Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 23, 18:10)
Šviečiasaulė,
Man poveikiu mėšlungiui patiko šitas magnis, https://www.iherb.co...-oz-227-g/62797  minusas vienas - jis labai neskanus. Skonis gal ir aktualu, nes reikia gerti miltukus beriant į vandenį. Dar turiu truputį jo, tai geriu prieš mm.  Atpalaiduoja raumenis, nes tuo metu kojas traukia mėšlungis. Pagal kainą toks kiekis, 113 gėrimo kartų, apsimoka.
Tokią formą rekomenduoja mano skaitoma blogerė natūropatė. Jos straipsnis apie magnį: http://www.larabride...scues-hormones/
Sako, kad ši forma geriausia gerti moterims. Esu pirkusi dar ir kitų magnio formų iš iherb. Kiekvienas jų turi vis kitokį poveikį. Pavyzdžiui, citratas atpalaiduoja žarnyną ir gerai kam reikia paliuosuoti vidurius. Poveikis truputį primena laisvinamųjų vaistų. Magnesium bisglycinate tinka gerti, jeigu reikia, ilgesnį laiką. Ir viduriams tokio poveikio kaip citratas neturi.

Ačiū. Pažiūrėsiu ir šitą.
Ir už straipsnį 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(aliaska7 @ 2017 05 23, 21:51)
Ar jums duoda nuolaidą sambukui https://www.iherb.co...oz-240-ml/12219  ? Man įdėjus į krepšelį rodo €12.97, nors reklamuoja už €6.30 verysad.gif  Gal ką nuspaust reikia?

Man duoda normalia kaina. Bet siuntimas tai kainuoja tiek pat kiek pats sambukas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šviečiasaulė: 24 gegužės 2017 - 06:25
Man dėl dingusių siuntinių (užsakytų vasario mėn) atrašė, kad jie grąžinti pinigus gali tik tada jei siuntinys grįžta atgal pas juos. taigi liepė laukti. Sakau, tai kad jau daugiau kaip 3 mėn praėjo, jau jie tikrai nebegrįš. Jis sako, kad turi sugrįšti smile.gif Tai sakau, kada dabar man susissiekti su jumis, sako, dar po 3 mėn biggrin.gif
Turbūt reikia bandyti per facebooka dar rašyti.

Rože, aš laukiu jūsų až su pasiaiškinimu. Neturite ką man atsakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 24 gegužės 2017 - 07:01
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 24, 07:59)
Man dėl dingusių siuntinių (užsakytų vasario mėn) atrašė, kad jie grąžinti pinigus gali tik tada jei siuntinys grįžta atgal pas juos. taigi liepė laukti. Sakau, tai kad jau daugiau kaip 3 mėn praėjo, jau jie tikrai nebegrįš. Jis sako, kad turi sugrįšti smile.gif Tai sakau, kada dabar man susissiekti su jumis, sako, dar po 3 mėn  biggrin.gif 

O tie dingę siuntiniai buvo su full tracking?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 08:32)
O tie dingę siuntiniai buvo su full tracking?

Na taip, Tracking Number turi. Ir vienas iš jų per DHL rodo, kad nebuvo net išvažiavęs iš JAV. Bet konsultantas vis tiek sakė "reikia laukti" smile.gif
Dabar jau užsakinėju tik per paypal. Gal nors čia kažkokia garantija bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 24 gegužės 2017 - 07:38
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 24, 08:37)
Na taip, Tracking Number turi. Ir vienas iš jų per DHL rodo, kad nebuvo net išvažiavęs iš JAV. Bet konsultantas vis tiek sakė "reikia laukti" smile.gif

Siuntimo būdą rinkotės dhl ar global mail? Absurdas kažkoks, laukti doh.gif Siuntinius kažkas vagia, o jie apie laukimą sapalioja, nei siuntinio, nei pinigų, oi pasiusčiau biggrin.gif Kitam forume skaičiau, kad pvz siunčiantis su global mail, sekimas ribotas ir jei siuntinys dingsta, iherbas grąžina tik už pirmą dingusį siuntinį, nes būna gudručių, kurie gauna siuntinius ir reikalauja grąžinti pinigus biggrin.gif Mano atveju, 100% įrodymas, kad siuntinio aš negavau, tai gal dėl to be jokių išsidirbinėjimų grąžins pinigus.
Papildyta:
Kas pirkot su dpd all inclusive, ar ant dėžės būna surašyta, kas viduj? Kažkur šioj temoj buvo apie tai rašyta, bet raustis postuose
Atsakyti
Man dėl dingusių siuntinių (užsakytų vasario mėn) atrašė, kad jie grąžinti pinigus gali tik tada jei siuntinys grįžta atgal pas juos. taigi liepė laukti. Sakau, tai kad jau daugiau kaip 3 mėn praėjo, jau jie tikrai nebegrįš. Jis sako, kad turi sugrįšti smile.gif Tai sakau, kada dabar man susissiekti su jumis, sako, dar po 3 mėn  biggrin.gif 

Bandykite dar karta susisiekti per chata, kitas konsultantas gali visiskai ka kita kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 24, 08:54)
Siuntimo būdą rinkotės dhl ar global mail?

Global post. Pries kokius 10 metu jau esu gavusi grazinima. Nors konsultantas rase praeita karta kai susirasinejom, kad per metus po viena gali grazinti.

QUOTE(ivetacom @ 2017 05 24, 09:08)
Bandykite dar karta susisiekti per chata, kitas konsultantas gali visiskai ka kita kalbeti.

Tai kad vel ant to pacio pataikiau biggrin.gif
Bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 05 24, 09:08)

Tie jų chato konsultantai kai kurie kaip iš mėnulio nukritę, geriausia yra rašyti per fb. Bet man įdomu, ant dėžės būna parašytas turinys? Nes jeigu kažkas pamatė, kad ten daaauug saldainių ir kt fainų dalykėlių ir pasivogė sau, vagys irgi vaikų turi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 24 gegužės 2017 - 08:20
QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 17:41)
Traukia mėšlungis kojas naktį.

Nuo raumenų skausmo magnesium malate, nervus atpalaiduoja magnesium glycinate.
Jei virškinimo sistema prasta, o ypač jei vartojami skrandžio rūgštingumą mažinantys vaistai, tai magnis labai prastai įsisavinamas, tada geriau tada rinktis ant odos naudojamą magnio aliejų Pure-Magnesium-Oil , jis gerai pakelia magnio kiekį kraujyje. Dar paskaičiau komentarus apie šitą magnį, kad jis taip gerai atpalaiduoja raumenis, kad viena rusė juo tepė tarp antakių raukšlę susidariusią nuo raumenų įtampos ir ji išsilygino bigsmile.gif . Ką aš žinau, pabandyti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 24, 08:37)

Bus, bet atgausit pinigus, o blokuos sąskaitą. Kažkam jau taip buvo, nepatogūs jiems tokie klientai. Ne taip jie elgiasi kaip ebay.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 24, 09:24)
Bus, bet atgausit pinigus, o blokuos sąskaitą. Kažkam jau taip buvo, nepatogūs jiems tokie klientai. Ne taip jie elgiasi kaip ebay.

Iherbas blokuos?
Atsakyti

Mat kaip, maniškis vasario mėn. irgi dingo, dar neprisiruošiau parašyti. Gal pas blogą konsultantą pakliuvai? Juk kitoms iškart grąžino.
Atsakyti