau sms iš DPD, kad šiandien pristatys siuntinį, užsakymas darytas 18d. ax.gif

QUOTE(Jolancike @ 2017 05 24, 10:56)
Manau ta nuolaida kaip ir siuntimo kaina priklauso nuo prekių, kurios krepšely. Man pirmą kartą perkant su DPD All Iclusive davė nuolaidą 1,50 eur mažesnę nei siuntimo kaina, o antrąkart perkant tuo siuntimu, nuolaida buvo lygi siuntimo kainai. Dabar esu trečią krepšą susidėjus, nuolaida vėl lygi siuntimo kainai.  biggrin.gif

Taip ir galvojau, kad negali būti taip gerai kad viską siųs nemokamai biggrin.gif
Atsakyti
O eina pasidalint pirkiniu krepseliu, bet kad butu tik krepselio nuoroda, be ''prikabinto'' nuolaidu kodo?
Ziuriu su dpd all inclusive jei viskas normaliai, pristato mazdaug per savaite
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 14:31)
O eina pasidalint pirkiniu krepseliu, bet kad butu tik krepselio nuoroda, be ''prikabinto'' nuolaidu kodo?
Ziuriu su dpd all inclusive jei viskas normaliai, pristato mazdaug per savaite

O kodėl jūs to kodo bijot? Aš prieš pirkdama specialiai atidariau vienos narės įkeltą nuorodą, nes ir pati gavau tada papildomą nuolaidą ax.gif
Atsakyti