Kazkada uzsukau po ilgo laiko, paskaitinejau, atsijungiau... vel uzsukau... ir vel atsijungiau... O siaubeli ka daro pinigeliai... praktiskai visi postai - kodu kisimas. Gal siaip uzsukancios ar tiesiog naujos iHerb pirkejos nei nepastebi, bet istisi postai yra grazus pezejimai apie nieka. Jei nezinai, tai ir nelabai suprasi is tikruju. Reklama totali: tu tik spustelk mano nuoroda ir ziurek, rinkis, sveik ir buk grazi! Naujas sokoladas, naujas sukrautas krepselis (visiskai neidomus), isbandziau ta ir ana (kartais galvoju, jog jos turi daugiau valandu paroje nei as ir speja sugerti visas piliules, ir susitepti visus kremus? Kazkokios super moterys, tikrai). Liudna man. Atsiradau cia pries daug metu, kai pagimdziau pirmaji vaika. Buvau visiskai zalia apie sudetis ir t.t.. Per tuos metus suzinojau labai labai daug. Apie viska. Visada gaudavau patarimu. REALIU! Ne brukalo! Kalbedavo moterys apie produktu sudetis ir poveiki. Apie skaniai kvepiancius muiliukus. Gyvenima. Skaitydavau postus kaip gera knyga apie sveikesni ir grazesni gyvenima. Esu be galo dekinga senbuvems, kurios, isitikinau zino daugiau nei kai kurios gydytojos (nesurasysiu ju niku, bet jei jos pamena manaji -supras. po bucki jums
).

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 23, 00:45)
Siuntinys keliauja per Olandijos muitine i Airija. Nezinau ar matysis, susidejau viska ka pirkau i krepseli is naujo, bandau ideti nuoroda, gal matysis, tai net nezinau, ar galejo buti kas neleidziamo, bet bet kokiu atveju turejo su manim susisiekti, o dabar toks jausmas, kad siuntinys dingo
https://www.iherb.co...p;rcode=KAL5645
Bet ziuriu, pasidalinus krepselio nuoroda, prikabina mano nuolaidu koda
https://www.iherb.co...p;rcode=KAL5645
Bet ziuriu, pasidalinus krepselio nuoroda, prikabina mano nuolaidu koda
Dabar matosi, tikrai nieko tokio ko galėtų neįleist nesiuntėt. Bet suma tai didoka. Gali būti kad jums mokesčius skaičiuoja.
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 22, 23:59)
Dabar matosi, tikrai nieko tokio ko galėtų neįleist nesiuntėt. Bet suma tai didoka. Gali būti kad jums mokesčius skaičiuoja.
Tai vat, as irgi taip pagalvojau, kad pagal suma kaip ir mazokai mokesciu gavosi, 13 euru su kazkiek centu, gerai butu, jei skaiciuoja, susimokesiu, kad tik siuntini gauciau

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 22, 23:55)
O kokiu paštu siuntėt? Paprastu siunčiant yra kam dingsta siuntiniai nes jie neregistruoti (man tfu tfu dar niekad nėra dingę) . Jei dhl ar dpd bandykit kreiptis į šių bendrovių atstovybes Airijoj, jie turėtų žinoti kur jūsų siunta.
Siunciausi dpd all inclusive. Bandziau kreiptis i Airijos dpd, tai jie tokio siuntinio isvis nemato, Olandijos dpd atrase, kad gavo tik ''data'', siuntinio jie dar neturi. Gali buti kad jus teisi, muitine skaiciuoja mokescius, bet ar neturetu to daryti Airijos muitine

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 23, 01:12)
Tai vat, as irgi taip pagalvojau, kad pagal suma kaip ir mazokai mokesciu gavosi, 13 euru su kazkiek centu, gerai butu, jei skaiciuoja, susimokesiu, kad tik siuntini gauciau 
Papildyta:
Siunciausi dpd all inclusive. Bandziau kreiptis i Airijos dpd, tai jie tokio siuntinio isvis nemato, Olandijos dpd atrase, kad gavo tik ''data'', siuntinio jie dar neturi. Gali buti kad jus teisi, muitine skaiciuoja mokescius, bet ar neturetu to daryti Airijos muitine

Papildyta:

