Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(aijos @ 2017 05 22, 18:57)
Aaa tada per nuorodas nepirksiu  biggrin.gif

Kodėl? Juk galima pirkti per nuorodą arba įvesti tos narės kodą, kuri tau tikrai padėjo, negi gaila atsidėkoti? Jei be jokio kodo, tai tik iHerb nauda biggrin.gif bet jei jis žada už reklamą 5 proc. tai reikia naudotis, tik ne beprasmiškom nuorodom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 18:58)
Ne nu bet tikrai ar nematėte anksčiau iki mano dėjimo pastoviai buvo tokios nuorodos dedamos. Bet dėjo ,,senos '' narės. Tada neužkliuvo. Bet ir dabar gi dedate pati tas akcijas su savo nuorodom.  Tai gal nereikia vaidinti šventa. Ypač pažiūrėjus labai senas iherb temas. Ten pilna jūsų nuorodų. Bet tada patogiai tarpusavyje kalbėjotės. O dabar atsirado daugiau narių kurios jus erzina.

Na, vėl vargšės naujokės sindromas. Ačiū kad perskaitėt senas temas wub.gif , nes kitos ir pirmos žinutės nesugeba perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 19:10)
Kodėl? Juk galima pirkti per nuorodą arba įvesti tos narės kodą,  kuri tau tikrai padėjo, negi gaila atsidėkoti? Jei be jokio kodo, tai tik iHerb nauda biggrin.gif bet jei jis žada už reklamą 5 proc. tai reikia naudotis, tik ne beprasmiškom nuorodom 4u.gif
Papildyta:

Tai va, kad dauguma beprasmiskos nuorodos. Del to ir sunku atsirinkti kas istiesu nori pasidalinti geru produktu, o kas tik naudos gauti...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 20:10)

Na, vėl vargšės naujokės sindromas. Ačiū kad perskaitėt senas temas  wub.gif , nes kitos ir pirmos žinutės nesugeba perskaityti.

Neskaičiau aš tų temų. Jos tikrai nevertos skaityti. Nes ten tik kelių narių nuorodos. O jeigu atsiranda kokia nauja narė, kuri pati pradeda dėt savo nuorodas, tai jūs greitai prie jos pristojote. Nauji nariai jums patogūs tik tol kol tik klausinėja Labai gaila kad moderatorės pratrina tas žinutes. Galima būtų matyti visas kivirčų organizatores.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 19:10)
Na, vėl vargšės naujokės sindromas. Ačiū kad perskaitėt senas temas  wub.gif , nes kitos ir pirmos žinutės nesugeba perskaityti.

Klausyk, zosyte, ar ten Aurelija, nuorodas kaip dėjo, taip ir dės. Jei nervina, kurkis savo nuosavą RAKINAMĄ temą, juk to taip norėjosi. Ir bendrauk su draugėmis, kas tau aktualu. Mes ir toliau dėsime nuorodų kiek norėsite ir kada norėsime. Tema tam ir skirta. O tau te, uspakajoncų, panele pavydi bamba:
Geri uspakajoncai
Ir žmonių iš temos nevarinėk.
Aijos, kad kažkas tamstai parekomenduos produktą, naudos negaus vien už tai. Galite pirkti kokį norite produktą. Nuo mano ar kitų nuorodų jūs gaunate 5 proc nuolaidą. Jūsų pasirinkimas naudotis tuo ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 gegužės 2017 - 18:27
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 19:26)

Aijos, kad kažkas tamstai parekomenduos produktą, naudos negaus vien už tai. Galite pirkti kokį norite produktą. Nuo mano ar kitų nuorodų jūs gaunate 5 proc nuolaidą. Jūsų pasirinkimas naudotis tuo ar ne.

Na aisku dabar, kad nauda abipuse smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pirkau Iherbe neperseniausiai,bet ziuriu atsiradus kazkokia naujove su DHL. Cia iseina, kad galiu susikraut krepseli su didesne nei 22e suma, ir ten man suskaiciuos jau visus mokescius, atvezima, ir muitinej nekliusiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 05 22, 20:54)
Sveikos,
Pirkau Iherbe neperseniausiai,bet ziuriu atsiradus kazkokia naujove su DHL. Cia iseina, kad galiu susikraut krepseli su didesne nei 22e suma, ir ten man suskaiciuos jau visus mokescius, atvezima, ir muitinej nekliusiu?  ax.gif

Aš šiandien gavau siuntinį siųstą tuo DPD-All Inclusive. KREPŠELIS. Tai man mokesčių priskaičiavo tik 4,60 eur. Siuntimas kainavo tiek, kiek pritaikė EU Special Discount nuolaidą. Daugiau jokių pinigų neprašė. Likau labai patenkinta. Nes galima tada pirkti ir brangesnius daiktus ir sunkesnius.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 19:26)
Klausyk, zosyte, ar ten Aurelija, nuorodas kaip dėjo, taip ir dės.

Nereikia čia įžeidinėti. Pardavinėk geriau savo paveikslus ar česnakus, nežinau už ką daugiau naudos gauni.
Atsakyti
O gal galit patart koki tepala ar purškalą prieš vazdžius? Bet kad išbande būtumėt ir kad veiksmingas būtų...ir tepalą kokį kad sutinimus mažint? Nes vaiko gaila kaip jį puola ir kaip sutinsta...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 20:22)
Nereikia čia įžeidinėti. Pardavinėk geriau savo paveikslus ar česnakus, nežinau už ką daugiau naudos gauni.

Daugiausiai tai naudos gaunu iš zoselių, tokių kaip tu. Na ir iherb nuorodų, aišku. Man labai patinka, kai žmogus pradėjęs įžeidinėti kitus, sako man "nereikia čia įžeidinėti". Kaip šauksi, taip ir atsilieps, zosele. Ir daugiau nebandyk lįsti prie kitų narių. Aš tikrai gerai piešiu, žinok. Ir ne tik ant popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 20:32)
Daugiausiai tai naudos gaunu iš zoselių, tokių kaip tu. Na ir iherb nuorodų, aišku. Man labai patinka, kai žmogus pradėjęs įžeidinėti kitus, sako man "nereikia čia įžeidinėti". Kaip šauksi, taip ir atsilieps, zosele. Ir daugiau nebandyk lįsti prie kitų narių. Aš tikrai gerai piešiu, žinok. Ir ne tik ant popieriaus.

Manau kad peržengei visas padorumo ribas, aš tavęs niekada niekaip nepavadinau. Diskusija baigta.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 20:40)
Manau kad peržengei visas padorumo ribas, aš tavęs niekada niekaip nepavadinau. Diskusija baigta.

O aš pavadinau. Ha ha. Viso gero.
Atsakyti