7m vaikui - mezadonitas. Gal yra kokių papildų, kurie padėtų? Gydytoja sakė, kad nėra specialių vaistų. Tik Nošpa bei Kreonas
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 20:42)
O aš pavadinau. Ha ha. Viso gero.
Rože, aš parasiau jums až vakar, kuri vadinasi "pasiaiskinkim", nesulaukiu atsakymo iš jūsų.
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 23, 08:44)
Rože, aš parasiau jums až vakar, kuri vadinasi "pasiaiskinkim", nesulaukiu atsakymo iš jūsų.
Hm, na pagalvokite ką jums galima atsakyti? Kai paskutinį kartą bendravome per az, ir parašiau gražiai prašydama manęs nebeužkabinėti temoje, kaip kad vakar vėl padarėte, žinučių turinį, pridėjus melagingus faktus jūs išviešinote temoje.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 23, 08:38)
Aga, tikrai omg kai tėvas beveik aklas, o mamai osteoporozė ir skydliaukės bėdos. Sesė kenčia nuo amenorėjos, o mane berdavo, o namie auga du vaikai, kurie sirgdavo savaitėmis. Sakyčiau, tikrai omg. Dar baisiausia, kad aš viską TIKRAI perku.
Nesiteisinkit, čia tiesiog nuostaba. Sveikatos jūsų šeimai

Pas mane iš papildų tik 3 rūšių vitaminas d (kūdikiams, vaikams ir suaugusiems), probiotikai ir juodasis riešutas

QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 09:41)
Labas visoms.
Gal kas galetu parašyti kokį magnį išsirinkti. Jų čia tiek daug. Sunku net išsirinkti.
Gal kas galetu parašyti kokį magnį išsirinkti. Jų čia tiek daug. Sunku net išsirinkti.
Jei gyvenate ne Lietuvoje, tai siulau si, labai gera jonini magni https://iherb.co/5b8tKgYo. Gaila, kad sio brendo i Lietuva nesiuncia.
Perskaičiau paskutinius 100 puslapių, bet nepasakyčiau kad čia kas kompetetinga nuspręsti už moderatores kurios žinutės spamas o kurios ne.
Ir dar įdomu kaip vertinsite tas visas žinutes , kuriose po 10- 14 nuorodų VIENOJE žinutėje. Spamas? Ar bus taip: tu man patinki tai tavo netrinsiu. Tu man nepatinki tai tavo trinsiu.
Papildyta:
Ačiū.
Bet labai gaila kad į LT nesiunčia.
Ir dar įdomu kaip vertinsite tas visas žinutes , kuriose po 10- 14 nuorodų VIENOJE žinutėje. Spamas? Ar bus taip: tu man patinki tai tavo netrinsiu. Tu man nepatinki tai tavo trinsiu.
Papildyta:
QUOTE(mama2009 @ 2017 05 23, 07:56)
Jei gyvenate ne Lietuvoje, tai siulau si, labai gera jonini magni https://iherb.co/5b8tKgYo. Gaila, kad sio brendo i Lietuva nesiuncia.
Ačiū.
Bet labai gaila kad į LT nesiunčia.
QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 08:41)
Labas visoms.
Parašykit,kokiu tikslu gersit, nes pvz. raumenims atpalaiduoti labiau tinka viena forma, nervams, širdžiai kita.
Papildyta:
QUOTE(Šviečiasaulė @ 2017 05 23, 08:59)
Perskaičiau paskutinius 100 puslapių, bet nepasakyčiau kad čia kas kompetetinga nuspręsti už moderatores kurios žinutės spamas o kurios ne.
Prie ko čia patinki-nepatinki, jei viena žinutė per dieną su nuorodom visoms, reiškia viena visoms, labai lengva suskaičiuoti (man tai ir vienos per daug). O kiek tų nuorodų vienoje žinutėje, tai jau čia kitas klausimas.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 23, 08:49)
Hm, na pagalvokite ką jums galima atsakyti? Kai paskutinį kartą bendravome per az, ir parašiau gražiai prašydama manęs nebeužkabinėti temoje, kaip kad vakar vėl padarėte, žinučių turinį, pridėjus melagingus faktus jūs išviešinote temoje.
Man tiesiog žinute atsakykite, ne temoje. tikrai nereikia čia teršti temos jūsų išsigalvotais sapaliojimais.
QUOTE(micefee @ 2017 05 23, 04:11)
As gyvenu Norvegijoje ir man syki buvo grazine siuntini, bet nebepamenu, ar susisieke ar ne... Berods gavau pranesima, nes grazino atgal visa siuntini del kazkokio vieno papildo. Manau, kad gausit siuntini tik teks susimoketi mokescius, nes uzsakymo suma tikrai didele.
Bet vistiek nesuprantu, jeigu skaičiuoja mokesčius, tai trackinge neturėtų rašyti "customs cleared". Suma su nuolaidom gavosi 108 eurai, be siuntimo
Ir aš susidėjau krepšelį už 78Eur. Tai pats geriausias dalykas kad pagaliau galiu parsisiųsti didelius butelius šampūno Acure Organic. Mano mažės plaukai ilgi. Tai tik šį šampūną ir kondicionierių naudojam, neradau dar geresnio. Labai fainūs plaukučiai būna, švelnūs, slidūs.
Tai čia tikrai liuks, kad atsirado toks siuntimo būdas.
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 23, 10:34)
Ir aš susidėjau krepšelį už 78Eur. Tai pats geriausias dalykas kad pagaliau galiu parsisiųsti didelius butelius šampūno Acure Organic. Mano mažės plaukai ilgi. Tai tik šį šampūną ir kondicionierių naudojam, neradau dar geresnio. Labai fainūs plaukučiai būna, švelnūs, slidūs.
Koki butent nadojat, nes to acure sampuno yra daug rusiu, gal galetumet ideti nuoroda?