Taip, turėtų Airijos muitinė, nebent siunta gabenta lėktuvu ir atskraidinus į ES padėta į sandėlį prieš išskirstant. Aišku, 13 eur tai ne mokesčiai Airijai ar kitai ES šaliai, tai, manau, taxai, kuriuos susigrąžina iherbas iš savo šalies t. y. JAV, eksportavęs prekes, todėl ir atima iš jūsų subtotal. Nuo tokios sumos vien PVM daug daugiau (nežinau koks jis Airijoj) o dar ir muitas ko gero priklausytų mokėti. Bet vėlgi, jei ant dėžutės nieko nerašo (temoj merginos sakė yra gavusios per dpd siuntas be jokių mokesčių), gal praslysta pro muitinę kaip menkavertė siunta.
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 23, 00:29)
Taip, turėtų Airijos muitinė, nebent siunta gabenta lėktuvu ir atskraidinus į ES padėta į sandėlį prieš išskirstant. Aišku, 13 eur tai ne mokesčiai Airijai ar kitai ES šaliai, tai, manau, taxai, kuriuos susigrąžina iherbas iš savo šalies t. y. JAV, eksportavęs prekes, todėl ir atima iš jūsų subtotal. Nuo tokios sumos vien PVM daug daugiau (nežinau koks jis Airijoj) o dar ir muitas ko gero priklausytų mokėti. Bet vėlgi, jei ant dėžutės nieko nerašo (temoj merginos sakė yra gavusios per dpd siuntas be jokių mokesčių), gal praslysta pro muitinę kaip menkavertė siunta.
Taip, siunta gabenta lektuvu. Muitas nuo 150 eur, na vistiek anksciau ar veliau paaiskes kas per reikalai.
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 16:41)
Aš baigiu sunaudoti, bet mano praktiškai bekvapis, labai patinka. Gal tikrai tavo sugedęs?
QUOTE(nieko_sau @ 2017 05 22, 20:03)
Specialiai nuėjau pradariau naują, kvapas vos vos, panašus į saulėgrąžų al. Gal Jus tiesiog kvapams jautri? Vakar pabaigiau Acure Organics, Moroccan Argan Oil tai jis turėjo kvapą, ne visai malonu. Bet veikimas jo puikus, man labai patiko.
Ačiū už atsakymus. Greičiausiai viskas ok su juo, tiesiog matyt tikėjausi intensyvesnio kvapo, nes tas "vos vos kvapas" man asocijuojasi su rafinuotais aliejais.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 22, 20:56)
Bet as vistiek suku galva, kas galejo atsitikt mano siuntiniui. Viena youtubere, kuri daznai perka is iherb, gyvena Norvegijoj, uzsisake kazkokiu papildu, o juose buvo kazkoks ingredientas, kuris Norvegijoje yra uzdraustas. Tai muitine visa siuntini issiunte atgal iherbui. Ir pvz jei kazkas ne taip su mokesciais arba mano aprasytas atvejis, muitine turetu susisiekti asmeniskai? Pirmas uzsakymas is iherbo, planavau pirkt daugiau, bet dabar abejoju
As gyvenu Norvegijoje ir man syki buvo grazine siuntini, bet nebepamenu, ar susisieke ar ne... Berods gavau pranesima, nes grazino atgal visa siuntini del kazkokio vieno papildo. Manau, kad gausit siuntini tik teks susimoketi mokescius, nes uzsakymo suma tikrai didele.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 21:09)
Moderatorės jau buvo čia parašiusios, kad į tą temą galima dėti nuorodų tiek, kiek nori ir kas nori. Nes tai yra vieša tema. Nepageidaujami tik kivirčai ir įžeidinėjimai, konfliktų provokavimas.
Ir taip pat moderatorė buvo parašiusi kad norinčios( o tokių buvo) gali kurti savo užrakinamą temą ir drąsiai joje bendrauti.
Taip pat įspėjimus tada gavo ir nesantaiką keliančios narės.
Ir taip pat moderatorė buvo parašiusi kad norinčios( o tokių buvo) gali kurti savo užrakinamą temą ir drąsiai joje bendrauti.
Taip pat įspėjimus tada gavo ir nesantaiką keliančios narės.
Reiškia reikia keisti temos taisykles, nes jūs aiškiai ne taip supratot, ką reiškia kiek nori.

Todėl reikia rašyti moderatorei ir siūlyti, kad būtų įvesta nauja tvarka. Pvz.
1 .Visai uždrausti kelti nuorodas su ref kodais, bet būtų galima kodą įrašyti tik atviru tekstu, be jokių nuorodų.
2. Riboti žinučių skaičių su ref kodais iki vienos per dieną ar per savaitę. Visas kitas trinti.
Gal tada rimčiau atsižvelgtų į savo patarimus . Ką manot?
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 23, 07:59)
Reiškia reikia keisti temos taisykles, nes jūs aiškiai ne taip supratot, ką reiškia kiek nori.
Jau tikrai man atrodo daugumai nusibodo skaityti brukalus apie naujai atsiradusius šokaludukus, kuo jūs papildėt savo norų sąrašą, patarimus parenkamus iš best seling ir vis nupirktus naujus krepšelius kiekvieną dieną. Atėjus į temą norisi naudingos informacijos, o ne užkištos beprasmiškom žinutėm.
1 .Visai uždrausti kelti nuorodas su ref kodais, bet būtų galima kodą įrašyti tik atviru tekstu, be jokių nuorodų.
2. Riboti žinučių skaičių su ref kodais iki vienos per dieną ar per savaitę. Visas kitas trinti.

Super taisyklės, bet kas užsiims spramo trinimu?
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 23, 08:21)
Super taisyklės, bet kas užsiims spramo trinimu?
Gal atsirastų pora savanorių, nes moderatorei tikrai per daug darbo būtų.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 12:22)
OMG

QUOTE(VVVVioleta @ 2017 05 22, 21:31)
Visiškai sutinku

QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 23, 06:59)
O taip!!!
QUOTE(LabaiTyli @ 2017 05 23, 08:28)
Aga, tikrai omg kai tėvas beveik aklas, o mamai osteoporozė ir skydliaukės bėdos. Sesė kenčia nuo amenorėjos, o mane berdavo, o namie auga du vaikai, kurie sirgdavo savaitėmis. Sakyčiau, tikrai omg. Dar baisiausia, kad aš viską TIKRAI perku.