Na man dar neišsiuntė prekių. O visoms vakarykštes išsiuntė?
Papildyta:
Susidėjau dar vieną krepšelį su nemokamu siuntimu gavosi. Gaila kad tik vieną kartą dienos prekę leidžia pigiau pirkti. Teko brangiau sumokėti.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 13, 12:08)
Na man dar neišsiuntė prekių. O visoms vakarykštes išsiuntė?
Papildyta:
Susidėjau dar vieną krepšelį su nemokamu siuntimu gavosi. Gaila kad tik vieną kartą dienos prekę leidžia pigiau pirkti. Teko brangiau sumokėti.
Papildyta:
Neissiunte dar, raso Processing..
Pas mane jau seniai issiusta, bet as neemiau nemokamo kremo. Kol deliojau krepseli, jo jau nebeliko, bet labai ir nenorejau, nes jis ant saulegrazu aliejaus, nuo jo gali senatviniu demiu atsirasti.
O sita knyga, daugiau brosiura, anksciau nemokama buvo, su ja galima buvo 10$ pirmam apsipirkynui gauti
O sita knyga, daugiau brosiura, anksciau nemokama buvo, su ja galima buvo 10$ pirmam apsipirkynui gauti
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 13, 13:21)
Pas mane jau seniai issiusta, bet as neemiau nemokamo kremo. Kol deliojau krepseli, jo jau nebeliko, bet labai ir nenorejau, nes jis ant saulegrazu aliejaus, nuo jo gali senatviniu demiu atsirasti.
Tek to, vistiek išmesiu, bet kad pavyko sunkiu prekių atsiųsti, o ankščiau niekaip negalejau pigiau nei virš 8 Eur už siuntimą
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 13, 11:13)
Neissiunte dar, raso Processing..
Kažin kaip šis kremas su elastinu, pasirodė dar atpigęs, o dar nuolaidą taiko http://www.iherb.com...5-oz-42-g/5072? pridėjus knygą, DHL nemokamas siuntimas gaunasi. O kremas vos 6 Eur.
Man išsiuntė... Bet šiaip labai įdomiai iherbas elgiasi. Patiems reikia atrasti, ką su kuo sukombinavus, gaunasi nemokamas siuntimas. Juk labai nepatogu Spėju, kad tai sistemos bugsai paprasčiausiai gali būti...
Ta knyga tikras išsigelbėjimas siunčiant sunkias prekes.
Susidėliojau sunkių prekių krepšelį su nemokamu siuntimu krepšelis su knyga Siuntimas be knygos būtų 19,03 Eur.
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 13, 11:34)
Spėju, kad tai sistemos bugsai paprasčiausiai gali būti...
Duokdie jie greičiau susitvarkytų, nes mokėti už siuntimą virš 10, kai prieš porą dienų kainavo virš 4 yra nesąmonė. O prisidėlioti į krepšelį visokių menkų nesąmonyčių, yra dar didesnė nesąmonė.
Bet tai kas čia per nesąmonės Negi jie taip ir nebeplanuoja susinormalizuot ir turėt kažkokį labiau fiksuotą ir ne tokį šokinėjantį shippingą? Žodžiu, iherbas, kurį pamenu 2013-2014 nebėr toks, kokį dabar matau, kažkaip kurį laiką ir atstūmė tarsi nuo pirkimo ten. Bet buvau susikrovus mažą krepšiuką (RT Blush brush ir Acure Rosehip aliejus), tai nustėrau vakar $10 shippingą pamačius, įsimečiau tą arnikos kremą ir bumpy road salve (kurio kažkada senai senai norėjau ) ir nukrito iki $1, tai paėmiau. Pasilikau tą knygą "ant rezervo", gal kokių šampūnų pasiimt
QUOTE(lašas jūroj @ 2017 01 13, 15:43)
Keista.Man jau rodo subtotal virš 23 eur. O kaip muitinė?
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 13, 14:46)
Keista.Man jau rodo subtotal virš 23 eur. O kaip muitinė?
Turėjau Lojalty credit 2,44 eur. Be jų jau viršytų subtotal.