Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(linamog @ 2017 05 22, 21:52)
Del to as kreipciaus i moderatores. Tai nera normalu.

Ponia, moderatoriams rašom kiekvieną kartą kai provokuojamas konfliktas. Dabar irgi taip buvo. Skaitykite pirmąsias konflikto žinutes.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 21:56)
Ponia, moderatoriams rašom kiekvieną kartą kai provokuojamas konfliktas. Dabar irgi taip buvo. Skaitykite pirmąsias konflikto žinutes.

Vardu viesinti negalima. Taskas. Jei jus provokuoja - ignoruokit, neatsakinekit, nepletokit konflikto.
Atsakyti
Bet kokios šventuolės čia. Ypač tos kur konfliktą išprovokuoja. Ko jums vis mažai. Šampūno nebeišeina nusipirkti.
O nuorodas dedame apie kurias prekes žinome. Ir nematau tikslo kišti šlamšto. Juo labiau kad ne mes gaminame tas prekes. O IHERB nuorodas dedame.
Ir dar apie tuos 5 %. Taigi IHERB aiškiai yra parašyta apie tai. O dar sako kad viską žmonės perskaito ir randa. Ir nereikia dėti nuorodų naujų prekių, nes visi jas mato. Matosi kad ne visi.

Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2017 05 22, 19:32)
Gal kas esat pirke marula alieju? Ar patiko? Man jo kvapas kazkoks keistas, lyg riebalu... Nesuprantu, ar pasenes, ar toks turi buti.

Specialiai nuėjau pradariau naują, kvapas vos vos, panašus į saulėgrąžų al. Gal Jus tiesiog kvapams jautri? Vakar pabaigiau Acure Organics, Moroccan Argan Oil tai jis turėjo kvapą, ne visai malonu. Bet veikimas jo puikus, man labai patiko.

Dėl temos teršimo, čia papraščiausiai rewards gobšumas, kad tik gaut... Viskam gyvenime turi būti ribos, jei jų nėra, tai ir atsiranda nuorodos be galo. Tai savigarbos pagaliau reikalas. Ir tai nepagydoma. Tai rewardsmanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 22, 22:00)
Vardu viesinti negalima. Taskas. Jei jus provokuoja - ignoruokit, neatsakinekit, nepletokit konflikto.

O kaip tu gali neatsakyti į šmeižtą? Dėl vardo, didelio proto nereikia, kai vardas yra forumo niko sudėtyje ar profilyje.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 22:02)
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 22:02)

Bet kokios šventuolės čia. Ypač tos kur konfliktą išprovokuoja. Ko jums vis mažai. Šampūno nebeišeina nusipirkti.
O nuorodas dedame apie kurias prekes žinome. Ir nematau tikslo kišti šlamšto. Juo labiau kad ne mes gaminame tas prekes. O IHERB nuorodas dedame.
Ir dar apie tuos 5 %. Taigi IHERB aiškiai yra parašyta apie tai. O dar sako kad viską žmonės perskaito ir randa. Ir nereikia dėti nuorodų naujų prekių, nes visi jas mato. Matosi kad ne visi.

Labanakt.

Man tai klausytis baisu. Deda su kodais nuorodas visos. Deda Aurora, deda Maja. Deda kas ką nori. Ir dės toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 gegužės 2017 - 21:52
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 23:26)
Man tai klausytis baisu. Deda su kodais nuorodas visos. Deda Aurora, deda Maja. Deda kas ką nori. Ir dės toliau.

deda proto ribuose o ne po 400 doh.gif
Atsakyti
Bet as vistiek suku galva, kas galejo atsitikt mano siuntiniui. Viena youtubere, kuri daznai perka is iherb, gyvena Norvegijoj, uzsisake kazkokiu papildu, o juose buvo kazkoks ingredientas, kuris Norvegijoje yra uzdraustas. Tai muitine visa siuntini issiunte atgal iherbui. Ir pvz jei kazkas ne taip su mokesciais arba mano aprasytas atvejis, muitine turetu susisiekti asmeniskai? Pirmas uzsakymas is iherbo, planavau pirkt daugiau, bet dabar abejoju
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 22, 23:56)
Bet as vistiek suku galva, kas galejo atsitikt mano siuntiniui. Viena youtubere, kuri daznai perka is iherb, gyvena Norvegijoj, uzsisake kazkokiu papildu, o juose buvo kazkoks ingredientas, kuris Norvegijoje yra uzdraustas. Tai muitine visa siuntini issiunte atgal iherbui. Ir pvz jei kazkas ne taip su mokesciais arba mano aprasytas atvejis, muitine turetu susisiekti asmeniskai? Pirmas uzsakymas is iherbo, planavau pirkt daugiau, bet dabar abejoju

