Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 23, 11:05)
Koki butent nadojat, nes to acure sampuno yra daug rusiu, gal galetumet ideti nuoroda?

Dideli buteliai tik vienos rusies man atrodo ir yra:
https://www.iherb.co...709-76-ml/54402
Ir toks pat sampunas yra.
Atsakyti
QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 09:41)
Labas visoms.
Gal kas galetu parašyti kokį magnį  išsirinkti. Jų čia tiek daug. Sunku net išsirinkti.

Aš pirkau šitą https://www.iherb.co...-120-Tablets/15. Jis man tiko nuo mėšlungio ir patvarkė širdies ritmą. Bet ten tokios didelės tabletės. Ir skonis toks šlykštokas sakyčiau. Nors svarbiausia kad padeda.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 23, 10:42)
Dideli buteliai tik vienos rusies man atrodo ir yra:
https://www.iherb.co...709-76-ml/54402
Ir toks pat sampunas yra.

O siaubas kokia kaina blink.gif .
Jūs tikrai tiek mokate? Gal galite nufotografuoti kaip jis ,, gyvai" atrodo.
Ar jis labai putoja?
Atsakyti
QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 12:35)
Ar jis labai putoja?

Butelis taip ir atrodo kaip puslapyje. Cia didelis kiekis, ir jis yra naturalus. Pas mus naturalus sampunai toks kiekis daug daugiau kainuoja. Be to nesu dar radusi visai naturalaus. Vaikui negaila, moku, man labiau gaila jos plaukuciu wub.gif
Ne, jis nera kad labai putotu, jis naturalus.
Atsakyti
QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 11:35)
Ar jis labai putoja?

biggrin.gif biggrin.gif acure labai faini sampunai, sau naudoju, reiks ir dukrom pabandyt. Jus niekur nerasit geros sudeties sampunu uz maza kaina.
Atsakyti
Iherb leido pirkti apple cider vinegar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 05 22, 18:57)
Aaa tada per nuorodas nepirksiu  biggrin.gif

Tik atidarius nuorodą "prikimba" tas kodas, tai perkant reikia atidžiai žiūrėti, koks kodas naudojamas.

Tikrai, jau šlykštu skaityti temą... Anksčiau tokia naudinga buvo, kam kelti kas antrą dieną nuorodą su "pasipildžiusiu shipping saver skyreliu"? Kas nežino, kur tie shipping saver, tai paklaus, kam to spamo...

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 23, 07:26)
Bet vistiek nesuprantu, jeigu skaičiuoja mokesčius, tai trackinge neturėtų rašyti "customs cleared". Suma su nuolaidom gavosi 108 eurai, be siuntimo

Busiu praleidus. O ka raso trackingas? Pries kiek laiko issiusta? Kokiu budu siuntet? Manau, viskas ateis, tik reikia tureti kantrybes. smile.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 23, 08:34)
Ir aš susidėjau krepšelį už 78Eur. Tai pats geriausias dalykas kad pagaliau galiu parsisiųsti didelius butelius šampūno Acure Organic. Mano mažės plaukai ilgi. Tai tik šį šampūną ir kondicionierių naudojam, neradau dar geresnio. Labai fainūs plaukučiai būna, švelnūs, slidūs.
Tai čia tikrai liuks, kad atsirado toks siuntimo būdas.

Sis kondicionierius man nr. 1. Gaila i Norvegija nera tokio siuntimo pasirinkimo kol kas...

QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 10:35)
Ar jis labai putoja?

Cia 700ml. 3 kartus daugiau nei normalus sampuno buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2017 05 23, 16:07)
Busiu praleidus. O ka raso trackingas? Pries kiek laiko issiusta? Kokiu budu siuntet? Manau, viskas ateis, tik reikia tureti kantrybes. smile.gif

Issiusta baladzio gale su dpd all inclusive. Kazkaip keista, jau yra gavusiu, kuriu siuntiniai issiusti zymiai veliau, o maniskis kazkur strigo. Stai ka rodo tracking'as
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o geriausias variantas tai sau uzdirbinet rewardsus kai turi kelis acountus biggrin.gif ir nors per nuorodas prikimba kitu nariu kodai, juk nesunku ranka susivesti savaji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 23, 14:24)
Issiusta baladzio gale su dpd all inclusive. Kazkaip keista, jau yra gavusiu, kuriu siuntiniai issiusti zymiai veliau, o maniskis kazkur strigo. Stai ka rodo tracking'as
vartotojo įkelta nuotrauka

Oho, panasu, kad jau tikrai turejot gauti. Pabandykit gal kreiptis i DPD su trackingo numeriu?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2017 05 23, 17:03)
Oho, panasu, kad jau tikrai turejot gauti. Pabandykit gal kreiptis i DPD su trackingo numeriu?

Kreipiausi i airiu dpd, tai jie isvis tokio siuntinio nemato, po to i olandu dpd, tai aiskina, kad gavo tik ''data'', siuntinio pas juos nera. Zodziu, nesamone.
Atsakyti