Norvegijon, man atrodo, netgi D vitamino negalima atsisiųsti. Kažkada senai kažkas iš narių, gyvenančių No pasakojo. Nejuokauja norvegai su papildais. Jie ne tik padėti, bet ir pakenkti gali. Jie saugo savo žmones, kad be gydytojo žinios nenaudotų ko galbūt nereikia konkretaus žmogaus organizmui.
O jūs į NO siuntėt?
Atsakyti
Šį savaitgalį ir aš nusprendžiau išbandyti siuntimą su DPD-All Inclusive, krepšelis: https://iherb.co/2ddbnimN

Siuntimas nieko nekainavo dėl pritaikytos EU nuolaidos, tik už mokesčius buvo €5.17. Bet dar pasinaudojau 5OFF60 nuolaidos kodu ($5 nuolaida krepšeliui, man pritaikė nuo maždaug €50), tad tikrai džiuginantis variantas gavosi bigsmile.gif Net ir sunkesnių prekių galėjau pagaliau prisidėti yahoo.gif
Belieka tikėtis, kad nebus problemų su šiuo siuntiniu ir papildomų mokesčių mokėti nereikės.

Gal žinote iki kada galioja 5OFF60 kodas? Ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 22, 22:56)

Man buvo arbatmedžio aliejų grąžinę siųstą iš iherb. Dėl kažko draudžiamo. Deja, neišėjo išsiaiškinti kas buvo blogai. Kažkas draudžiama. Muitinė nesusisieke. Susisiekė pats iherb. Ir grąžino pinigus. O aliejų grąžino neaišku kurioje grandyje. Ar iš mūsų muitinės ar ne. Nes kelias šalis kerta kai keliauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 gegužės 2017 - 22:44
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 22, 23:36)
Norvegijon, man atrodo, netgi D vitamino negalima atsisiųsti. Kažkada senai kažkas iš narių, gyvenančių No pasakojo. Nejuokauja norvegai su papildais. Jie ne tik padėti, bet ir pakenkti gali. Jie saugo savo žmones, kad be gydytojo žinios nenaudotų ko galbūt nereikia konkretaus žmogaus organizmui.
O jūs į NO siuntėt?

Siuntinys keliauja per Olandijos muitine i Airija. Nezinau ar matysis, susidejau viska ka pirkau i krepseli is naujo, bandau ideti nuoroda, gal matysis, tai net nezinau, ar galejo buti kas neleidziamo, bet bet kokiu atveju turejo su manim susisiekti, o dabar toks jausmas, kad siuntinys dingo
https://www.iherb.co...p;rcode=KAL5645
Bet ziuriu, pasidalinus krepselio nuoroda, prikabina mano nuolaidu koda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 22 gegužės 2017 - 22:50
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 23, 00:45)
Siuntinys keliauja per Olandijos muitine i Airija. Nezinau ar matysis, susidejau viska ka pirkau i krepseli is naujo, bandau ideti nuoroda, gal matysis, tai net nezinau, ar galejo buti kas neleidziamo, bet bet kokiu atveju turejo su manim susisiekti, o dabar toks jausmas, kad siuntinys dingo
https://checkout1.iherb.com/EditCart

Ne taip nuorodą reikia kelti, nesimato, reikia Share Your Cart paspaudus nuorodą dėti. Airija negirdėjau kad ribotų kažkokių papildų atsiuntimą. LT irgi nieko nedraudžiama siųsti. Pats iherbas kažkodėl neleidžia paprastu paštu siųsti kai kurių aliejų, bet dpd ar dhl leidžia, gal dėl galimo išsiliejimo ax.gif . O kokiu paštu siuntėt? Paprastu siunčiant yra kam dingsta siuntiniai nes jie neregistruoti (man tfu tfu dar niekad nėra dingę) . Jei dhl ar dpd bandykit kreiptis į šių bendrovių atstovybes Airijoj, jie turėtų žinoti kur jūsų siunta.
Atsakyti